Şimdi Ara

EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
157.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ HANGİSİDİR? DAHA ÖNCE DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BUNA CEVAP VEREBİLİRLERMİ? BUNLARIN FİYATI NEDİR KÜÇÜK BİR TV KUMANDASINI İSTANBULDAN TRABZONA EN UYGUN ŞEKİLDE HANGİ KARGO FİRMASIYLAN GÖNDERİRİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Uygun Kargo Şirketi: Bütçenize Göre En İyi Seçenekleri İnceleyin

Kargo gönderileri söz konusu olduğunda, maliyet çoğu kişi için önemli bir husustur. En uygun kargo şirketini bulmak, paranızın karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlayabilir.

Hangi Kargo Daha Ucuz?

En uygun kargo şirketini belirlemek için birkaç faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir:

• Paketin boyutu ve ağırlığı: Daha büyük ve ağır paketler genellikle daha pahalıya mal olur.
    • Gönderim hızı: Hızlı teslimat seçenekleri genellikle standart teslimattan daha pahalıdır.
    • Teslimat adresi: Uzak bölgelere gönderiler genellikle daha maliyetlidir.
    • Sigorta: Paketinizin kaybolması veya hasar görmesi durumunda sigorta, ek bir maliyet ekleyebilir.

Farklı Kargo Şirketlerini Karşılaştırma

En iyi fırsatı bulmak için farklı kargo şirketlerini karşılaştırmak önemlidir. İşte en uygun kargo seçeneklerini bulmak için kullanabileceğiniz bazı ipuçları:

• Çevrimiçi karşılaştırma araçlarını kullanın: Kolayca farklı şirketlerin fiyatlarını ve hizmetlerini karşılaştırmanıza olanak tanıyan birçok çevrimiçi karşılaştırma aracı mevcuttur.
    • Birden fazla teklif alın: Farklı kargo şirketlerinden teklif alarak en iyi fiyatı bulabilirsiniz.
    • Promosyonlar ve indirimlerden yararlanın: Bazı kargo şirketleri, belirli dönemlerde veya ilk kez müşterilere promosyonlar ve indirimler sunar.

En İyi Seçimi Yapma

Tüm faktörleri değerlendirdikten sonra, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun kargo şirketini seçebilirsiniz. En uygun kargo hizmeti, en düşük maliyeti sunmakla kalmaz, aynı zamanda güvenilir ve verimli de olmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ARKADAŞLAR EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ HANGİSİDİR? DAHA ÖNCE DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BUNA CEVAP VEREBİLİRLERMİ? BUNLARIN FİYATI NEDİR KÜÇÜK BİR TV KUMANDASINI İSTANBULDAN TRABZONA EN UYGUN ŞEKİLDE HANGİ KARGO FİRMASIYLAN GÖNDERİRİM.

1 - ptt kargo 6,50 tl en ucuz.
    2- aras kargo 7-9 tl
    3- yurtiçi kargo 9-11 tl ( paro kartın varsa yüzde 30 indirim var )

edit : şube teslim ve sigortasız gönderirsen dahada düşer fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrascb -- 16 Nisan 2013; 21:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrascb

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ARKADAŞLAR EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ HANGİSİDİR? DAHA ÖNCE DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BUNA CEVAP VEREBİLİRLERMİ? BUNLARIN FİYATI NEDİR KÜÇÜK BİR TV KUMANDASINI İSTANBULDAN TRABZONA EN UYGUN ŞEKİLDE HANGİ KARGO FİRMASIYLAN GÖNDERİRİM.

1 - ptt kargo 6,50 tl en ucuz.
    2- aras kargo 7-9 tl
    3- yurtiçi kargo 9-11 tl ( paro kartın varsa yüzde 30 indirim var )

edit : şube teslim ve sigortasız gönderirsen dahada düşer fiyat

AYNEN

• Merhaba,

SP uzerinden iki hesap açip 0,5 liralik sembolik bir ilan ile 5,5 liraya yurtiçi kargo indirim kodu ile gonderim saglarsiniz.

