Şimdi Ara

En kaliteli şarjlı pil markası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
40.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım fiyat/performansta en iyisi tabiki GPdir ama eğer paranı gözden çıkarıp da sadece performans arıyorum dersen panasonic varta duracell sony gibi markalar tabiki daha iyi olacak bunlar arasında karşılaştırma yapmak gerekirse bence en iyisi duracell ve varta gibi çünkü bu adamlar sadece pil üretir
  • Varta'nın şarjsız pilleri çok kötü idi. Şarjlısını kullanmadım ama söylediğim nedenle almıyorum. GP piyasa malı. Camalion işe yaramaz. Duracell alkalin pilde bir numara olmasına karşılık şarjlı pilde iyi değil. En iyi şarjlı piller Panasonic ve Sanyo.
  • stromkreis kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde philips var hepsiburadadan 45 liraya aldım 2300 mah 10 saatte doluyor.Ben günde ortalama 4 saat xbox oynuyorum ve 2 ay gibi bi süre dayanıyor.Almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evolta alın evolta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

evolta alın evolta

1,5 yıl sonra hort olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

evolta alın evolta

1,5 yıl sonra hort olmuş

1.5 yıl önce evolta aldım. Hala taş gibi
  • Sanyo ve varta. 20yıldır şarj edilebilir pil kullanıyorum. Duracel falan tıraş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meco M kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

en kaliteli sarjlı pil markası VARTA'dır.. (gpden daha kalitelidir eger kalite arıyorsan)

en kotusu gp ve vartadır sakın almayın. Ben hepsını kullandım koctastan aldıgım SBS adlı pil varta ve gpden 20 kat saglam cıktı. varta ve gpler 5-6 ayda cope gitti, SBSler halen 3 yıla yakındır aynı sekılde hızmet veriyor. 5 yılı da garanti var su sartlarda.

Eger pil 3 hafta kullanılmadan durmayacaksa kendı kendıne bosalmıs derdınız yoksa tum teknosada carrefourda media markta da bulabılecegınız vpw marka pilleri gonul rahatlıgıyla alın derım. DP marka alanlar var hepsıburada comdan onlarda cok memnunlar. Varta ve gp alıp somurulmeyın dostlar. Şimdi bir de sony cycle energy sipariş verdim onu da deneyecegım yorumlarımı paylaşırım
  • Duracell hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valdond

Duracell hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

kullanmadım yorum yapamam
  • ktlimited01 K kullanıcısına yanıt
    varta yılların pil üreticisi ve ona kötü diyen ilk sizi gördüm tebrikler :)
    vartanın hangi pilleri 5 ayda çöpe gitti modelin fotosunu ekleyebilir misiniz acaba?
  • quote:

varta yılların pil üreticisi ve ona kötü diyen ilk sizi gördüm tebrikler :)
    vartanın hangi pilleri 5 ayda çöpe gitti modelin fotosunu ekleyebilir misiniz acaba?

mesajlarımda belırtmıstım nickimden tıklayabılırsınız
    nikinizden baktım bulamadım hangi seri ve özellikte pil olduklarını. fotosu varsa link verin.
  • quote:

nikinizden baktım bulamadım hangi seri ve özellikte pil olduklarını. fotosu varsa link verin.

accupowermı oyle bıseydı sanırım
  • Bu arada sony sarj aletim geldı 2500 2 cift pille beraber 25TL ödedim. Öncekı cycle energy pillerim varta ve gp ile sarj olmuyordu. Bakalım nasıl bir sonuc cıkacak. Sarja koydum pillerimi sonucları paylasırım
    bu sekilde anlasılmıyor ki.. ni-mh,, ni-cad,, ready to use,, hangisi? kaç mah'lık?
  • quote:

bu sekilde anlasılmıyor ki.. ni-mh,, ni-cad,, ready to use,, hangisi? kaç mah'lık?

ni-mh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktlimited01

quote:

ni-mh

standart ni-mh zaten kaliteli pil degildir. mesela fotograf makinasına koydunuz diyelim bunlarda volt cok cabuk düser ve makina pil dolu olsa bile yetersiz volt sebebiyle calısmaz veya 5, 10 dakikada biter.
    ama ready to use veya ready türevlerinde olan pillerde dramatik volt düsmeleri olmaz bu sebeple pil dibine kadar aleti calıstırır aynı alkalin piller gibi davranır.

ben sizin hangi varta pili bahsettiginizi anlamadım göremedigim icin ama sonuc itibari ile pil secimini yanlıs yaptıgınız icin bu tip sorunlarla karsılasmıssınızdır diye düsünüyorum keske pilin fotosunu görebilseydim.

ni-cad > güc pilleridir bakımı zordur, ömrünü etkiler, orta ömürlüdürler (belli bir sarj sayısı vardır)
    ni-mh > cinko piller gibidir, hafif güc verir, ömrü uzundur, durdukca bosalır
    ready piller > alkalin pil gibidirler, orta güclüdür, kendiliginden bosalmaz, orta ömürlüdür (belli bir sarj sayısı vardır)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktlimited01

quote:

ni-mh

standart ni-mh zaten kaliteli pil degildir. mesela fotograf makinasına koydunuz diyelim bunlarda volt cok cabuk düser ve makina pil dolu olsa bile yetersiz volt sebebiyle calısmaz veya 5, 10 dakikada biter.
    ama ready to use veya ready türevlerinde olan pillerde dramatik volt düsmeleri olmaz bu sebeple pil dibine kadar aleti calıstırır aynı alkalin piller gibi davranır.

ben sizin hangi varta pili bahsettiginizi anlamadım göremedigim icin ama sonuc itibari ile pil secimini yanlıs yaptıgınız icin bu tip sorunlarla karsılasmıssınızdır diye düsünüyorum keske pilin fotosunu görebilseydim.

ni-cad > güc pilleridir bakımı zordur, ömrünü etkiler, orta ömürlüdürler (belli bir sarj sayısı vardır)
    ni-mh > cinko piller gibidir, hafif güc verir, ömrü uzundur, durdukca bosalır
    ready piller > alkalin pil gibidirler, orta güclüdür, kendiliginden bosalmaz, orta ömürlüdür (belli bir sarj sayısı vardır)

hocam onu bunu bosverinde su vpw cın malı pille benzer pil aldım o 3 yıldır çalışıyor sorun yok, muadili varta 5-6 ay anca dayandı ve çöp oldu. Benım sıkıntım orda zaten.. Ayrıca Gp de kotu cıktı. Varta ve GP almam bundan sonra. Sizin onerdiğiniz a b c d e olarak soylemeyelımde sarj aleti ve pil olarak marka tavsıye edersenız ıyı olur. İnsanlar kazık yemesınler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.