Şimdi Ara

En Ucuz Uçak Bileti Nasıl Bulunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
14.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten uçak bileti alırken fiyat karşılaştırmalı siteleri tercih edebilirsiniz. En ucuz uçak biletini bu tür sitelerden daha çabuk bulabilirsiniz. Bunlardan biri:http://www.ucUCAK.com

• ankara-antalya ucak bileti ariyorum beyler satmak isteyen varmi.
  • sitemizden uçak bileti alabilirsiniz
    6 farklı havayolu firması mevcuttur
    kredı kartınızla odeme yapabılırısnız

Bayilikler Verilecektir. Uçak Bileti - Otobüs Bileti - Tren Bileti - Feribot & Vapur Bileti

Uçak Bileti Satışı Programı Bayilikler Verilecektir...

Pegasus, Onur Air, Türk Hava Yolları (THY), Sun Express, Sky Airlines, Anadolu Jet, Atlas Jet ve Bora Jet Uçak Bileti Satışlarını Yapabilirsiniz.
    Onur Air ve Pegasus Yurtİçi-YurtDışı Tüm Uçuşlar.
    Diğer Havayolları Tüm Türkiye, Kıbrıs ve Gürcistan Uçuşları Sistem İçerisinde Mevcuttur.
    YurtDışı Uçuşları Tüm Ülkeler Bulunmaktadır.
    Talep Halinde Yurt Dışı Uçuşları İçin Özel Sistem Kurulmaktadır.
    Online Check In Yapabileceğiniz Ekranlar sistemde Mevcuttur.
    Online Check In Sayesinde Yolcunun Oturacağı Yeri Seçebilirsiniz.
    Tüm Firmaların Müşteri Hizmetleri Numarası Sistemde Mevcuttur.
    Bilet Satışları Hakkında Detaylı Bilgiler sistemde Mevcuttur.
    Sistemin Kullanımı İçin Ücretsiz Olarak Eğitim Verilmektedir.
    Ücretsiz 7/24 Online Destek.

Otobüs Bileti Satışı Programı Bayilikler Verilecektir...

Şuanda 71 Farklı Otobüs Firmasının Biletlerinin Satışlarını Yapabilirsiniz.
    Her Geçen Gün Sisteme Yeni Firmalar Eklenmektedir.
    Bazı Firmalar:
    Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy, Anadolu, Nilüfer, Sakarya Vib, İstanbul Seyahat
    Ak Turizm, İnan Turizm, Jet Turizm...
    Sistemde Olmayan bir Firma Olması Halinde Sisteme En Kısa Sürede Eklenmektedir.
    Tüm Türkiye İçin Bilet Satışları Yapılabilmektedir.
    Ayrıca Yunanistan Seferleri de Bulunmaktadır.
    Ayrıca Uludağ, Akdeniz Bölgesi Tatil Köyleri-Otelleri ve Ege Bölgesi Tatil Köyleri-Otelleri 'ne Özel Seferlede Düzenlenmektedir.
    Yolcunun Oturacağı Yeri Sistemden Seçebilirsiniz.
    Servis İsteği Varsa Seçebilirsiniz.
    Tüm Firmaların Müşteri Hizmetleri Numarası Sistemde Mevcuttur.

Tren Bileti Satışı Programı Bayilikler Verilecektir...

TCDD Demiryolu
    Tren, Hızlı Tren, Yataklı Tren, Doğu Expresi vb. Tüm Raylı Sistem Bileti Satışlarını Yapabilirsiniz.
    Müşteri Hizmetleri Numarası Sistemde Mevcuttur.

Feribot & Vapur Bileti Satışı Programı Bayilikler Verilecektir...

İDO Feribot & Vapur
    Deniz Otobüsü, Hızlı Feribot, Araba Vapuru vb. Tüm Deniz Yolu Bileti Satışlarını Yapabilirsiniz.
    Müşteri Hizmetleri Numarası Sistemde Mevcuttur.

ÖNEMLİ BİLGİLER

BİLET SATIŞLARI ANINDA GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
    BİLET SATIŞLARINI YAPABİLMEK İÇİN EKTRA SERMAYE BAĞLAMANIZA GEREK YOKTUR.
    BİLETİ SATTIĞINIZ ANDA KREDİ KARTINIZ İLE ÖDEMEYİ YAPABİLİRSİNİZ.
    KREDİ KARTI İLE YAPILAN SATIŞLARDA BANKANIN UYGULADIĞI KOMİSYON KESİNTİSİ FİRMAMIZA AİTTİR.
    MÜŞTERİDEN NAKİT ALARAK, ÖDEMEYİ KENDİ KREDİ KARTINIZLA YAPARAK NAKİT PARAYI SERMAYE OLARAK DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ.
    UÇAK BİLETİ SATIŞLARINI YAPARKEN KREDİ KARTINIZIN LİMİTİ YETERSİZ OLMASI HALİNDE BİRDEN FAZLA KREDİ KARTI KULLANARAK ÖDEME YAPABİLİRSİNİZ.
    ÖRNEĞİN; 300 TL'LİK BİR UÇAK BİLETİ ÖDEMESİNİN 100 TL'SİNİ BİR KREDİ KARTINDAN KALAN 200 TL'SİNİ FARKLI BİR KREDİ KARTINDAN ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

BİLET BİLGİ FİŞİ DEKONTUNU BASARKEN DEKONT İÇERİSİNDE YER ALAN TÜM BİLGİLERİ DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ.
    BİLETİN FİYATINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.
    BİLET FİYATINA HİZMET BEDELİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.
    DEKONT OLUŞTURMA İŞLEMLER SINIRSIZDIR VE ÜCRETSİZDİR.