Tsk
  • ptt kargo şube teslim 4,5 lira
    isterseniz aps olarak gönderebilirsiniz aynı fiyata
    gerçi aynı işlem yapılıyormuş ptt deki görevlinin dediğine göre
  • Sürat kargo dosya gönderim ücreti avealılara 4,90 tl gayet makul fiyat daha ucuzunu bulamadım ben pott kargoya gittim adrese teslim 6,5 tl dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: savage74

Sürat kargo dosya gönderim ücreti avealılara 4,90 tl gayet makul fiyat daha ucuzunu bulamadım ben pott kargoya gittim adrese teslim 6,5 tl dediler

bunu öğrendiğim iyi oldu sağ ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: efffe

Merhaba,

SP uzerinden iki hesap açip 0,5 liralik sembolik bir ilan ile 5,5 liraya yurtiçi kargo indirim kodu ile gonderim saglarsiniz.

Tsk

konuyu hortlatıyoru mama bu olayı nasıl yaparız hocam 8 desilik ürünüm var yardım bekliyorum :)
  • En ucuzunu Bilmiyorum ama ben size en pahalısını söyleyim :) dün MNG kargo şubesine elimle götürüp teslim ettim (400-450gr lık bir kutu, 1 kg turşu kavanozu boyutunda) alıcada yıne mng şubesinden teslim alacak. antalya-istanbul arası 14.22 TL tuttu yuh dedim. mng yi arayıp pakedi evden aldırsaydım, alıcıda adresine isteseydi sanırım 20-25 TL tutardı. kısacası Kazık yemek ısteyen MNG ye gitsin.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 27 Mart 2014; 18:12:59 >
  • Arkadaşlar kolay gelsin.
    haftada 1, ayda 3-5 gönderim olacak.
    gönderilerim yaklaşık 15 desi civarında gelmektedir.
    hangi kargo ile çalışmalıyım, ekstra kart, abonelik vb ile ne kadar ucuza mal edebilirim.
    Önerilerinizi, tecrübelerinize ihtiyacım var.
  • Fiyatlar neden böyle pahalı ki?İnternetten yaptığımız alışverişlerde kargo fiyatları 4 ila 5 Tl arasında değişiyor.Ama biz gönderirken fiyatlar uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Fiyatlar neden böyle pahalı ki?İnternetten yaptığımız alışverişlerde kargo fiyatları 4 ila 5 Tl arasında değişiyor.Ama biz gönderirken fiyatlar uçuyor.

İnternetten alışveriş yaptığınız yerlerin çoğu kargo şirketleriyle anlaşmalı oluyor o yüzden o kadar ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz hangisi şimcik ?:) güncel bu arada
  • Acayip artmış fiyatlar. Ortalama 15Tl olmuş.
  • efffe kullanıcısına yanıt
    SP nedir?
  • yburada Y kullanıcısına yanıt
    sanal p.
  • Dün gönderim yaptım Sürat Kargo ile . Kocaeli - Manisa arasi . 8.5 dedi bana fazla geldi tabi . 100 gr bişeydi gönderdiğim malzeme . Ben de 4.50 5 lira arasi bişey bekliyodum çok oldum . İyice araştırmak lazım diğer kargoları kullananlar varsa bilgi verebilirler mi ? Aras uygun gibi geliyo ama araştırmak lazım
  • PTT Kargo 1 kiloya kadar 7 TL alıyormuş. Tabi aşırı büyük bir şey ise hacme bakıyorlar.
  • esex1903 kullanıcısına yanıt
    evet doğru adrese teslimse 7 tl ama şubeden alırlarsa 5 tl olarak gösterilmiş.
     EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ
  • Merhaba,

En ucuz kargolar için kargo karşılaştırma sitesi yapılmış.

www.kargobu.com

isterseniz oradan istediğiniz gibi kargo fiyat karşılaştırması yapabiliryorsunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.