Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.291
Cevap
907
Favori
3.046.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yldrmm1

    Bloke sadece çektiğiniz krediye konur merak etmeyin
    Selamlar, Kredi onaylandığında sadece kredilendirilen kısım mı banka tarafından inşaat firmasına gönderiliyor yoksa peşinatla birlikte mi gönderiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

    Örnek: 200k için azami hesabınızda 20k olması yeterli... Ev beğendiniz başvurdunuz exper gitti evi 200k dan gösterdi dersek banka 180k kredi kullandırır. Exper evi alacağınız fiyattan düşük gösterir ise peşinatı yükseltmek gerekir.
    hocam bu 20k yı tam olarak hangi aşamada hesapta bulundurmak gerekli? exper sonrası mı mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkartaln kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bende merak ediyorum, benzer durum bende de var, yarın sabah müşteri temsilcim ile görüşeceğim kredi üst limitimi öğrenmek için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkcald

    halkbank 1 yıl ödemesiz 500k için 36 yaşındayım 16k masraf çıkardı

    ziraat katılım 450k için 5k

    bu masraflar bu kadar fazla olabilir mi ? ayrıca 500k tapu masrafı 20k mi?
    ek olarak ziraat katılım ben memur olduğumdan maasın %70i eşim sözleşmeli personel diye %50 kabul etti.

    Halbank ise ikimizinde maaşının %70 kabul etti hesap yaparken.

    zkatılım 12 ay ödemesiz daha başlamadı dedi.

    vakıf katılım cuma günü başlarız kredi vermeye dedi.

    ziraat ve vakıf da masraflar nedir acaba?
  • Krediniz onaylandı banka sizi arıycak imzaya Gideceksiniz size ipotek belgesi ve dask verecek o belgelerle tapuya başvuracaksınız. Gelen SMS de tapu parasını ve diğer harç parasını yatırmanız için işlem numarası gelecek Onu yatırdıktan sonra tapuya oradan da siz satıcı ve banka avukatı bankaya gideceksiniz. Banka blokeli ev kredinizi satıcı havale edecek. Peşinatla işi yok bankanın sistemde gözükmesini istiyor sadece

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt
    Eksper gitti sizin evinize 230k değer biçti. Onun 207 k sı ön onay alır(masraflar hariç). Onay geldikten sonra bankacınız o aradaki %10 luk peşinatı yatırmanız ister oda 23k yapıyor. Size ne kadar ev kredisi Lazım oldugu önemli değil begendiğiniz eve gidecek eksperin o eve verdiği değer önemli olan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konut kredisi kullanmadan önce banka ile görüşüp max. kullanabileceğimiz limiti öğrenmiştim.Hatta yeterli olmadığı için alternatif yollar aradık.Emekli olan anne baba vs aynı adreste görünür ise onun da kullanacağı limit bakiyenize ekleniyor.(Kefil)Bu sayede maaşına bağlı olarak +150 Bin tlye kadar limitimiz artış gösterdi.

    Ayrıca Vakıf Bankta azalan taksit sistemi uyguladık.Her sene ortalama 150 200 tl arası kredi ödemesi düşüyor.Bu sistem ile o dönemde olan 0,99 oranı 0,95 e kadar gerilemişti.Uygun olan arkadaşlar bunları dikkate alabilir.
  • Madem herke yazmış bana da bi yardımcı olur musunuz

    150 bin ben konut kredisi çekmeyi düşünüyorum 96 ay vade ile eşimede 40 bin ihtiyaç kredi çekmeyi düşünüyorum 24 ay vade ile alacağım evde 370 bin civarı size çıkar mı kredi notum en son 1600 dü 1 ay önce üzerime kredi de yok eşimin üzerine de çekilmiş kredi yok
  • Merhaba,

    Açık ve net bir soru sormak istiyorum. Bir dairenin alımı için satıcı ile anlaştık. Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binanın yaklaşık %99'u tamamlanmış durumda ve 2 hafta içinde teslimi ve iskanının alımı öngörülüyor. Daire uzun süredir herhangi bir satış işlemi görmüş değil. Bu hafta içerisinde de dairenin sahibi yeni tapusunu alacak ve ben de daireyi satın alacağım.

