< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
500TL yi verdiğimde en kaliteli sorunsuz hizmeti kimden alırım sorusunun cevabı lazım artık bizlere. Her iss 500TL civarı ücret alıyor 100mbit vdsl için. |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 4 Temmuz 2025; 10:5:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Temmuz 2025; 12:29:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() Samsung Galaxy S-IV CPU: Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 || Chipset: Exynos 5 Octa 5410 || Display: Super AMOLED capacitive touchscreen, 1080 x 1920 pixels, 16M colors,5.0 inches,Corning Gorilla Glass 3 || RAM: 2GB LPDDR3 RAM || Card Slot: microSD, up to 64 GB || GPU: PowerVR SGX 544MP3 || Browser: HTLM5,Adobe Flash OS: Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) Video: 1080p@30fps, dual-video rec., 2 MP,1080p@30fps, dual video call || Camera: 13 MP, 4128 x 3096 pixels, autofocus, LED flash |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba herkese. Evimde fiber altyapısı yok. 2 yıldır Vodafone kullanıyordum 50 mbps. 1 ay önce Türknet'e geçtim, 82 mbps hız alabileceğim belirtilmişti. 1 aydır sürekli kopma yaşıyorum ve arıza kaydı oluşturuyorum, bir türlü çözülmedi. Dün tt saha ekibi geldi baktılar ve altyapının 100 mbit'i kaldırmadığını, Türknet'i arayıp paketi 75'e veya daha garanti olmasını istersem 50'ye düşürtmem gerektiğini söylediler. Ben de sebebinin bu olduğunu tahmin ediyordum zaten. Bugün de Türknet yeni fiyatların 699.90 TL olacağını mail atmış. Tüm bu sorunlardan dolayı başka bir iss'e geçme fikri oluştu bende. VDSL altyapısı için önerebileceğiniz daha iyi bir iss var mı f/p bakımından? Yoksa paketi düşürtüp Türknet'ten devam mı etmeliyim? Edit: Bir de mümkünse modem almaya zorlamayan bir iss istyiorum bir sürü modemim var çünkü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_mstf -- 18 Temmuz 2025; 21:21:42 > |
Yaklaşık 1 senedir gıbırnet kullanıyorum vdsl altyapısıyla genel olarak memnunum 100mbit fiyatı 480 TL oldu zamla birlikte. Özelden yazabilirseniz davet kodumu paylaşabilirim siz de ben de 12 ay boyunca normal fiyatın 40 TL altında kullanmış oluruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Temmuz 2025; 21:25:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 19 Temmuz 2025; 14:0:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilmiyordum kusura bakma. |
ben bilmiyom abey :)
|
![]() Güncel internet sağlayıcı firmaları arasında hangisine geçmek daha mantıklıdır?
İnceleme videosudur
00:00 Giris
02:17 Turk Telekom
03:02 Kablonet
03:28 Turknet
04:33 Millenicom
05:05 Soknet
05:49 Netspeed
06:42 Netgsm
08:06 Sehit / Gazi yakini / %40 uzeri Engelli %25 indirimi
09:37 Sonuç
#reklam #turktelekom #internet #indirim #kod #referans #referanskod #kampanya #kablonet #turknet #netgsm #gsmnet #millenicom #soknet #turkcell #vodafoneru https://www.youtube.com/watch?v=VJk0UuKsEeUYine anlamdım. |
|
12 Ay Taahhütlü ![]() Ücretlendirme
|
|