Şimdi Ara

En sağlıklı Zayıflama Hapı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden hap yoluna gittiniz diye soracak olabilrsiniz ama Sağlıklı olarak da zayıflatan haplar olduğunu duydum ve biraz araştırdım . Araştırma sonucunda "Acai Berry" diye öğrendim

Gerçekten bilginiz varsa yardımcı olabilirmisniz ?

• Biraz araştırmayla bu tür hapların sadece para tuzağı olduklarını öğrenebilirsiniz.Biz yazmaktan sıkıldık artık.Bu hapların sadece vücuttaki suyu attıklarını ve verdirdikleri kilonun çok kısa sürede geri alındığını.
    Lütfen biraz araştırmacı olun.
    Kilo sadece diet ve sporla verilir!!!
  • Elma krom ve red paper kullandım ve hiç bir işe yaramadı.Gerçekten para tuzağı arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezyumx

Elma krom ve red paper kullandım ve hiç bir işe yaramadı.Gerçekten para tuzağı arkadaşım.

Ben hep söyliyorum,her yaz öncesi farklı bi bitki kökü yada yaprağı ile çıkar bunlar karşımıza.Lahana yaprağından kırmızı bibere,acai bery'den tonla ilginç isimli ağaç tohumuna kadar dünya kadar hap çıktı bugüne kadar.
    Hepsinin içeriği dikkat ettiyseniz bitkiseldir.Çünkü seçilen bitkilerin insan vücuduna bir zararı yok.Bazısı bir süreliğine canlılık ve zindelik verir ki sizde işe yarıyor sanırsınız.
    Fakat birkaç haftada vücudunuzdan attıkları suyu siz hapı bırakır bırakmaz kısa bir sürede geri alırsınız ve başa dönersiniz.
    Boşu boşuna tonla para ödemiş olursunuz.
    Peki insanlar bu haplara neden bukadar meraklı?Çok basit.Çünkü poposunu kaldırmadan yattığı yerden kilo vermek ister insan.Üstüne birde parası olunca neden denemeyeyim ki ne kaybederim der.
    E çıkan haplar da kolunuzu bile oynatmadan hatta diete bile gerek kalmadan kilo vereceksiniz deyince tembel insanlar hemen kanıyor.
    Koşu bandına çıkıp 10 dakikada ter su içinde kaldıktan sonra bir su böreğinin kalorisini bile yakamadığınızı görünce anlarsınız neden hapla zayflanamayacağını.
    Spor yorucudur ama uzun vadede size vereceği zindelik ve sağlık kesindir ve çok güzeldir.
    Sağlıklı günler.

• ZAYIFLAMA İLACI KURBANI

BURSA'da fazla kilolarından yakındığı için ilaç alarak 6 ayda 11 kilo zayıflayan İstanbul Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Öğrencisi 24 yaşındaki Ebru Atabeyoğlu, kız arkadaşının nişanında dans yaparken rahatsızlanarak babasının kollarına yığıldı.

Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız yaşamını yitirdi.Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi'nde oturan Ebru Atabeyoğlu Gürsel ve Nevzat Kemal Atebeyoğlu'nun iki kızından büyüğüydü. Aşırı kilolarından yakınan İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans Öğrencisi olan Ebru, aşırı kilolarından kurtulmak için iddiaya göre, doktordan destek almadan kullandığı özel ilaç ile son altı ay içersinde 11 kilo zayıflayıp 63 kiloya düştü. Dün kasıklarındaki ağrıdan rahatsızlanan Ebru ailesi tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada tetkikleri yapılan kendisine ağrı kesici iğne verilen Ebru taburcu edildikten sonra çok sevdiği bir akrabasının nişanına ailesiyle birlikte gitti.

