< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
en ucuz iss 2025 tavsiyeler gelsin (6. sayfa)

-
-
500TL yi verdiğimde en kaliteli sorunsuz hizmeti kimden alırım sorusunun cevabı lazım artık bizlere. Her iss 500TL civarı ücret alıyor 100mbit vdsl için.
-
Türktelekom kira ücretlerine zam yaparak taahütsüz kullanıcıları taahüte yani kendisine yönlendiriyor....TEKELCİLİĞİN BÖYLESİ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 4 Temmuz 2025; 10:5:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla Türk Telekom en son bu yıl için port kiralama ücretlerine %49 zam yapmıştı.
O yüzden firmalar da kapıyı artık 450-480-500-550-580-600 TL'den açıyorlar.
Şu anda 3. Parti ISS firmaları kampanya ile uygun fiyatlardan abone topluyorlar ama 3-4 ay sonra fiyatları neredeyse yukarıdaki rakamlara geliyor, böyle olunca da aboneler de belirli bir fiyat ile daha kaliteli hizmet alacaklarını düşünerek Türk Telekom'a ya da Türknete gidiyorlar. Plan tıkır tıkır işliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Temmuz 2025; 12:29:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesaj alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iletiyorum hocam
Merhaba herkese. Evimde fiber altyapısı yok. 2 yıldır Vodafone kullanıyordum 50 mbps. 1 ay önce Türknet'e geçtim, 82 mbps hız alabileceğim belirtilmişti. 1 aydır sürekli kopma yaşıyorum ve arıza kaydı oluşturuyorum, bir türlü çözülmedi. Dün tt saha ekibi geldi baktılar ve altyapının 100 mbit'i kaldırmadığını, Türknet'i arayıp paketi 75'e veya daha garanti olmasını istersem 50'ye düşürtmem gerektiğini söylediler. Ben de sebebinin bu olduğunu tahmin ediyordum zaten. Bugün de Türknet yeni fiyatların 699.90 TL olacağını mail atmış. Tüm bu sorunlardan dolayı başka bir iss'e geçme fikri oluştu bende. VDSL altyapısı için önerebileceğiniz daha iyi bir iss var mı f/p bakımından? Yoksa paketi düşürtüp Türknet'ten devam mı etmeliyim?
Edit: Bir de mümkünse modem almaya zorlamayan bir iss istyiorum bir sürü modemim var çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_mstf -- 18 Temmuz 2025; 21:21:42 >
-
Yaklaşık 1 senedir gıbırnet kullanıyorum vdsl altyapısıyla genel olarak memnunum 100mbit fiyatı 480 TL oldu zamla birlikte. Özelden yazabilirseniz davet kodumu paylaşabilirim siz de ben de 12 ay boyunca normal fiyatın 40 TL altında kullanmış oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Temmuz 2025; 21:25:47 > -
Kendi başlığınızda referansınızı paylaştınız, yetmedi aynı anda burda da paylaştınız.
Bu tarz referans kodunu orta yere bırakıp gidenler için uyarı, uzaklaştırma vb. cezai işlemler uygulanacaktır.
Forum kuralları gereği referans başlığı dışında referans kodu paylaşımı yasaktır
Hiç kimse referans paylaşım başlığı dışında referans kodunu paylaşamaz.
Kurallara uyun, önceden ben de bu tarz paylaşım yaptım fakat artık yapmıyorum
Bu başlık ne şoknet ne Gıbırnet, ne Netspeed ne de herhangi bir ISS'nın başlığı değil böyle paylaşımlara bir son verin ve sadece kendi referans başlığınızda kodunuzu paylaşın.
Gigaspeed incelemeni tavsiye ederim fiyatları güncel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merkür Net Ocak 2026'ya kadar 50 mbps 350 TL
Firma İzmir merkezli.
Bu fiyat aralığında başka firmalar da mevcut ama kimsenin reklamını yapmam araştırın kendinize uygun fiyatlı bir yere geçin.
Kendi modeminiz var zaten, sadece geçiş yapacağınız internet servis sağlayıcı geçişinizden sonra size kullanıcı adı ve şifrenizi sms ile yollayacak, modem arayüzündeki ilgili kısımlara bu bilgileri gireceksiniz ve bağlantınız sağlanacak.