SİSTEMDE BULUNAN MEVCUT TÜM ÖZELLİKLER 200'Ü AŞKIN BAYİLERİMİZİN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA GÜNCELLENMİŞTİR.
    BAYİLERİMİZDEN GELEN İSTEKLER DOĞRULTUSUNDA SİSTEMİMİZDEKİ ÖZELLİKLER GÜNCELLENMEKTEDİR.

ANINDA KAR ETME ÖZELLİĞİNİZİN YANI SIRA UÇAK BİLETİ SATIŞLARINDA EKTRA PRİM ÖDEMESİ YAPIYORUZ.
    AYRICA UÇAK BİLETİ SATIŞLARINI KENDİNİZE AİT WEB SİTESİNDEN SON KULLANICIYA SATIŞA SUNMA İMKANINI SİZLERE SAĞLIYORUZ.

YENİ İŞ KURACAKLARA MÜJDE ! ÇOK DÜŞÜK SERMAYE İLE BU İŞE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
    zATEN İŞ YERİNİZ VAR MI? NE İŞ YAPARSANIZ YAPIN EK İŞ OLARAK SİSTEMİMİZİ KULLANIP EK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

500 TL DEĞERİNDEKİ THERMAL PRINTER BİLET BİLGİ FİŞİ BASKI CİHAZI FİRMAMIZ TARAFINDAN ÜCRETSİZ VERİLMEKTEDİR.
    SESSİZ ÇALIŞIR, 1-2 SANİYE GİBİ KISA SÜREDE DEKONTU BASAR, DÜŞÜK ELEKTRİK TÜKETİMİ (24V), DKEONTU BASTIKTAN SONRA OTOMATİK KESER, KARTUŞ-TONER-MÜREKKEP BİTME DERDİ YOKTUR.
    2 YIL GARANTİLİDİR. KURULUM FİRMAMIZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.

ORTALAMA 3000 ADET ÇIKTI ALABİLECEĞİNİZ ŞEKİLDE THERMAL RULO DEKONT HEDİYEMİZDİR.
    BİTİRDİKTEN SONRA FİRMAMIZIN KENDİ MATBAASINDA ÜRETTİĞİ THERMAL RULO DEKONTLARI MALİYETİNE ALABİLİRSİNİZ.
    ÇOK DÜŞÜK FİYATLARLA SİZLERE SUNULMAKTADIR.

FİRMAMIZA AİT ÇEŞİTLİ REKLAM WEB SİTELERİNDE REKLAMINIZ ÜCRETSİZ YAYINLANACAKTIR.
    SİZE ÖZEL REKLAM KAMPANYAMIZ HEDİYEDİR.

Detaylı Bilgi Almak İçin Lütfen Satış Temsilcilerimizle Görüşünüz.

Ad Soyad: Said Gören
    Yetki: Program Satış Temsilcisi
    Yetki Bölgesi: Tüm Türkiye Geneli
    Sabit Telefon: 0 212 299 35 36
    Cep Telefonu: 0 555 204 09 25
    Cep Telefonu: 0 536 428 74 31

Ad Soyad: Ramazan Bozkurt
    Yetki Bölgesi: Doğu Anadolu Bölgesi
    Cep Telefonu: 0 532 461 99 04

Ad Soyad: Said Gören
    Yetki Bölgesi: Tüm Türkiye Geneli
    Sabit Telefon: 0 212 299 35 36
    Cep Telefonu: 0 555 204 09 25
    Cep Telefonu: 0 536 428 74 31

www.uzmanbiletmatik.com
    www.kontorsoft.com
    www.uzzmangrup.com
    www.ceptelefonudestek.com

