Şimdi Ara

EN İYİ VE EN KALİTELİ SES VEREN SONY ERİCSSON W SERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SONY ERİCSSON W550İ KULLANIYORUM, SES KONUSUNDA MÜTHİŞ KALİTELİ, FAKAT DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYOM, DENEYEN ARKADAŞLARDAN KULAKLIKLA EN KALİTELİ SES VEREN W SERİSİ HANGİSİ ACABA? W550İ GİBİ OLACAK.

• W serisi kulaklık performansı aşağı yukarı hemen hemen ayndır, w550i'nin hopalör ses çıkışı yüksek diğer w serilerine göre ama w610i düşüne bilirsin veya w850i + cx300 v.b kulaklık tatından yenmez
  • w550i de stereo genişletme var, w610i de varmı? bide w580i almayı düşünüyom kullanan arkadaşlardan yorum bekliyom...
  • Valla ben w550 yi denemedim ama full equalizer da bi w900i nin sesini dinlemeni tavsiye ederim..ister kulaklıkla ister kulaklıksız
    Ses konusunda hertürlü w900i derim
  • Elindeki tel zaten Sony Ericsson'un hoparlörde en iyi ses veren telidir.
    Kulaklıkla çok da fark etmez. Eğer fark etmesini istiyorsan, cx300 gibi bir kulaklık öneririm.
    Tel değiştirme yani bana göre ses için ...
  • burayı tıkla
    önceden senin gibi bende sormuştum aynı soruyu, yardımı dokunur belki
  • W850i derim çok memnunum...2 hafta oluyor...zaten tam anlamıyla müzik için yapılmış kamera o kadar iyi değil...eğer müzik için istiyorsan hoparlör sesi kaliteli...kulaklık sesi yüksek ve kailteli...başka bir daha kaliteli kulaklık takarsan daha da mükemmel olur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w950'nin sesi fena değil sanırım. Test filan da yapılmış.N91 den de iyi ses veriyosan harika bişe olmalı.Göz önünde bulundurmalısın.
  • w950i hoparlörde değil ama kulaklıkta daha iyidir.

+4gb hdd
    +walkman 2.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

w950'nin sesi fena değil sanırım. Test filan da yapılmış.N91 den de iyi ses veriyosan harika bişe olmalı.Göz önünde bulundurmalısın.

Şimdiye kadar N91&W950i kıyaslaması içeren 3 test gördüm. Ses kalitesi olarak açık ara farkla N91'in daha üstün olduğunu belirttiler (aynı kulaklık ve aynı parçada). W950i ise uygulama arayüzü ve yönetim başlığında ön plana çıkıyordu. Yani N91 ses konusunda hala bir numara.

@izmirli_mert, W950i Harddisk kullanmıyor, flash hafıza kullanıyor
    ____________________________________________________________...
    Walkman Telefon alacaksan uygun fiyatı ve yüksek müzik performansından dolayı W610i'yi öneririm. Hoparlör ses çıkışı açısından en iyi telefon zaten W550i, yani kullandığın telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 20 Ağustos 2007; 1:46:17 >

• bencede telefonu degistirme.iyi bir kulaklık al+donusturucu

ben philips kullanıyorum hpm-70den donme

heee birde muzik sesini artıracaksan sag*solsol*sol* menusunu dene

bana kalırsa ic kulaklık alma ortalama 3cm hoparlörü olan bi kulaklık dene
  • w550 en çok ses çıkartan telefon ama w960i onu geçebilirmi aceba?Ben ihtimal vermiyorum ama sizce olabilir mi?
  • Aslında SE W960i ile W950i arasında yakın bir akrabalık bulunuyor, o bakımdan ses farkı olmayabilir düşüncesindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.