Saat 23.00 sıralarında nişan töreninde dans eden Ebru rahatsızlanınca babasının kollarına yığıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ebru'nun beklenmedik ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Hastane önüne gelen yakınları gözyaşlarını tutamazken Ebru'nun cesedi ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

------------------

LÜTFEN ARKADAŞLAR ALMAYIN ŞU ZAYIFLAMA İLACLARINI ADAMLARIN AMACI PARA KAZANMAK SİZİN SAĞLIĞINIZ DEĞİL ŞUNU BİR ANLAYAMADINIZ GİTTİ.. FORUMUN SAHIBI OLSAYDIM BU FORUMDA İLAC REKLAMLARINI YAPAN TÜM KİŞİLERİ YASAKLARDIM BUNLARIN GÖZGÖRE GÖRE İNSANLARIN HEM HAYALLERİ İLE HEMDE SAĞLIKLARIYLA OYNAMALARI BENİM ÇOK SİNİRLERİMİ BOZUYOR.. NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN HİÇ BİR ZAYIFLAMA İLACI SATAN FİRMANIN ELEMANLARININ YAZILARINA İNANMAYIN KULLANMAYIN İTİBAR ETMEYİN.. EN DOĞAL SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR ZAYIFLAMA YOLU DİYET VE SPOR DUR BUNU UNUTMAYIN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 21 Nisan 2010; 15:49:24 >

• Hapla zayıflarsan hapı yutarsın söylim.
  • Hap felan hepsi hikaye üstadların dediği gibi no pain no gain hayatta hiç birsey okadar kolay değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben lida kullandım iştahı acayip kesiyor, resmen ölmemek için yemek zorunda olduğun için yiyorsun, yan etkiler: uykusuzluk,kabızlık,ağız kuruluğu...
  • lida'da subitramin olması lazım... subitramin içeren ilaçlar var

doğal ,bitkisel yollar var ama hareket yada spor yapmadan zayıflamak çok zor
  • ecstasy at
    istemdışı koşar zıplarsın. hem de zarar çoğunlukla cerebral olur :D
  • hepsi para tuzağı efedrin maddesi içeriyorlar kilo verdirmiyolar vücuttan suyu atıyolar kaç kişi öldü bende çok düşündüm zamanında sağlıgımla oynayamam dedim ve kendi imkanlarımla zayıflamaya başladım sende uzak dur hepsi umut taciri
  • En saglıklı zayıflama hapı diye birşey yoktur.Saglı beslenme daha dogru olur.Bol lifli gıdalar ile beslenirseniz zaten kilo verirsiniz.Zayfılama hapı bende kullandım ama hep zarar verdi.Saglı beslenmeyi ögrendim ve istedigim hedefe ve kiloma ulaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Maria

Arkadaşlar neden hap yoluna gittiniz diye soracak olabilrsiniz ama Sağlıklı olarak da zayıflatan haplar olduğunu duydum ve biraz araştırdım . Araştırma sonucunda "Acai Berry" diye öğrendim

Gerçekten bilginiz varsa yardımcı olabilirmisniz ?

Şıp diye zayıflatan ürünlere sakın güvenme.Sağlıklı ve diyete yardımcı bir hap istiyorsan GNC ürünlerine bir bak.Ayrıca birden zayıflamak hiç iyi bir şey değil her yerin çatlar.O Lida denen hapı hele asla alma intiharla aynı hesaba geliyor.Ben GNC firmasının Apple Cider Vinegar hapını kullanmıştım doktoruma da danıştım olur mu diye ve bana kullanabilirsin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 7 Mayıs 2010; 14:38:58 >
  • ilaç falan yalan olursa gerçek spor yaparak zayıflamak lazım arkadaşlar
  • ben aldıydım redpepperdi 6 gün kullandım sonra korktum bıraktım dedim bu paraya ölünür mü lan kestigime de memnunum baba iş kafada biter yemegi azaltacasın eskiden bi ögünde yedigimi şimdi 2-3 ögünde yiyorum ayrıca şunu söleyim iştahta hiç bi fark olmadı
  • alo gıda 174 ü aradım ve bana dedikleri şey.. bütün zayfılama ilaçlarının haplarının bitkisel kimyasal farketmiyo 2011 yılından itibaren izin belgeleri iptal edilmiştir. bu yüzden kesinlikle almayın kullanmayın sağlıgınızı riske atmayın !!!
  • Zayıflama Hapları - http://tk.raspberryketonesmax.com Siparişim tam da zamanında geldi ve haplar harika iş görüyor.
  • Kilo almayı bıraktım hızlıca kilo veriyorum anlamış değilim   hızlı nasıl kilo alabilirim, önerilerinizi rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.