Şimdi Ara

En Ucuz Uçak Bileti Nasıl Bulunur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
14.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Turk hava Yoları ve Anadolu Jetten indirimli bilet alabiliyorum . Yogunluga gore bazen indirim %20 bazen %60 a kadar cıkabiliyor. Yurt içi yurt dişi farketmez. ilgilenenler bana özelden donebilir. Çalişma kosulumuz rezervasyon bilgileri yolcuya gonderilir yolcu ödemeyi yaptıgı an bileti keseriz.
  • gördüğüm en ucuz ankara - ist bileti 35 tl , ankara münih bileti 170 liraydı....

daha ucuzunu alabilen var mı ? :D
  • Daha bugün Alaska jetle yurtdışına haziran 15inde bi bilet bakayım dedim 18.500 tl gibi bi fiyat verdi.ayakta alkışladım
  • Yıllar geçmiş, dert değişmemiş.

Ucuza uçak bileti konusu cidden çok sıkıntılı ve %90 oranında sahtekarlıklarla dolu.

Bakıyorsun mesela kaliteli bir şirkete; gideceğin yere 300 dolar bilet fiyatı çekmiş diyelim, 300 doları veriyorsun ama beş kuruş fazla ödemiyorsun. Sonra biraz araştırırken 50 dolara bilet buluyorsun "aaa ne güzelmiş" deyip almaya kalkıyorsun; bir de bakıyorsun ki o vergisi, bu vergisi bilmem ne vergisi derken 50 dolarlık bilet oluyor sana 550 dolar. Bu sebeple sahtekarlara paçayı kaptırmadan ucuz bilet bulmak deveye hendek atlatmaktan zor.
  • bende paso bakıyorum colomboya gitmeyi düşünüyorum da 3 ay var gitmeme 2.500 den aşağı bulamadım hiçbir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jintintin -- 6 Eylül 2015; 20:05:50 >
  • yurtiçi için hazırladığımwww.kolayuc.com var oradan bakabilirsiniz. sistemde komisyon gelirim yok.
  • http://www.biletci.com.tr güvenli bilet almanın tek adresi.
    Telefon 0 212 222 2 555

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz uçak biletini bulmak için öncelikle mümkün olduğunca erken rezervasyon yapmalısınız, bu bir altın kuraldır.
    promosyon biletleri, birçok bilet sitesinden karşılaştırıp en ucuza uçak biletini kolaylıkla bulabilirsiniz.
    promosyon biletler iptal edilemez ve değişiklik yapılamaz bu yüzden sadece gidiş dönüş tarihlerinizden çok eminseniz promosyon bilet alınız. aksi taktirde size pahalıya patlar.
    birde dikkat etmeniz gereken nokta arama motorlarında ilk sıralarda reklamı olan siteleri tercih etmemeniz gerektiğidir.
    ilk sıralarda reklam vermenin maliyetleri çok yüksek olduğundan, buralarda reklam veren uçak bileti siteleri, bu reklam maliyetlerini sizden hizmet bedeli altında extra tahsil ederler.
    ben uçak biletlerimi, hizmet bedeli hava yolu şirketinden bile düşük olan hesapli bilet al
    sitesinden alıyorum, hesaplibiletal'daki uçak biletleri atlas glb, ve thy nin sitesinden bile çok ucuz.
    siteden girip en ucuz uçak bileti fiyatlarını kendiniz karşılaştırabilirsiniz.
    kesinlikle tavsiye ederim.

• skyscanner.com ' a bakabilirsin

ikincisi atıyorum british airways istanbul atatürk havalimanına yolcu getiriyorsa dönüşte de yolcu götürür

planlamasını ona göre yapar. Yolcu yoğunluğu varsa günde üç sefer yapar, yolcusu azsa günde tek sefer yapar, hiç yolcusu yoksa iki günde bir üç günde bir yapar ya da hiç yapmaz.

ucuz bilet arıyorsan en ölü sezonlarda ya da çok çok önceden bilet almak en mantıklısı. ingiltere de çok mantıklı olmayabilir ama amerika ya da uzak doğu ülkelerinde aktarmalı uçuşlar her zaman daha uygun olur

Buradan san francisco ya Türk hava yolları direk uçar. İstanbul'dan yabancı bir havayolu direk uçuş yapamaz ama atıyorum british airways ile istanbul dan londra ya oradan dan san francisco ya uçabilirsin. Daha uygun olabilir.
    Ya da dubai aktarmalı emirates
    abudabi aktarmalı ethiad
    qatar aktarmalı qatar airways
    frankfurt aktarmalı lufhtansa

artık yolcu yoğunluğuna göre sana uygun fiyat olanı seçebilirsin. Ama aktarmalı uçuşlardaki bekleme süreleri, havalimanındaki pahalılıklar, kültür farklılıklarından dolayı uçaktaki ikramın senin damak tadına uymaması ya da seni doyurmaması bu sürelerde seni aç bırakabilir.

o bakımdan üç kuruş fazla verip THY ile gitmek sürekli seyahat edenlerin tercihi oluyor. Çünkü habire yemek yiyorsun ekonomi sınıfı dahil sınırsız alkollü alkolsüz içecekler. Damak tadına da uygun oluyor aç da kalmıyorsun. O british in lufhtansa nın yüzsüz ekipleriyle de uğraşmıyorsun, bizim hostesler hostlar on numara güler yüzlü.

• "Ev hanımlarının tercihi" kafasında deterjan reklamı gibi ucuz reklam yapan üyelerden dolayı konuyu kapattırmam yakındır. Bu da kendim için buraya düştüğüm bir hatırlatma olsun.
  • UÇAK BİLETLERİNİZ İNDİRİMLİ ALINIR ÇEKİM VAR
  • beni iyi dinle pazar günü tam gece 12 de gir bütün sitelere.. çok uygun olucaktır.kimse bunu bilmez

edit: allah belanızı vermiye emi.. sizin yüzünüzden 6 yıl önceki konuya mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haribo21 -- 28 Kasım 2016; 11:13:47 >
  • durun konuyu hortlatayım :D benim en uygun en ucuz site ucakbilet.com dur. isterseniz siteye burdan gidebilirsiniz.http://ad.reklm.com/aff_c?offer_id=5083&aff_id=23939
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.