MH baya zor ama tek kişi oynarken böyle oluyor arkadaşlarınla online oynadın mı çok kolay
Tabii ki de gears of war in efsanevi insane modu.
Call of Duty Classic Veteran da yapay zeka gerizekalı ama ben adamı dürbünle bile zor görürken kafanı çıkarttığın anda SMG ile anında indiriyor.Mesela CoD 4-5 de gürdüklerinde direkt el bombası atıyorlar,ayarlanan yerine gelip bekliyor.İlerlemediğin sürece gelmeye devam ediyorlar.Bunların hiçbiri kolay değil,hepsi zorluyor ama yapay zeka iyi değil.Killzone 2 de siper alıp sürekli yer değiştiriyorlar,ilerlemezsen saklanarak yavaşça geliyorlar.Bazıları arkadan dolaşıyor,iyice yaklaştığında bıçak ile dalıyor.Elite de yapay zeka şov yapıyor.
Gears of War insane zorluk seviyesi
oynadıklarım içinde kill zone 2 derim ben. yukarıda yazılanlardan şu sonuç çıkıyor killzone 2 ve geow 2
kz2 çok iyi ama yakından kolay öldürüyorsun adamları. Ama unc2 crushing mod akıllara zarar
killzone 2
Gears of war
killzone 2 kesinlikle
Killzone 2, Metal Gear Solid 4, Uncharted 2.
Bence kafanı siperden çıkarır çıkarmaz haritadaki tüm envai çeşidin sana ateş ediyr olması ve bir mermide ölmen yapay zekanın iyi olduğunu göstermez. Yapay zeka iyi diyebilmen için PC kontrolündeki karakterin senin hareketlerine göre uygun cevap vermesi, pozisyon alması, uygun silahı veya aleti kullanması, saldırı stratejisi yapmasıdır. Şahsen en çok aşağıdaki oyunların yapay zekasını takdir ederim.
F.E.A.R (Bence zamanının çok ilerisindeydi, hala en iyilerden birisidir) Halo serisi Killzone 2
Killzone 2 çok iyi
Ayrıca Splinter Cell Conviction diyeceğim ben,bir şey hissettikleri zaman bağıra çağıra her tarafı deli gibi arıyor adamlar
Killzone 2
Killzone 2'nin yapay zekasi gercekden cok iyi,sanki gercek oyuncular ile multi yapiyor hissi uyandiriyor.