Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.545
Cevap
23
Favori
86.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
  • Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Bu film nasıl sinemada rekor kırmış anlamak güç gerçekten. Alelade bir anime filminden farkı yok. Animasyonlar ilk sezona göre geride kalmış. Yani bir fate in 3. filmindeki fight sahnesine bakıyorum birde bu filmin 80. dakikadan sonra olan fight sahnesine bakıyorum arada dağlar kadar fark var. Konu desen fillerden hallice, sadece son yarım saati iş yapar. Taş çatlasın yer yarılsın puanı 7-7.5 olması gereken filmi allah katına çıkarmışlar fanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 5 Mayıs 2021; 15:48:48 >

• En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen

Mangasını okuduğumdan ne olacağını biliyordum (gerçi tahmin edilebilir zaten) ama yine de bence drama olarak etkileyici yapmayı başarmışlar ama onun dışında Müzikler falan çok kötüydü, hiç beğenmedim. O Fight'da çalması gereken müzik bu değildi yani. Çok aceleye getirilmiş ve hızlı yapılmış bir film her tarafından belli oluyor. Sevdiğim bir Arc değil sonu hariç çünkü Enmu eh bir villain. Rengoku ve Akaza serinin en iyi karakterlerinden olduğu için taşımışlar filmi ama çok daha iyi yapılabilirdi, hakkı verilmemiş. Mangasını okuduğum halde bile eğlendiysem en azından bu puanı hak ediyordur.

7/10

EDIT: En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 5 Mayıs 2021; 19:0:22 >

Bu sezon takip ettiğim bi Tokyo Revengers bir de Shaman King var.Tokyo Revengers’a gelirsek heyecanlı gidiyor ama senaryoda çok boşluklar varmış gibi hissediyorum.Mangasını okuyanlar ileride çok fazla plot twist olacak dediklerinden izlemeye devam edeceğim zaten izletiyor kendini.Spoiler vermek istemediğimden detaylara girmiyorum.
    7/10
  • drmartin00 D kullanıcısına yanıt

Delinquent izleyeceksen tavsiyem crows ve worst gibi serileri okumandır, animesi yanında live action film bile yaptılar bir kaç tane.

Bir de eski bir seri vardı, angel densetsu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Mayıs 2021; 22:47:49 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

Kimetsu No Yaiba Filmi

Filmi pandemi bile durduramamış ve 450 milyon dolar üstü gişe yapmış, yeni neslin şeytanla-ruhla-yaratıkla kapış tarzı shounenlerinin en overratedı olduğu malum ama izlemesi de en zevkli olanı(jujutsu kaisen baydığı için bırakmıştım belki devam etsem görüşüm değişirdi).

Mangada hiç içimi açmamıştı ama animeye çok güzel uyarlamışlar tren arcını, son dakikaların duygu yoğunluğu had safhadaydı 19.bölümdeki gibi izleyiciyi aptal yerine koymayıp

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    rengoku'yu öldürmeleri de güzel oldu, boş boş powerup almadı, Son sahnesinde annesiyle konuştuğu sahne de oldukça etkileyiciydi

7,2/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Delinquent izleyeceksen tavsiyem crows ve worst gibi serileri okumandır, animesi yanında live action film bile yaptılar bir kaç tane.

Bir de eski bir seri vardı, angel densetsu.

Crows favorimdir. Özellikle live aciton olan ilk 2 filmini çok beğenirim.

Konusu: İnsanoğlu bir anda yeşil ışık yüzünden taşa dönüyor. Medeniyet sıfırlanıyor bildiğin. Sonra esas elemanda medeniyeti geri getirmeye çalışıyor.

Yorumum: İyi anime ama kimseyi öldürmeyelim o da insan kafası bu animede de var. Bu kafa olmasa 8 hatta 9 puan bile alabilirdi. Animelerde ki bu kafa bir tek beni mi sinir ediyor. Sheild hero'da da bu kafa vardı. İlk sezon daha çok bilime yer vermişler ikinci sezon savaşa(!) önem vermişler. Yine de bir iki şey gösterdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bazı arkadaslar bu filmi beğenmemiş nedense ama benim çok hoşuma gitti. Özellikle son sahneleri cidden çok iyidi.

