Arkadaşlar ürün gümrüğe takıldı yardım bi el atarmısınız!?
Sevgili arkadaşlar ali exprexden aldığım ürünler gümrüğe takıldı ürünlerin ücreti 10 bin lira gümrük müşavirleri 15 bin lira istiyorlar yok mu bana bi yol yordam gösterebilecek birisi teşekkürler.
ASUS STRIX X99 GAMING B1 SORUNU Yardım
Anakart chipset tamiri hakkında yardım
Arkadaşlar selamlar X99 çhipset Anakartım arızalandı çok güvendiğim bir kardeşimin tamircisi ne Mersin'e yolladım ve sonuç çhipset arızası dendi ve Çhipset ellerinde olmadığından tamiri olmadı varmı bu konuda bu işi yapabilecek bilgi beceri ve donanıma sahip bir yer teşekkürler
Ali Express den Alış veriş hakkında yardım
Arkadaşlar herkese selam Ali Express ten alış veriş yapanların deneyimlerine ihtiyacım var neler tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeli sorun yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşır mısınız teşekkürler
silinebilir
f
ARKADAŞLAR ASUS EEE PC BİOS KURTARMA YARDIM
Asus eeepc 1015 bx modelinin 501L sürümünü ami bios programı ile yükledim ve görüntü maalesef alamıyorum biosun yeniden yazılması için ya bios çipi lehimi sökülüp cihaza takılacak yada ch341a usb aparatı yardımı ile sökülmeden yeni bios yazılacak şimdi sorum şu bu notebooku söktüm ama anakartın üstünde bios çipinin hangisi olduğuna karar veremedim sizce hangisidir resimler aşağıda

X99 KİLİSRE BOOT SORUNU YARDIM
Herkese merhaba arkadaşlar x99 kilisre d8 anakart ve Xeon 2678 v3 işlemcim var işlemcinin turbo hızını 3300mhz yapmak için internetten videoları izledim ve aynılarını uyguladım
bu arada huananzi x99 d8 anakartın biosu da bendeki anakarta uyduğundan onuda denedim herşey çok güzel giderken şimdi nerede yanlış yaptım bilemiyorum bilgisayarı kapattığımda
açılış ekranında windows boot manager kaybolduğundan boot etme hatası alıyorum clear cmos yaparsam windowsa giriyor sistem ama kapatınca yine açılışta aynı hatayı alıyorum
varmı yardımcı olabilecek biri başına gelen varmı bunun çözümünü bilen arkadaşlar teşekkürler

Asus zenfone2 deluxe maalesef sistem ayarları durdu hatası!!!
|
CEP TELEFONU GARANTİ VE YÖNETMELİK HAKKINDA YARDIM
|
......
|
İlgi Alanları: yeni teknolojiyi sürekli takip etmek
ALIMLARDA ÜYELİK TARİHİ NE KADAR ESKİDE OLSA REFERANSI YOKSA ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA ÇALIŞIYORUM. İLANLARIMDA FİYAT SONDUR DEDİĞİM HALDE SON NE OLUR DİYENLERİ İTİNA İLE BANLARIM. AKSİNİ BELİRTMEDİ İSEM İLANLARIMDA TAKAS OPSİYONU BULUNMAMAKTADIR. SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM. 450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN |
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.864
İkinci El Bölümü Mesajları: 17.593
Konularının görüntülenme sayısı: 76.518 (Bu ay: 1.868)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El