Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
36.053
Cevap
1.129
Favori
3.523.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Yani asıl merak ettiğim soru şu; bana 180bin 84 ay vade için 183bin civarı başvuru yapalım dedi. Onay gelirse 84 ay için aylık ortalama 2700 küsür ödeme oluyor. Bu sigortaları da aylık kredi taksitiyle içinde birlikte mi ödeyeceğiz istersek mesela her yıl otomatik yenilenirse? 2700 en fazla aylık ödemede kaç olacak? Kusura bakmayın kafam karıştı birazda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapılandırmada gelişme yok dimi arkadaşlar?
  • goktufan G kullanıcısına yanıt
    3 büyük şehir için 750k, diğer şehirler için ise 500k maksimum çekebilirsiniz

• Ankara’da tapu işlemleri 16 haziran’a kadar durdurulmuş sanırım yoğunluktan

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Hocam senede 750-1000 civarında 1 kez hayat sigortası dask konut sigortası ödersiniz o ay 1000 fazla olur. Diğer aylarda 2700 sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi ön onayı gelen var mı arkadaşlar salı başvurdum henüz beklemedeyiz diyor bankacı

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir yığılma var 3 gün sürüyorsa 10 gün sürer gibi artık

• ClockerTr28 C kullanıcısına yanıt
    Saat 20.00 ile 22.00 yapilandirma etkinligi var twitterda bekliyoruz

• bahse konu 0,64 ile kredi kullanabilen var mı ?
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Tecrübemi paylaşayım.

Şubat ayında bir ev için peşinat verdim. Kamu bankalarında oran 0,79 idi. Neyse başvuruyu Halkbank'a yaptım müteahhit firma ile. Dosyam 1 ay kadar orada durdu. Pandemi dendi , inşaat firmasının kredi kotası doldu dedi vs vs. Sonra döndük Vakıfbank'a . Dosya orada da 2 ay falan bekledi. Red vermiyorlar zaten veremezler 1700 üzerinde kredi notum var. Tutar da 400 bin TL . Aldığım ev de 545 bin falan. Tabi bu 1 + 2 ay toplam 3 ay içinde eve 2 defa zam geldi evin fiyatı 660 bin oldu.( Daireler 4-5 ay içinde teslim edilecek, oldukça güvenilir bilinen bir firma).

Velhasıl inşaat firmasını aradım, dedim ne olacak bu iş ? Abi kamu bankaları vermiyor özel banka yapalım dedi. Tamam dedim iş bankasına verdim evrakları 0,92 ile kredi çıktı yaklaşık 15 gün kadar önce. Şimdi baktım iş bankası 0,87 yapmış oranını. Benim umurumda mı? Tabii ki değil , ev daha şimdiden 120 bin artmış. 0 faizli kredi çeksem bile zararda olurdum bugün. Ha ileride iş bankası veya herhangi bir banka 0,70 li seviyelerden yapılandırma açarsa yapılandırma düşünürüm. Yapılandırma olmazsa da sorun değil zaten ucuza almışım.

Çoğunluğun yaşadığı da bu aslında. Oran düşüyor adamlar zammı yapıştırıyor, evi alacak olan bundan 1 ay önce alsa, yüksek faiz oranına rağmen cebinden daha az çıkacaktı halbuki. Üstüne üstük bu oranlar gerçek mi ? , her giden alıp çıkabiliyor mu veya anında onaylanıyor mu? Bir de abuk sabuk diretmeler var dosya masrafı , bes , sigorta konusunda uçuk rakamlardan bahsediliyor.
    Bu arada ben 2000 TL dosya masrafı 980 TL yıllık sigorta ile işlemi tamamladım.

Şu dönemde asıl vurulan insanlar , üç kuruş beş kuruş biriktirmiş olan , kenara bir peşinat yaratmak için çırpınan insanlardır. Çünkü cebinde biriktirdiği paralar otomatik olarak çöp olmuş durumda herşeyin fiyatı yükseldiği için. Yazık gerçekten , bazı şeyleri bizim ülkenmizde sindire sindire yapmak gerekiyor. Enflasyonun 13-14 lerde gezdiği yerde 0,64 oran zaten komik ve kısa vadede ülkeye çok ciddi bir geri dönüşü de olacak emin olabilirsiniz.

Son söz , borçlanabildiğiniz kadar borçlanın bu oranlardan alabiliyorsanız, millet kendi evini eşine dostuna satış gösterip bu orandan nakite dönmenin peşinde şu an. Bir kaç seneye herkesin kafası pırıl pırıl olacak merak etmeyin

• Arkadaslar twitter yuklenelim destek
    Kopyala yapistir.

Sn.@RTErdogan
    @BeratAlbayrak
    @kilicdarogluk
    @dbdevletbahceli
    @meral_aksener
    @T_Karamollaoglu
    @VakifBank
    @ziraatbankasi
    @Halkbank
    %0.99 oranlarla konut kredisi çekenlere %0.64 - %0.74 konut kredisi oranlarından yapılandırma bekliyoruz.
    #yapılandırmaistiyoruz

• Şu sıfır/birinci el konutun detayını bilen hiç kimse yok mu? Bu kapsamda herhangi bir başvuru yapan vs yok mu acaba hiç forumda? Sıfır/birinci el, yani 0,64 için daire sahibinin illa ki müteahhit mi olması gerekiyor? Kentsel dönüşüme girmiş ve tapusu kat malikinde olan bir kişiden evi satın aldığımızda 0,64 orandan kredi çekebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka3939

Şu sıfır/birinci el konutun detayını bilen hiç kimse yok mu? Bu kapsamda herhangi bir başvuru yapan vs yok mu acaba hiç forumda? Sıfır/birinci el, yani 0,64 için daire sahibinin illa ki müteahhit mi olması gerekiyor? Kentsel dönüşüme girmiş ve tapusu kat malikinde olan bir kişiden evi satın aldığımızda 0,64 orandan kredi çekebiliyor muyuz?
    Benim bankacıdan aldığım bilgi sordum 0.64'ten yararlanmak için şart ne diye, cevap olarak 1.kesinlikle müteahhitten şirketten v. s olacak, 2.olarak tapu 2019 öncesi olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Benim bankacıdan aldığım bilgi sordum 0.64'ten yararlanmak için şart ne diye, cevap olarak 1.kesinlikle müteahhitten şirketten v. s olacak, 2.olarak tapu 2019 öncesi olacak

Alıntıları Göster
    Müteahhit kısmı kesin de, 2019 meselesini yanlış anlamış olabilirim

• #yapılandırmaistiyoruz tweetleriniz bekliyoruz arkadaşlar,lütfen destek olalım.

• Hayat sigortasını iptal edip ödemeyi geri alabiliyor muyuz?

• Pigletx P kullanıcısına yanıt
    evetde hayat kalsın bence başına bişey gelse felan kim ödicek banka borcunu?
  • esim ve benim toplam aylik gelir 9500-10 bin arasi. 600k kredi verirler mi. 0,74 - 12 yilligina cekmeyi dusunuyorum. 6800 geri odemesi oluyor bu sekilde olunca.
    ayrica ikimizde devlet memuruyuz..

2. soru: aylik odemesi gelirse gore eger cok derlerse yili 13 yil yapabilirim.

• anelka3939 kullanıcısına yanıt
    Liste falan varmış sanırım her firma da olmuyor. Malum sitede 0,64 yaz arattır.

• 
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.