Şimdi Ara

En Iyi 'Yapay Zeka' ya Sahip Oyunlar..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size göre bu zamana kadar cikmis oyunlardan(PS1-PS2-PS3 veya Xbox farketmez) en iyi yapay zekaya sahip oyunlar hangileri..?? Hani bazi oyunlar olur oyuncuyu cok zorlar "Sanki online oynuyormus" hissi verir..

Tartismasiz "Killzone 2" diyorum ben..Normal zorlukta bile cok akilli keratalar ..

• Mario

O dikenli kaplumbağlardan nefret ediyorum.
  • MGS4'ün en üst zorluk derecesinde 100 metre ilerden bi kıpırtı görsün, koşuyo geliyo herif 'whats that' diye....
  • Gears of War ve Halo Reach. Killzone 2 de iyi.
  • Tekken ve Mortal Kombat serisi. (Street Fighter'da eklenebilir bu listeye)
  • Gears of war ve Killzone 2.
  • kz2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapay Zeka ile Oyun Yaptım!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gears of war ve killzone 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

MGS4'ün en üst zorluk derecesinde 100 metre ilerden bi kıpırtı görsün, koşuyo geliyo herif 'whats that' diye....

• Killzone 2
  • Halo Reach
  • Killzone 2, elite de hiç affetmiyorlar, sürekli hareket halindeler... Saklansanız anında bomba, çok akıllılar valla
  • Killzone 2 de adam içeride dururken el bombası attığımda gördüğüm şey yeter bana
  • C-TRanger gercekten 'whats that' evet MGS4 en ust zorluk seviyesinde cok iyiydi. Call of Duty World at War da veteranda bitirmek buyuk olay. Fakat benim soyliyecegim tek bir oyun var eger yapay zekadan bahsediyorsak Kesinlikle Demon's Souls diyorum. Oyuna baslar baslamaz hissediyorsunuz.Oyunun baslarinda ilk sovalyeyle karsilasdiginizda admin enerjisini zorlu bir savas sonrasi cok azaltiyorsunuz, son demleri bitane kilic darbesine bakiyor, ama kurnaz hemen geri cekilip enerji aliyor. Deli oluyorsunuz :) eger sizin enerjiniz azaldiysa ayni herif bu sefer olumune son darbeyi vurabilmek icin sizi deli gibi takip ediyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Killzone 2 de adam içeride dururken el bombası attığımda gördüğüm şey yeter bana

• Mortal kombat ve star wars force unleshead diyorum
  • Mgs4.... Yapay zeka şahane en ufak hataları affetmiyorlar kıpırdamanıza bile geliyor herifler.
  • Tartışmasız Killzone 2.
  • Killzone 2.
  • Hatırlarsanız; Killzone 2 çıkmadan önce yapay zekasından epey eleştirilmişti. Bir bıçak darbesi ile düşmanlar yere seriliyor diye.

Şimdi yukarıdaki yorumları okuduğumda anladım. Oyun çıkmadan önce yorum yapmamak gerek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.