• Uçak biletleri % 15 indirimle alınır. PM atabilirsiniz
  • http://www.trucakbileti.com/ucuz-ucak-bileti-nasil-bulabilirim bu sayfayı okumanızı tavsiye ederi.
    Ucuz uçak bileti almak için 1 2 ay önceden bileti ayırtmak ve bütün hava yolu firmalarını tek tek incelemeniz gerek.
  • Birbirinden farklı kampanyalar olabiliyor, geçenlerde bir arkadaşımın bahsettiğine göre alobilethatti.com sitesinde birbirinden farklı uçak bileti kampanyaları arasında fiyat karşılaştırması filan yapılıyormuş. Bana kalırsa uçak bileti almadan önce iyi bir araştırma yapılmalı, firmaların değişik indirimli günleri ve kampanyaları olabiliyor. Bu yüden http://www.alobilethatti.comsitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
  • ucuz uçak bileti almak istiyorsanız adres bırası -> ucuz uçak bileti niye diyecek olursanı hizmet bedeli en aşağıda tutan site.
  • En ucuz uçak bileti satın almanız için sizlere bende birkaç öneride bulunmaktan mutluluk duyarım. Öncelikle 3 yıldır uçak bileti alımlarını bu sitelerden temin ettiğimizi ve kesinlikle hiçbir problemle karşılaşmadığımızı bildirmek isterim. Yalnız 1-2 defa çift bilet kesip çift ücret tahsil etmişlerdi benim haberim yoktu fakat telefonla arayıp bildirmişlerdi kartınızdan 2 tane bilet ücreti tahsil edilmiş geri iadenizi gerçekleştiriyoruz bilginiz olsun diye.. inanın işini ciddiye alan sorunsuz firmalar varsa eğer son 3 yılın içinde aşağıdaki firmaları gözlerimi kapatıp size tavsiye ederim.

1- enucuzucakbileti.com.tr en ucuz uçak bileti
    2- biletbayisi.com ucuz uçak bileti
    3- ucakbiletison.com uçak bileti
    4- biletiucak.com ucuz uçak bileti

• http://www.ucakbiletial.org benim kullandığım sistemdi bir aralar çokça uçak bileti almışlığım olmuştur.
  • Ucuz uçak bileti diye birşey vardır tamam ama öyle aman aman ucuz uçak bileti satan bir websitesi dünyada yoktur arkadaşlar. Çünkü havayolları uçak bileti fiyatları sabittir, acentalar bunların üzerinde yurtiçi uçuşlarda 15tl'ye kadar yurtdışı uçak biletlerinde ise 20euro dan 90euroya kadar hizmet bedelleri uygular, burdan da anlaşılacağı üzere yurtiçi uçak biletlerinde en ucuz uçak bileti buldum deseniz siteler arasındaki fark 3-5 arasında takılıp kalıcaktır daha ucuz bilet bulma imkanınız yoktur. daha ucuz uçak bileti bulduysanız o siteyi hemen ter etmenizi tavsiye ediyorum kesin dolandırılmak üzeresinizdir. Sizlere benden güvenilir oldukjları tarafımdan kanıtlanmış bir kaç uçak bileti satış sitesini paylaşayım.

www.biletbayisi.com: ucuz uçak bileti denince özellikle yurtdışı biletlerinde 444 2 069 nolu call center hattı ile hizmet veren turizm sektörünün domino taşı bir firmanın resmi satış sitesidir.
    www.biletiucak.com uçak bileti sektöründe yaklaşık 1 yıldır hizmet veren websitesi, tasarımı ve kullanım kolaylığı ile kısa sürede büyük kitlelerin güvenini kazanmayı başarmıştır.

• önceden rezervasyon her zaman işe yarar arkadaşlar ama son dakka da gayet uygun fiyatlara biletler bulunabilir.www.cafebilet.com benim güvendiğim sitelerden biridir. Kredi kartı ile internetten alışverişe çekinenler gözü kapalı gövenebilirler daha sorun yaşamadım
  • İstanbul, İzmir, Antalya ve Sivas için Sivas Uçak Bileti'ni kullanıp memnun kalmıştım.

Deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballer -- 27 Şubat 2014; 16:26:33 >
  • Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi uçak bileti fiyatları, aslında sabittir. Ancak uçak bileti satış yetkisi olan firmalar fiyatların üzerindeki ek hizmet bedeli fiyatları ile iniş yada çıkışlar yaparak kar oranını yükseltip azaltabiliyor. uçak bileti - örneğin bu site sektörde yer edinmek için hizmet bedellerini daha aşağı çekmiş durumda. Sonuçta müşteri için önemli olan fiyatın daha aşağıya gelmiş olması.
  • Entry'i tam okumadım vaktim yok ama appstoreda enuygun diye bi program var her havayolunun ucuz biletlerini gösteriyor ben ist-kıbrıs bileti aldım 1 ay once toplamda 220 tl tuttu gidis dönüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanair ile 20-30€ arasi ab ulkeleri icinde biletler var
    Helsinki Budapeste veya tampere milano arasini ilk firsatta kullanicam

• Uçak bileti ve fatura ödemelerinizde geçerli %15 indirim düşünürseniz iletişim kurmanız yeterlidir.
  • Pegasus %30 indirim.http://kisa.tk/IFhcP
  • Uçak biletini 2 ay öncesinden alırsan 59.99'a uçabilirsin
  • mesajim bulunsun

• online uçak bileti sitesi tavsiyemwww.ebiletofisi.com dur en uygun fiyatlara komisyonsuz satış ve kampanyaları yakaladınmı çok ucuza bilet alınabilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.