Binbaşı
11 Ocak 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
451 üye
Görüntülenme
Toplam: 1859 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Sevgili arkadaşlar ali exprexden aldığım ürünler gümrüğe takıldı ürünlerin ücreti 10 bin lira gümrük müşavirleri 15 bin lira istiyorlar yok mu bana bi yol yordam gösterebilecek birisi teşekkürler.

Arkadaşlar anakartı default ayarlarına getirdim ve yeniden başlattığımda b1 code çıkıyor ve oradan ileriye gitmiyor ram slotlarının hepsini tek tek denedim bütün bios yazılımlarını ch341 ile yazarak denedim nafile ne önerirsiniz asus rma ya göndermeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varmı?

Arkadaşlar selamlar X99 çhipset Anakartım arızalandı çok güvendiğim bir kardeşimin tamircisi ne Mersin'e yolladım ve sonuç çhipset arızası dendi ve Çhipset ellerinde olmadığından tamiri olmadı varmı bu konuda bu işi yapabilecek bilgi beceri ve donanıma sahip bir yer teşekkürler

Arkadaşlar herkese selam Ali Express ten alış veriş yapanların deneyimlerine ihtiyacım var neler tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeli sorun yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşır mısınız teşekkürler

f

Asus eeepc 1015 bx modelinin 501L sürümünü ami bios programı ile yükledim ve görüntü maalesef alamıyorum biosun yeniden yazılması için ya bios çipi lehimi sökülüp cihaza takılacak yada ch341a usb aparatı yardımı ile sökülmeden yeni bios yazılacak şimdi sorum şu bu notebooku söktüm ama anakartın üstünde bios çipinin hangisi olduğuna karar veremedim sizce hangisidir resimler aşağıda

ARKADAŞLAR ASUS EEE PC BİOS KURTARMA  YARDIM

Herkese merhaba arkadaşlar x99 kilisre d8 anakart ve Xeon 2678 v3 işlemcim var işlemcinin turbo hızını 3300mhz yapmak için internetten videoları izledim ve aynılarını uyguladım

bu arada huananzi x99 d8 anakartın biosu da bendeki anakarta uyduğundan onuda denedim herşey çok güzel giderken şimdi nerede yanlış yaptım bilemiyorum bilgisayarı kapattığımda

açılış ekranında windows boot manager kaybolduğundan boot etme hatası alıyorum clear cmos yaparsam windowsa giriyor sistem ama kapatınca yine açılışta aynı hatayı alıyorum

varmı yardımcı olabilecek biri başına gelen varmı bunun çözümünü bilen arkadaşlar teşekkürler

X99 KİLİSRE BOOT SORUNU YARDIM
Bu problemlemle karşılaşan varmı format attım yinede düzelmedi
merhaba arkadaşlar geçen sene evo dan n11 den satın aldığım redmi pro 5 cep telefonum aniden kapandı ve hiç bir şekilde açılmıyordu garantiye gönderdim 2 gün sonra bana telefonda ''siz bunu düşürmüşsünüz ve ücretli yada ücretsiz tamir edilemiyor'' diyerek cihazınızı geri göndereceğiz dediler bu nasıl iş böyle saçma bir durumla ilk kez karşılaşıyorum

Xiaomi globale mail attım bana bu durumu yetkililere bildireceğiz dediler

ne öneriyorsunuz

saygılar
Daha önce işini yaptırmış ve memnun kalmış olan tavsiyesi olan varmıdır? Teşekkürler
Hakkında
İlgi Alanları: yeni teknolojiyi sürekli takip etmek
Forum İkinci El İmzası:
ALIMLARDA ÜYELİK TARİHİ NE KADAR ESKİDE OLSA REFERANSI YOKSA ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA ÇALIŞIYORUM.
İLANLARIMDA FİYAT SONDUR DEDİĞİM HALDE SON NE OLUR DİYENLERİ İTİNA İLE BANLARIM.
AKSİNİ BELİRTMEDİ İSEM İLANLARIMDA TAKAS OPSİYONU BULUNMAMAKTADIR.
SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.864
İkinci El Bölümü Mesajları: 17.593
Konularının görüntülenme sayısı: 76.518 (Bu ay: 1.868)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.