Şaka bir yana görüyoruz böyle 30 euroya 60 euroya uçak bileti diye reklam yapıyolar bazen. Afişler falan görüyoruz. Böyle ucuz uçak bileti nasıl bulabilirim. Tarih yönünden bir sorunum olmadığı için bileti 6 ay önceden bile alabilirim, yani eğer ucuz almak için çok önceden almak gerekiyorsa bu benim için sorun değil. Sorun olan ucuz bileti nasıl bulurum.
Seneye yazın İngiltereye bir seyahat düşündüm. En sevmediğim şey de yol parasına para harcamaktır. Sanırım bütçem 1 milyar ile 2 milyar arası civarında olur. Bu yüzden yola fazla para vermek istemiyorum. Şu 30 60 90 euroluk ucuz biletlerden nasıl bulabiliriz? Hangi havayolları en ucuz olur? THY değil de ingiliz hava yolu daha ucuz olmaz mı? Çünkü adam ingiltereden yolcusunu getirmiş Türkiye'ye bırakmış. Aynı yoldan geri dönerken memleketine yolcu almak lazım. Yolcu alamazsa zarar eder. Taksi gibi değil ki hem gidiş hem dönüş parasını tek gidişten toplasın dönüşü de zarar yapmadan kurtarsın. Değil mi?
Takipteyim.
30 euroya ucak bileti bulabilirmisin sanmıyorum ama o reklamlarda gördügümüz genelde yurtiçi oluyor. yurtdışıda var muhakkak bilen birisi yanıtlar. ayrıca internetten araştırabilirsin
Erken rezervasyon.1.5-2 ay önceden alırsan çok daha ucuz.İstanbul-Antalya tek yön 42 TL idi Temmuz başı baktığımda Ağustos sonu biletleri.
en uygun flygps ve sunexspress den bulabilirsin ve erken rezervasyon.
pegasustan baktım, şanslıysan 100-120 liradan başlayıp 160-190 a doğru çıkıyo. dönüşler de aynı. Çok fazla değiller, uygunlar. Fakat bunun dışında ne kadar daha para harcamak gerek işlemlere bilmiyorum. Aslında 100-150 lira uygun fiyatlar. Abim almanyaya gidip geliyodu 350 lira mı ne veriyodu tek gidişe. Fakat gelecek yaz için search yapamıyorum. Uçuş yok diyor hep. Ekim-Kasım'a falan bakabildim sadece.
tuifly, germanwings, ryanair ilki ve sonuncusu özellikle çok ucuz olabiliyor
Arkadaşlar yeni konu açmak istemiyorum , bende p.tesi günü için ankaradan istanbula , salı akşamı için istanbuldan ankaraya bilet arıyorum , en ucuz nasıl bulabilirim?
bı arastırma sounucunda en ucuz ucak fıyatları 8 hafta önce alınan biletlerde varmış. 8.haftadan sonra ucak fıyatları 3 er 5 er lira artıyor.
Ne yani önce munich'e oradan da london'a mı geçeyim? İki uçakla aktarmalı uçuş daha pahalıya gelmez mi? İnicen binicen vesaire?
ben sadece örnek olarak verdim bu sitelerden değişik tarihlerde değişik yerler uygun fiyatlı biletler bulabilirsin bunların dışında bi de expadia.com vardı
bana skyscanner tavsiye edilmişti.gerçekten de oldukça faydalı oldu tavsiye ederim.ben de yaza isviçreye gitmeyi planlıyorum,skyscanner'dan 30-40 eu biletler buldum ama şimdiden mi alsam karasızım,o zamana kadar başka kampanyalar da çıkarsa diye tereddüt ediyorum.