< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
en ucuz iss 2025 tavsiyeler gelsin (5. sayfa)

-
-
Gibir de mantıklı geldi aslında. 1 sene sabit fiyat güzel. Arkadaşını getir den biraz daha indirim alınabilir. Bi değerlendireyim.quote:
Orijinalden alıntı: rockerman21
Merkürnete 6 aylığına geçilebilir, temmuz ayını beklerseniz fiyatlar daha da zamlanacak, bunlar haziran kampanya fiyatları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangisi daha uygun ise ona geçebilirsiniz.
Türk Telekomun sitesinde bazı mahallelerde ve binalarda olan kullanıcılar için fiber ile tanışma şansı diye bir kampanyaları var.
1000 megabit fiber
24 ay taahhütlü aylık 900 TL
Aylık modem ücreti 75 TL
Bu kampanya sizin için geçerli mi bilmiyorum, daha önce o adreste fiber kullanıldığı için geçerli olmayabilir, yine de Türk Telekom'a bir sorabilirsiniz.
Geçerli olduğu iller ve ilçeler kampanya koşulları sekmesinin altında bir linke tıklayınca PDF dosyası olarak indiriliyor, orada diğer iller ile İstanbulun birçok ilçesi mevcut, nerde oturuyorsanız belki sizin adrestede bu kampanya geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 25 Haziran 2025; 17:43:40 >
24 ay taahhütlü fiyat ise çok iyi hemen inceleyeyim. Teşekkür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: rockerman21
Hangisi daha uygun ise ona geçebilirsiniz.
Türk Telekomun sitesinde bazı mahallelerde ve binalarda olan kullanıcılar için fiber ile tanışma şansı diye bir kampanyaları var.
1000 megabit fiber
24 ay taahhütlü aylık 900 TL
Aylık modem ücreti 75 TL
Bu kampanya sizin için geçerli mi bilmiyorum, daha önce o adreste fiber kullanıldığı için geçerli olmayabilir, yine de Türk Telekom'a bir sorabilirsiniz.
Geçerli olduğu iller ve ilçeler kampanya koşulları sekmesinin altında bir linke tıklayınca PDF dosyası olarak indiriliyor, orada diğer iller ile İstanbulun birçok ilçesi mevcut, nerde oturuyorsanız belki sizin adrestede bu kampanya geçerlidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Rica ederim inşallah adresinizde de geçerlidir.
Fiber hızla tanışma kampanyası ve fibere davet kampanyası sayılı bölgelere özel türktelekomun 24 aylık kampanyaları bu kampanya isimlerini google yazıp hangi hızı istiyorsanız yanına onu yazın direk çıkıyor. fiyatı ve kampanyadan hangi mahalle ve il ilçeler yararlandığı liste koşullar kısmında yazıyor. İlgilenenler bakabilir. Sizin için linkleri yükledim bakabilirsiniz. bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fiber-hizla-tanisma-kampanyasi.aspxbireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/fibere-davet-kampanyasi.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 25 Haziran 2025; 19:52:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
seçili mahalledeyim. 2 yıl kafam rahat olsun diye geçiş yapsam mı diye düşünüyorum. kendi evim zaten. engelli indirimiyle en mantıklısı bu olacak gibi. gidip merkezlerine bi görüşeyim yarın. teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 25 Haziran 2025; 20:28:33 > -
Biraz önce Gigaspeed'den Merkürnete geçiş için başvurum onaylandı. En azından Ocak sonuna kada sabit 350 lira ödeyeceğim 420 lira yerine 70 lira 70 liradır bu devirde her kuruş önemli değerli.
-
Hayırlı olsun. Girmediği siteler oluyor mu? Banka uygulamalarında , online ödemelerde sıkıntı oluyor mu? Bir dönem internetkutusu denen rezil bir ISS kullanmıştım hepsiburadaya girmiyordu :) Deneyimledikçe bilgi verirsiniz.. (şu an erken)
-
Rica ederim. 2 yıl ve sabit fiyat olması fırsatı değerlendirmek lazım👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 25 Haziran 2025; 22:51:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forum kuralları gereği konusu dışında referans kodu paylaşımı yasaktır.
İşin suyunu çıkardınız.
netspeed den memnun musunuz? merkurnet, netspeed ve kablonet arasında kaldım. Şöyle yıl sonuna kadar fiyatı değişmeyecek sağlayıcılardan hangisini tavsiye edersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eca2424 -- 2 Temmuz 2025; 20:24:48 > -
Netspeed 2 gün önceye kadar sıkıntılıydı müdahale ettiler host noktalarını Ankaradan alıp İstanbul'a taşıdılar şimdilik bir sorun görünmüyor, benim lokasyon Diyarbakır.
İstanbul'a uzaklığım Ankara'dan biraz daha fazla olduğu için biraz ping değerleri yükseldi 15-20 MS seviyesinden 20-25-30 MS seviyesi geldi ama pek fazla etkilemiyor beni.
Geçmek isterseniz tavsiye ederim.
Yaz kampanyası ile şu anda 100/20 mbps'ye kadar VDSL fiyat olarak 3 ay sabit aylık 330 TL
4. Aydan itibaren aylık internet ücreti 450 TL olarak güncellenecek.
Başka ISS firması olarak Merkür net mevcut, 100/20 mbps'ye kadar VDSL tarifesi Ocak 2026 tarihine kadar aylık 380 TL, 35 lik tarifesi 350 TL
Millenicom şoknet teknosanet migrosnet bu firmaları pek önermem çünkü bağlantınız ile ilgili bir sorun yaşadığınızda, bölgenizde çalışma var, altyapı sağlayıcı kaynaklı, ekiplerimiz ilgileniyor deyip topu türk Telekom'a atıyorlar.
Gıbırnet her ne kadar ismi pek beğenilmese de fazla mağdur etmez ama onlar da tarife fiyatlarına zam yaptılar.
Son karar sizin, aklınıza takılan bir şey olursa ve Netspeed internete geçmeyi düşünürseniz bana özelden mesaj gönderebilirsiniz yardımcı olurum.
-
Netspeed'e bulaşma sakın. Comnet gibi her akşam internet sürünüyor. Emin olmamakla birlikte sanırım bant daraltma var sanırım. 80mbit civarlarda dolaşan internet sabah öğlene kadar normal akşam beşten sonra durum bu. Nasipse yakında türk telekoma geri deneceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtkartal -- 2 Temmuz 2025; 21:41:8 >
-
ben poyraznetin kapanması ile yönlendirilen yaklaşık 10 aydır veganetteydim 300lira ödüyordum az önce mesaj geldi 600 yapacağız 1 ağustosta dedi
şimdi 300den 600e çıkmakta pek akıl karı değil zaten 50mbpsyi zor veriyorlar oyüzden yeni iss arayışındayım daha öncede sorunsuz kullandığım tıkla net vardı fahiş fiyat artışı olunca ucuz olan başka firmaya geçmiştim şuan 100mbps 330lira en mantıklısı merkür gibi duruyor lakin bir tık pahalı ama fiyatın sabit olması iyi kararsız kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 2 Temmuz 2025; 22:39:3 >
-
Doğru. 1 telefonla halledilliyor hatta hızda artıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merkür nete geçtim ping çok az arttı gibi ama sorun yok simdilik referans kodu isteyenlerle paylaşabilirim yalnız kod sahibine 1 ay veriyor
Bence yoğunluktan dolayı hızlar akşam saatlerinde dusuyordur genelde en yoğun kullanılan saat internet 20.00 ile 00.00 dir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X