Temmuz zamları açıklanmış olan ISSler içinde uygun fiyatlı ne önerirsiniz? |
en ucuz iss 2025 tavsiyeler gelsin (4. sayfa)

-
-
-
Netspeed fiyat garantisi veriyorsa yine iyi.. 3.aydan sonra geçiyor bunlarda.
"Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir."
-
-
Merkürnet var 100/20 megabit VDSL Ocak 2026 ya kadar sabit fiyat aylık 380 TL, 35 lik tarife 350 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 100/20 megabit VDSL tarifesi şimdilik bu şekilde, sonrasında yine zam gelir mi söylemiyorlar ama en son geçen yıl ağustos ayında zam yapmıştık dediler, inşallah 1 yıl için 450 TL'den den devam edilir, beklentim o yönde, daha fazla zam yaparlarsa kendi zararlarına olur ve abone kaybederler ilerleyen süreçlerde.
memnun musunuz ? fiyat mantıklı merkürnet ve taahhütlü kablonet (ilk 3 ay 309 sonraki 9 ay 409tl altyapı vdsl tt) arasında kaldım
-
Memnunum, ping jitter değerleri düşük online oyunlar IPTV YouTube Instagram Twitter vb uygulamalarda donma takılma sorunu olmuyor.
DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum.
DNS sabit kalmıyor, sürekli değişiyor ban yeme olasılığı düşük bu sayede.
Müşteri hizmetleri online destekten kayıt açıldığında sizi arıyorlar ilgileniyorlar.
Merkürneti pek kullanan olmadığı için tercih etmedim.
Gıbırnet'i ise yüksek ping jitter değerleri nedeniyle tercih etmedim.
Haziran kampanyası ile Netspeed internet Ultimate 100/20 megabit VDSL tarifesi şimdilik 3 ay sabit fiyat garantisi ile 330 TL
4. Aydan itibaren aylık internet ücreti 450 TL olarak güncellenecek, müşteri hizmetleri yetkilisine peki bu 450 TLlik fiyat ne zamana kadar geçerli diye sordum o konuda net bir bilgi veremiyoruz dedi, en son zammı geçen yıl ağustos ayında yapmıştık diye ekledi.
Referans indirimleri ile karşılıklı olarak daha uygun bir fiyata kullanılıyor, ilk fatura indirimsiz ödeniyor 2. aydan itibaren indirimler geçerli oluyor, aylık indirimlerin geçerli olabilmesi için karşılıklı olarak faturaların zamanında ödenmesi gerekiyor.
19 Haziran tarihinde Netgsm internetten Netspeed internete geçtim, geçiş işlemleri 1 günde tamamlandı bağlantıda herhangi bir sorun yok.
Faturamın ne zaman kesileceği ile ilgili mobil uygulama üzerinden destek kaydı açtım sonrasında beni arayıp bilgilendirdiler.
Faturaların kesilme tarihleri otomatikmiş, her ayın 8'i, 16'sı ve 23'ünde kesiliyomuş. Benim faturam her ayın 16'sında kesilecekmiş.
Netgsm internette son 1 hafta 10 günlük yaşanan internet kesintileri ve yüksek zamlardan dolayı netspeed interneti tercih ettim, referans indirimleri ile faturalar karşılıklı olarak çok daha uygun fiyatlı olarak ödeniyor.
Geçmeyi düşünürseniz benimle pm'den iletişime geçebilirsiniz aklınıza takılan bir soru olursa yardımcı olurum iyi akşamlar saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Haziran 2025; 21:0:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Netspeed sayfa açılmıyor. Sorun mu var?
-
Loading Zam yükleniyor
-
Bilinçli abone nasıl belli oluyor; sen esas zamdan sonra mevcuttakiler gidince gör.
-
Az önce mobil uygulamasına girmeye çalıştım girmedi ama normal internete girebiliyorum sıkıntı yok, belki uygulamayı güncelliyorlardır ya da fiyat ayarı mı çekiyorlar bilemem göreceğiz yakın zamanda.
Şimdi internet sitelerine de baktım sayfa yüklenmiyor bir şeyler yapıyorlar ama hadi hayırlısı inşallah zam ile ilgili bir şeyler değildir, basit bir güncellemedir !..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Haziran 2025; 21:19:15 >
Dakika 1 gol 1. Burada yaramadı sana.
-
Bir şey olmaz.
olmazsa 3 ay sonra başka yere geçeriz ne yapalım.
Bakalım daha olay ne belli değil şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 24 Haziran 2025; 21:27:13 >
Olmaz tabii; el ile gelen yel ile gider misali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Haziran 2025; 21:30:39 > -
1000mbs en uygun veren firma hangisi?
-
Türknet diye biliyorum, zam gelmeden ön ödemeli 1 yıllık sabit fiyat ile alabilirsiniz. İlk ay davet kodu ile ücretsiz, geri kalan aylar 499 TL, bu şekilde aylık ortalama 433 TL'ye geliyormuş.
Ben 1000 istiyorum. Kendi altyapısı hariç 1000 vermiyor turknet. Malesef altyapım yok
-
Binanınızda hangi firmanın 1000 mbps altyapısı var, Türk Telekom altyapısı mı var, Turkcell Superonline fiber alyapısı mı, bu durumda uygun bir tarife pek çıkmaz gibi. Ama 1000 lik tarifeler daha uygun fiyatlı olacak diyiyorlardı altyapınıza göre bakmanız lazım, biz de genelde en fazla 100 megabit VDSL hat olduğu için 1000 liklerle ilgili pek bir bilgim yok şu anda
Türk Telekom altyapısı Mevcut. Hali hazırda 1000mbs karel issn kullanıyorum. Memnunum fakat 1200tl yapmışlar 750tl den. Bulduğun en ucuz issn merkur net. Hersey dahil 1000tl. 6 ay sabir fiyat. Gibir de 1150tl. 1 yıl sabit fiyat garantisi veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: rockerman21
Binanınızda hangi firmanın 1000 mbps altyapısı var, Türk Telekom altyapısı mı var, Turkcell Superonline fiber alyapısı mı, bu durumda uygun bir tarife pek çıkmaz gibi. Ama 1000 lik tarifeler daha uygun fiyatlı olacak diyiyorlardı altyapınıza göre bakmanız lazım, biz de genelde en fazla 100 megabit VDSL hat olduğu için 1000 liklerle ilgili pek bir bilgim yok şu anda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X