Siz 1 ay önce Türknete geçmişsiniz, bu durumda btk kararı gereği 3 ay süreniz dolmadan başka bir firmaya geçiş yapılamıyor.
Türknetteki aboneliğinizi iptal edip başka bir firmaya geçeceksiniz.
Ya sıfırdan Türk Telekom ile 50/15 megabit VDSL tarifesi ile ilk 6 ay %50 indirimli 375 TL, sonraki 12 ay aylık 750 TL'ye taahhütlü sözleşme yapacaksınız,
Ya da Türksat kablonet ile ilk 3 ay 309, sonraki 9 ay 409 TL'ye yeni anlaşma yapacaksınız.
Merkür net sıfırdan kurulumlar için yeni bağlantı kurulum aktivasyon ücreti alıyor mu hatırlayamadım, sitelerinden iletişim bilgilerine bakıp müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz. ( Yeni aboneliklerden 800 TL ücret isteniyormuş ve bu tutar güncel olmayabilir, bu ücretlere de zam geldi müşteri hizmetlerini arayınız).
Türknet dışında taahütsüz hizmet veren firmaların hepsi yeni aboneliklerde kurulum bağlantı aktivasyon ücreti alıyorlar, taahhütlü firmalar bu ücreti almıyorlar, ona göre fiyat veriyorlar diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Temmuz 2025; 14:0:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bilmiyordum kusura bakma.
-
Kurulum ücreti almayan ISS var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türksat kablonet 50 megabit VDSL ilk 3 ay 309, sonraki 9 ay 409 TL, kurulum ücreti almıyorlar. Sitelerine bir bakınız.
Semih ULUKOLyoutube
Güncel internet sağlayıcı firmaları arasında hangisine geçmek daha mantıklıdır? İnceleme videosudur 00:00 Giris 02:17 Turk Telekom 03:02 Kablonet 03:28 Turknet 04:33 Millenicom 05:05 Soknet 05:49 Netspeed 06:42 Netgsm 08:06 Sehit / Gazi yakini / %40 uzeri Engelli %25 indirimi 09:37 Sonuç #reklam #turktelekom #internet #indirim #kod #referans #referanskod #kampanya #kablonet #turknet #netgsm #gsmnet #millenicom #soknet #turkcell #vodafoneruhttps://www.youtube.com/watch?v=VJk0UuKsEeUYine anlamdım.
-
Güncelliğini yitirmiş zaten
-
12 Ay Taahhütlü
Ücretlendirme
- Tüm vergiler dahil tarife tutarı aylık 899 TL’dir. Kampanya kapsamında 12 ay 499TL' dir.
- Belirtilen ücret ve fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
- Kampanya Fiber, ADSL ve VDSL altyapılar için yeni tesis ve işletmeci değişikliği ile Teknosanet abonesi olacak aboneler için geçerlidir.
- Kampanya 01.07 2025 - 30.09.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya kapsamında 12 ay taahhüt bulunmaktadır.
- Kampanya kapsamında kota veya limit uygulanmamaktadır.
- Teknosanet tarife, paket ve kampanyaları işletmeci Telkotürk İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.
- Kampanya kapsamında, VDSL ve Fiber WiFi 5 veya WiFi 6 modemler için KDV dahil 60 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. İlgili ücret kampanya fiyatları bölümünde gösterilen kampanya fiyatlarına dahil değildir.
- Abone, hizmetin iptal edilmesi durumunda, kullanımına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Telkotürk’ün anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesi aracılığı ile iade etmelidir; iade edilmemesi durumunda 2.000 TL cihaz bedeli abonenin son faturasına yansıtılacaktır.
- Teknosanet’e işletmeci değişikliği ile abone olacak ADSL/VDSL/Fiber aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır.
- Seçtiğiniz tarife, paket veya kampanyanız her ayın başında yenilenmektedir ve hizmete ilişkin faturalar aylık olarak oluşmaktadır.
- Kampanya kapsamında sunulan hizmetin bedeli, abonenin seçtiği tarife üzerinden Teknosanet tarafından hesaplanarak, internet hizmetleri için hizmet alınan ayın son gününde faturalandırılır.
-
Ccell Peşin Ödemede %10 İndirim
-
ŞOKNET 4 AY SABİT FİYAT GARANTİLİ 100MBPS 359 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X