Belki biraz daha fight sahnesi olsa daha iyi olabilirdi onun disinda güzel bir yapım olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 8 Mayıs 2021; 1:13:18 >

• Fate/Stay Night: Heaven's Feel - I. Presage Flower Fate/stay night: Heaven's Feel II. Lost Butterfly

Ilk iki filmi izledim ve gayet basarili buldum. Ufotable bu isi cidden iyi yapıyor.Seyir zevki yüksek ve sürükleyici bir film olmuş. Bazı karekterler erkenden harcanmis onları daha çok görmek isterdim animede ama onun disinda iyi film olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Ragnar -- 8 Mayıs 2021; 1:35:34 >

• Ping Pong the Animation

Çizimlerine aldanıp izlememezlik edilmemesi gereken bir anime olmuş. Psikolojik ve seinen ağırlıklı gidiyor. Sonra spor en son dram olarak ilerliyor denebilir. Öyle masa tenisi ağırlıklı bir anime değil yani. Müzikler bu kalitede bir anime için vasat kalmış. Op ve ed de aynı şekilde vasatlar. Çizimlere ise 1-2 bölüm ile beraber ısınıyorsunuz. Benim bu animeye en çok benzettiğim anime 3gatsu oldu. İkisinden birini izleyip seven diğerini de sevecektir diye düşünüyorum. Keşke biraz daha uzun olsaymış.

8/10

Spoiler,

-11 bölüme sıkıştırma yapılmış hissiyatı veriyor anime. Özellikle wenge karakterinin değişimi çok hızlı oluyor.-Çizim olarak masa tenisindeki o yetenek farkını verememelerinden kaynaklı kimin iyi oynayıp kimin kötü oynadığının yansıtılamaması de bana göre bir eksiydi.
    Müziklerinden ve hızlı ilerlemesinden dolayı puanını kırmak zorunda kaldım.Sonu da güzel bağlandı. Sondaki maç sonucunun önemli olmadığı vurgusu güzeldi. Herkes turnuvadan bir şeyler kazanarak döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Mayıs 2021; 1:28:21 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone

• Bu arada söylemeden edemeyeceğim anime zevkiniz gerçekten çok iyi. Şimdiye kadar hiç çer çöp izlediğinizi görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Mayıs 2021; 8:31:23 >

Teşekkür ederim Periah forumdaşım. En son izlediğim anime çok kötüydü onu yazmak istemedim. Normalde izlemezdim hatta droplardım ama arkadaşlar izliyor diye ben de devam edeyim dedim.(Kemono Jihen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Mayıs 2021; 12:14:17 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Clannad & Clannad After Story

Hayatımda bu kadar balon bir anime hiç görmedim. İlk sezon tamamen çöp olmakla birlikte, 2. sezonda abartıldığı kadar iyi değil. Komedisi desen güldürmüyor. Dramı desen (2. sezon 21-22. bölüm hariç) ağlatmıyor. Slice of life kafasıyla izleyeyim desen sıkıntıdan patlarsın. Bu animeyi drama sıralamasında Allah olarak görenler var, onlara gülüyorum sadece.

Karakterler hiç ilgi çekici olmamakla birlikte birçoğu aşırıya kaçan gerçek hayatta karşılaşamayacağınız karakterler. Hele o nagisa yokmu :))). Bu arada animenin visual novelden alınma olduğu çok belli oluyor buda bir başarısızlık bana göre.

Clannad Puan: 5/10

Clannad After Story Puan: 6.5/10

• https://myanimelist.net/anime/934/Higurashi_no_Naku_Koro_ni

Visual Novel başarısızlığı demişken Higurashi başladım, biliyorsunuz bu Animeyi'de tanrı katında tutanlar vardı. Off abi gizem,psikoloji,gerilim yani günümüz modern serilerine kıyasla baya kötü, özellikle favori serime kıyasla 1000 ekmek falan yemesi lazım.

İzlediğim en kötü animelerden biriydi, teşekkürler. Yarıda bıraktığım için inceleme yapmıyorum. Aslında ilk bölümlerini sevmiştim ama sonra her şey çok kötüydü.

