Bildirim
En Iyi 'Yapay Zeka' ya Sahip Oyunlar..??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mario
O dikenli kaplumbağlardan nefret ediyorum. -
MGS4'ün en üst zorluk derecesinde 100 metre ilerden bi kıpırtı görsün, koşuyo geliyo herif 'whats that' diye.... -
Gears of War ve Halo Reach. Killzone 2 de iyi. -
Tekken ve Mortal Kombat serisi. (Street Fighter'da eklenebilir bu listeye) -
Gears of war ve Killzone 2. -
kz2 -
Gears of war ve killzone 2. -
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
MGS4'ün en üst zorluk derecesinde 100 metre ilerden bi kıpırtı görsün, koşuyo geliyo herif 'whats that' diye....
-
Killzone 2 -
Halo Reach -
Killzone 2, elite de hiç affetmiyorlar, sürekli hareket halindeler... Saklansanız anında bomba, çok akıllılar valla -
Killzone 2 de adam içeride dururken el bombası attığımda gördüğüm şey yeter bana -
C-TRanger gercekten 'whats that' evet MGS4 en ust zorluk seviyesinde cok iyiydi. Call of Duty World at War da veteranda bitirmek buyuk olay. Fakat benim soyliyecegim tek bir oyun var eger yapay zekadan bahsediyorsak Kesinlikle Demon's Souls diyorum. Oyuna baslar baslamaz hissediyorsunuz.Oyunun baslarinda ilk sovalyeyle karsilasdiginizda admin enerjisini zorlu bir savas sonrasi cok azaltiyorsunuz, son demleri bitane kilic darbesine bakiyor, ama kurnaz hemen geri cekilip enerji aliyor. Deli oluyorsunuz :) eger sizin enerjiniz azaldiysa ayni herif bu sefer olumune son darbeyi vurabilmek icin sizi deli gibi takip ediyor. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
Killzone 2 de adam içeride dururken el bombası attığımda gördüğüm şey yeter bana
-
Mortal kombat ve star wars force unleshead diyorum -
Mgs4.... Yapay zeka şahane en ufak hataları affetmiyorlar kıpırdamanıza bile geliyor herifler. -
Tartışmasız Killzone 2. -
Killzone 2. -
Hatırlarsanız; Killzone 2 çıkmadan önce yapay zekasından epey eleştirilmişti. Bir bıçak darbesi ile düşmanlar yere seriliyor diye.
Şimdi yukarıdaki yorumları okuduğumda anladım. Oyun çıkmadan önce yorum yapmamak gerek.
Benzer içerikler
- ps5 cfı kodu nedir
- ps5 araba yarışı 2 kişilik
- bilkom garanti sorgulama
- gta 5 kamera açısı değiştirme ps4
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- mortal kombat: legacy kollection
- ghost of tsushima 2
- resident evil 9
- ps plus extra
- cd projekt red
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X