Şimdi Ara

EN UCUZ KARGO ŞİRKETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
157.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, en ucuz kargo hangi şirketin bilemem amahttp://www.kargobu.com/kargo-hesaplama/ adresinde kargo hesaplama sistemi var, üstelik de çalışıyor

Bunun içinhttp://www.kargobu.com/kargo-hesaplama/ adrsinde bir istatistik var.

Ayrıca biz bireysel tüketiciler için de bir şeyler yapılsa hiç fena olmaz
  • En ucuz kargo anlaşması yapmak ve şirketiniz/e-ticaret siteniz için en indirimli oranlardan kargo göndermek için OfisPaneli aracılığı ile anlaşma yapabilirsiniz. Şu an yurt içinde MNG Kargo, yurt dışında ise Fedex ile indirimli kargo sağlayabiliyorlar. Detaylı bilgi: https://www.ofispaneli.com/kargo/

Orijinalden alıntı: aylingokberk

En ucuz kargo anlaşması yapmak ve şirketiniz/e-ticaret siteniz için en indirimli oranlardan kargo göndermek için OfisPaneli aracılığı ile anlaşma yapabilirsiniz. Şu an yurt içinde MNG Kargo, yurt dışında ise Fedex ile indirimli kargo sağlayabiliyorlar. Detaylı bilgi: https://www.ofispaneli.com/kargo/

OfisPaneli'ni kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kargo teklifi istedikten hemen sonra size kargo firmalarından fiyat teklifleri ile dönüyorlar, onaylamanız taktirde size en uygun kargo firmasına (bizim şirket için MNG Kargo) ait sözleşmeyi kurye ile gönderiyorlar. Gerekli evrakları kuryeye teslim ediyorsunuz ve tüm iş bitmiş oluyor. Sundukları da bir panel var, tüm kargo işlemlerinizi online takip edebiliyorsunuz. Sistem tamamen ücretsiz...

• Yeni konu açmayayım şimdi buraya yazayım. Başka bir İle çocuk beşiği ve yatağı göndermem gerekiyor. Ptt kargo ile mi göndereyim yoksa başka bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuştannicksiz -- 15 Eylül 2017; 18:23:5 >

Anlaşmalı kargo başlığını görünce ve ürün gönderirken indirimli fiyatlardan taahhüt vermeden çalışamadığımız için bende bu konuyu paylaşmak istedim.Umarım faydası olur.
    İndirimli Kargo Anlaşması yaparak kargolarınızı ucuza göndermeyi sağlayabilmek için Kobitsa nın sistemini kullanabilirsiniz.
    Anlaşmadan faydalanmak için şahıs şirketi yada ltd. veya a.ş. olmak gerekiyor.Linkler aşağıdaki gibidir.

UPS kargo için İndirimli Kargo Anlaşması Linki
    www.kobitsa.com.tr
    UPS Kargo Anlaşması | Kobilere Özel Kargo Fiyatları | KOBİTSA & UPS KARGO
    https://www.kobitsa.com.tr/ups-indirimli-kargo-anlasmasi.html

MNG Kargo için İndirimli Kargo Anlaşması Linki
    www.kobitsa.com.tr
    MNG Kargo Anlaşması | En Uygun Kargo Anlaşması | KOBİTSA & MNG
    https://www.kobitsa.com.tr/mngkargo-kargo-anlasmasi.html

Ayda isterseniz 1 koli çıkışı yapın indirimlerden gönderi taahhütü vermeden yararlanabilirsiniz.

• http://ww1.kargobu.com/ kapanmış bilginize

ben adanadan xbox 1 almayı düşünüyorum (ilk çıkan xbox konsolu) maksimum 4,5 kilo gelir kollar ve kablolarla birlikte
    hangi şirketten kargolattırayım ürünü alacağım kişiye????

Vergiler dahil 3.80tl den başlayan fiyatlarla Türkiye'nin en büyük firmaları üzerinden kargo gönderme imkanı!

Herhangi bir anlaşma olmadan anlaşmalı fiyatlarla gönderim yapabilirsiniz.

Bireysel veya kurumsal herkesin kullanımına açık.

Üstelik gönderen kişi olarak isminiz veya firmanız görünmekte üçüncü şahıslarla hiç bir bağlantınız bulunmamaktadır.

Detaylar için;
    www.kargopon.com

EKONOMİK KARGO NOKTASI!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brothere

Herkesin ortak derdi olan kargo problemine kalıcı çözüm.

Vergiler dahil 3.80tl den başlayan fiyatlarla Türkiye'nin en büyük firmaları üzerinden kargo gönderme imkanı!

Herhangi bir anlaşma olmadan anlaşmalı fiyatlarla gönderim yapabilirsiniz.

Bireysel veya kurumsal herkesin kullanımına açık.

Üstelik gönderen kişi olarak isminiz veya firmanız görünmekte üçüncü şahıslarla hiç bir bağlantınız bulunmamaktadır.

Detaylar için;
    www.kargopon.com

EKONOMİK KARGO NOKTASI!
    bu tam olarak nasıl çalışıyor. site üzerinden para ödeyip kuponmu alıyoruz. aldığımız kuponu kargo firmasına verip ücretsizmi gönderiyoruz. sonuçta sitede tl ödeyeceğiz. tam açıklamısınız.

• karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Siteye üye olup 0-1 desi arası ürün için 4.99tl 1-50 desi aralığı ürün için 5.99tl hizmet bedeli ödüyorsunuz. Bunun karşılığında size kupon kodu gönderiliyor ve üç büyük kargo firmasından dilediğinizi seçip ürününüzü listede bulunan fiyatlar üzerinden gönderiyorsunuz.

Örnek olarak Sürat kargo ile standart gönderimde 15 desi ürüne 57TL verirsiniz ancak bu sistem sayesinde 9TL(Kargo ücreti)+5,99TL (Hizmet Bedeli): 14,99 TL ile tüm Türkiye’ye gönderebilirsiniz.

• quote:

Siteye üye olup 0-1 desi arası ürün için 4.99tl 1-50 desi aralığı ürün için 5.99tl hizmet bedeli ödüyorsunuz. Bunun karşılığında size kupon kodu gönderiliyor ve üç büyük kargo firmasından dilediğinizi seçip ürününüzü listede bulunan fiyatlar üzerinden gönderiyorsunuz.

Örnek olarak Sürat kargo ile standart gönderimde 15 desi ürüne 57TL verirsiniz ancak bu sistem sayesinde 9TL(Kargo ücreti)+5,99TL (Hizmet Bedeli): 14,99 TL ile tüm Türkiye’ye gönderebilirsiniz.
    mesela ben 2 adet bebek bezi göndericem normalde surat kargo 19tl tutuyordu netten baktığımda.

bu uygulama ortalama en boy yükseklik seçtim 3kg ağırlığı var ben seçtim ve bana kod vericek ben onunla göndericem.

peki surat kargoda tekrar tartıp veya en boy ölkçüp ekstra ücret çıkartırlarmı.

• Ölçütüğünüz boyutlar doğruysa örneğin sizin ölçümleriniz sonucu 3 desi geldiğini varsayalım sürat kargo ile bu sistem sayesinde 4,35tl kargo ücreti+5,99tl hizmet bedeli ödeyip toplamda 10 lira civarı bir ücretle Türkiyenin heryerine gönderim yapabilirsiniz. Kargo şirketi ölçümleri her halükarda zaten yapıyor ama sizin ölçüleriniz dışında fazla gelse bile kargopon sitesinde bulunan liste fiyatları üzerinden ücretlendirirler yani çok bir fiyat farkı çıkmaz rahat olabilirsiniz. Siz ölçümlerinizi yeterince doğru yapmaya çalışın herhangi bir süpriz fiyat çıkmayacaktır.

• quote:

Ölçütüğünüz boyutlar doğruysa örneğin sizin ölçümleriniz sonucu 3 desi geldiğini varsayalım sürat kargo ile bu sistem sayesinde 4,35tl kargo ücreti+5,99tl hizmet bedeli ödeyip toplamda 10 lira civarı bir ücretle Türkiyenin heryerine gönderim yapabilirsiniz. Kargo şirketi ölçümleri her halükarda zaten yapıyor ama sizin ölçüleriniz dışında fazla gelse bile kargopon sitesinde bulunan liste fiyatları üzerinden ücretlendirirler yani çok bir fiyat farkı çıkmaz rahat olabilirsiniz. Siz ölçümlerinizi yeterince doğru yapmaya çalışın herhangi bir süpriz fiyat çıkmayacaktır.
    ŞİMDİ HOCAM

bugün kargopona 6 tl yükledim 5,99tl komisyon verip kg, ölçü girip gönderimi oluşturdum. sabah bana kod verdiler. surat kargoya gittim. 4,35tl ödeyeceğim yazıyordu.

evde 3kg ölçtüğüm 2 adet bebek bezini orda göz kararı 5kg yapmışlar sonradan kargoponla iletişime geçtiğimde öğrendim. ucuza bulduk bu sefer şubeler sahtekarlık yapıyor.

evde tek tek mezure ile ölçtüm. 3 kg en 25 boy 34 kalınlık 22 bu işten bişi anlamadım ama yinede ucuza gitti.

19tlye gideceğine

5,99tl+8 tl kargo

• karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Bu olayı ilk defa duyuyorum normalde kargo şubesinin ürünü ölçmeden alma gibi bir şansı yoktur eğer siz ürünün boyutundan eminseniz öyle bir durumla karşılaştığınızda direkt itiraz edin ve ölçümü yapmalarını isteyin. Buradan bir çok arkadaşta sistemi kullandı ve kullanmaya devam ediyor kargo firmalarının böyle uyanıklık yapmasına izin vermeyin kargopon liste fiyatlarını sorunsuz kullanmaya devam edin..

• brothere kullanıcısına yanıt
    Bursa'dan Ankara'ya dosya (yurtiçi kargo) göndereceğim. Hesaba kaç lira yüklemeliyim? Teşekkürler.

• Bu firma ne kadar güvenilir ve nasıl bu kadar ucuza gönderim sağlatıyor ?

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Bu firma ne kadar güvenilir ve nasıl bu kadar ucuza gönderim sağlatıyor ?
    Yüzlerce kullanıcı bu sistem üzerinden gönderim yapıyor. Buradan da bir çok arkadaş gönderimlerini sorunsuz yaptılar. Herhangi bir problemle karşılaşılmadan kargo firmalarının fahiş fiyatlarından kurtulmuş oluyoruz.Güven konusunda zaten bir sorun olmuyor çünkü direkt olarak ptt sürat ve yurtiçi kargo şubeleri üzerinden gönderim yapıyorsunuz ve gönderici alıcı bilgilerini direkt olarak görüyorsunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.