    Sorum şu, dairenin sıfır olması benim 0,64 konut kredisi alabilmem için yeterli midir? Yoksa yeni tapu olacağı için 0,74'ten mi kullanabiliyor olacağım? Ya da tapu tescil tarihi yeni olduğu için hiç mi faydalanamayacağım? Bazı arkadaşlar tapunun 01.01.2019 sonrası olması sebebiyle bu krediye başvurulamayacağını belirtmişler diye anladım. Yardımcı olabilir misiniz?
  • yunus14533 kullanıcısına yanıt
    Arsa sahibi kat karşılığı anlaştıysa tapu direk arsa sahibine çıktıysa, Müteahhit ile arasında yapılan sözleşmeyi bankaya götürünce sıfır ev kredisinden yararlanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de vakıfbanka gittim.120 ay için 200 bin limitin var dedi.. 180 ay için yine 200 bin limitin var dedi. bana 300bin falan lazım. lojmanda oturduğum için maaş lojman kirası, d.gaz, su vs giderler kesildikten sonra yatıyor, yaklaşık 1000 tl eksik yatıyor. o yüzden 5binin altında kalıyor maaş. 5 bin üstü olsa 350 bin çıkar dedi. sizde gelir bilgisi yanlış diyorum ama maaş aldığım banka buna rağmen yükseltemeyiz diyor.


    180 ay ile 120 ay limiti neden aynı çıkıyor?kendisine de sordum böyle çıkıyor diyor.

    sorum şu ziraat katılım veya halkbanka maaş bodrosu da götürsem limitler aynı mı çıkar?

    son olarakda sıfır konutlarda 0,64 oran için anlaşmalı firmalardan falan alınması gerekiyormuş. her sıfır ev için değilmiş.
    ikinci olarak da 1 yıl ertelemeli kredi kullanılırsa hayat sigortasını peşin istiyor.

    bana çıkarttığı hesabıda ekleyeyim.0,74 orandan hesapladı.
    200 bin kredi 180 ay-----taksit 2190--masraflar toplamı 9400
    200 bin kredi 120 ay-----taksit 2860--masraflar toplamı 8000 civarı.




  • Yeni kredi paketinde bu kadar çok sartın olması açikcasi yapilandirma konusundaki umutlari tuketiyor.ilk kez konut kredisi kullanacak kisiye bile bir suru saçma şart koşan bu paket yapilandirma bekleyenlere ne vaat etsinki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar twitter yapılandırma etkiliğimizi unutmayalım.
  • Bu krediyle birlikte yapılan dask, konut ve hayat sigortaları kaç yıllık oluyor her sene yenileniyor mu? Yani mesela aylık kredi taksitim 2900 tl buna sigortalar dahil edilince ortalama ne kadar artıyor? Bir de kredi sürecinde masraflar ve sigortalarla ilgili peşin vermemiz gereken sadece expertiz ücreti mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

    Kredi miktarı olarak 1.5 milyon çeksek, ilk 750 bin TL si kampanyalı orandan, kalanı standart orandan şekilde çekilebiliyor mu kredi?
  • Annem için 2+1 ev anlaştık sözleşmesini yaptık, bugün emlakçı aradı gelin görüşelim diye evin 8 avukatta 45 bin tl icra borcu çıktı arkadaşlar dikkatli olun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Size yine bilgi vermiş ben maaş aldığım ziraat gittim herhangi bir bilgi veremeyiz dedi, yazarız istediğiniz miktarı kredi onaylanırsa öyle kullanırsınız dedi herkes bi tuhaf

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 bin 180 ay için 9400 masraf çıkardı. Bunun 4480 TL si hayat sigortası 1 yıl ertelemeli çekersen peşin aliniyormuş hayat sigortası. Onun haricinde tapu harcı var yüzde 2 sini sen ödüyorsun.
    200 bin için peşin masraf 13-14 bin.
    Dask vs her sene devriyesinde alırlar ekstra. Ertelemeli değilse hayat sigortası da her sene 1 kez alırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.