Visual Novel'i bu kadar kötü değildir eminim ama animesi çok kötüydü. Bu bir inceleme değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 18 Mayıs 2021; 16:32:49 >

• Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Key vn larından çevirilerek yapılan animeler genelde öyle. Millete droplatacak kadar çok sıkıcı olsa dahi build up süresi birkaç sahne için uzatılıp ilerleniyor. Bu sahneler için zaten baya bir puan olarak boost alıyorlar. Ki ben o kadar drama animesi izlediğim halde benzer şekilde işlenmiş sahneler pek göremedim desem yalan olmaz. Genel anlamda düşündüğünüzde puanı düşük vermeniz gayet normal. Kanon, air, little busters, planetarian bunların çoğu öyle. Burada benzersiz bir sahne için mi drama izliyorsunuz yoksa genel anlamda bir kalite mi bekleniyor buna göre seçim yapmak daha mantıklı olabilir.(başından sonuna kadar 8 olarak giden bir anime mi daha çok ilginizi çeker yoksa 6 olarak gidip içinde 9 luk sahneler barındırması mı sorusu bence drama animeleri için önem teşkil eden bir soru)

Spoiler,

İlk 6 bölümde olan fuuko arcıNagisa nın sahnesi. 16. bölüm olması lazım18.bölüm ushio ile gidilen gezi bölümüBabasını babaannesine gönderdiği bölümUshio nun ölüm sahnesiKlasik sıkıcı bir school, slice of life animesi olarak giderken 2. sezon ile bir anda aile teması odaklı gitmesiAslında bunlar için izledin bence.

Anime izleme sıranız bile aslında verilen puanlara etki ediyor. Mesela ben animelere basilisk ve hellsing in üstüne 15 sene sonra ilk olarak shigatsu ile başladım. Sonra rainbow ve clannad ile gittim. Şimdi düşündüğümde clannad ve shigatsu ya baya bir ekstra puan verip rainbow a az puan verdiğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Mayıs 2021; 18:26:44 >

• Kemono Jihen

Bu animeyi eklemeyecektim ama sizi uyarmak için eklemek istedim. Plastic memories üstüne izlediğime pişman olduğum 2. anime de bu denebilir. Shounen tag i ile beraber güzel bir member boost almış bir anime. Güzel olan tek bir arc olup onun için izlenmek istenirse izlenebilir ama ben kesinlikle önermem. Karakterler çok itici ama buna rağmen anime bir şekilde kendini izletmeyi beceriyor. En güzel yanı bu animenin. Ama tecrübeli arkadaşların ilk bölümlerden droplayacağını düşünüyorum.

5/10

Spoiler,

Ortalardaki spider arc ile beraber çok güzel gidiyordu. Benim gibi karanlık temalı bir shounen izlememiş biri için güzel geldi. Tam dedim son arc daha güzel olur 7-8 veririm ama son arc animenin en kötü arc ı olunca puanı buralara düştü.Beyaz saçlı ismi çok uzun olan erkek olup kız gibi giyenen karakter kadar itici bir karakter ilk defa gördüm. Animeden başlı başına soğumanıza sebeptir bu karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Mayıs 2021; 11:28:42 >

• Hocam bu kadar düşük puan vermemim en büyük sebebi çok büyük beklentiye girmem. Eğer her zamanki gibi normal bir şekilde beklentisiz izleseydim daha olumlu geribildirimde bulunabilirdim. İlk sezon alelade bir school, slice of life animesinden başka bir şey sunmuyor. İkinci sezon ise forumlarda öyle bir abartılmış ki sanırsınız yüzyılın dram animesinini yapmışlar :).

En iyi drama animesi daha bu sene 2. sezonunu yayınlamadı mı yanında kim rekabet ediyormuş, beklentileri boşa yüksek tutmuşsun en iyisini izledin zaten En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 

Clannad bence de overrated bir anime. Ama sevenlere de saygı duyarım. Burada da aynısını demiştim. :))

https://forum.donanimhaber.com/en-son-izlediginiz-anime-ve-yorumlariniz--124507868-39#147187692

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.