N

Binbaşı
14 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 81 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Lenovo IdeaCentre 510-15ABR isimli 2017 yılında almış olduğum bilgisayarımın anakartın tam adı;
00XK108 Lenovo V515t, AMD, Bristol koll, windpk (resim eklendi)

Ben ilk Lenovo müşteri hizmetlerine yazdım. Bana önerilen işlemciler arasında zaten en üst olanı kullanıyorum. Sanırım AMD A10 9700.

Kendilerinin bana;
AMD Athlon X4 9500 3.5GHz,
AMD A8 9600 3.1GHz,
AMD A6 9500 3.5 GHz,
AMD 12 9800 3.8 GHz,
AMD A10 9700 3.5 GHz (bende olan )

Bazı daha yeni ve daha iyi işlemcilerin bu anakartla iyi çalışması mümkündür, ancak resmi uyumluluk testimiz olmadığından bunu doğrulayamıyorum.

Şeklinde cevap aldım.

Ben şimdi bu önerilenler dışında hangi işlemciyi almalıyım?
Yardımcı olur musunuz?

anakartım hangi işlemciyi destekler?

anakartımızın adı

00XK108 Lenovo V515t, Amd, Bristol Koll, Windpk

Arkadaşlar merhaba

Önerilerinize ihtiyacım var.

Aslında samsung m5 akıllı monitör almayı düşünüyorum fakat ona o paraları vereceğime normal monitör alıp yanına TV box eklemekte mantıklı geliyor. İşte burada ben kararsız kaldım benim amacım ben oyun hiç oynamam sadece youtube, TV, film izlemek ayrıca bilgisayar monitörü kullanmak için istiyorum.

Sizden öneri bekliyorum siz olsanız ne yapardınız cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Benim odam oldukça ufak arkadaşlar ben mevcut vestel 32fa9500 modeli vardı( 34 ekran full HD) oldukça memnundum çünkü ben sadece pc ekranı olarak kullanıyorum TV yi diğer özelliklerine hiç girmedim diyebilirim. Ben bu TV yi düşürdüm kırdım. Şuan tekrar bir TV mi alayım yoksa monitör mü alayım o konuda yardım istiyorum sizden bütcem en çok 4.000 belki zor ihtimal 5000. TV de oyun hiç oynamıyorum belki arada bir clash of clans oynarım sadece o kadar.

Silinebilir

bb 13 full bağış iyi olduğu lvlden belli oluyordur aktif klan arıyorum.

arkadaşlar bilgisayarımı biraz yükseltmek istedim A10-9700 içerisindeki R7 grafik, Dual RAM ile GT 730'dan daha güçlü yorumu aldım bende gt 730 ekran kartını satmaya karar verdim. bu marka ekran kartı 2.el para eder mi? ortalama ne kadar? onun yerine ram ve ssd almayı düşünüyorum. sizce mantıklımı teşekkürler

Lenovo IdeaCentre 510A-15ABR model sorun çözüldü son mesaja bakın.

Arkadaşlar turkcell taahhüt bitimine 21 gün kaldı şu zamanda Vodafone na geçsem sorun olur mu ceza öder miyim? Ayrıca birde Vodafone dan tarife seçimi yaptığımda 13gb İnternet 750 dk 10 SMS 52 TL diyor birde 50 TL trendyol hediye çeki veriyor bu 50 TL hediye çekini alt limitsiz mi kullana Biliyoruz? Veya bu 50 TL ile GB mi alınıyor sadece bilgisi olan var mı teşekkürler
Arkadaşlar turkcell taahhüt bitimine 21 gün kaldı şu zamanda Vodafone na geçsem sorun olur mu ceza öder miyim? Ayrıca birde Vodafone dan tarife seçimi yaptığımda 13gb İnternet 750 dk 10 SMS 52 TL diyor birde 50 TL trendyol hediye çeki veriyor bu 50 TL hediye çekini alt limitsiz mi kullana Biliyoruz? Veya bu 50 TL ile GB mi alınıyor sadece bilgisi olan var mı teşekkürler
Selamünaleyküm arkadaşlar 2 tane kuş aldım erkek dişi diye ama emin olamadım resimde yüklediğim kuşlardan hangisi erkek hangisi dişi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Hakkında
İlgi Alanları: internet,spor
Forum İmzası:
Günahından tam olarak dönüp tövbe eden, onu hiç işlememiş gibidir.”
Forum İkinci El İmzası:
Since [color="
Hakkımda:
Herkesin sizden iyi bir şekilde söz etmesini mi istiyorsunuz? öyleyse kendinizi övmeyin.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Operatör
Turkcell
Takım
Galatasaray
TV
Sony
Ses Sistemi
Edifier
Tablet
toshiba
Notebook
Asus
GPS, Navigasyon
Navitech
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
Philips
Clash of Clans
Galatasaray
Basketbol
Galatasaray
Ekran Kartı
Asus
Modem
Zyxel
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.769
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 54.970 (Bu ay: 1.287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.