Şimdi Ara

Küçük Bir Walkman Series Anketi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar, merak ettiğim birşey var ve dedimki bunu sizle beraber tartışabiliriz (nede ciddi oldu ama)

sizce hangi walkman telefon müzik dinlenebilirlik açısından ses : kalite / gürültü açısından daha iyi?? yorumlarınızı kulaklık seviyesi için yaparsanız sevinirim

hoş 2 türlü yorum yapsanızda olur

şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demong -- 7 Ağustos 2007; 16:19:10 >

• w610 hepsine yeeterrr

• mesela ben şimdiye kadar w900 w800 w810 dinledim aralarında en iyi w900 gibi geldi bana
  • w900 padişahıdır ama tuzludur tuzlu olmayan en iyi walkman w610 dur tabi 570 makuldur w810 a pahalı ama ondan iyidir
  • başka kimsede yorumunu yazmasaydı bari
  • kızma yaw :) w810 iyidir.
  • forever w810i
  • yok yaaa ne kızması sadece bi w serisi alcam ama hep şimdiye kadar kafamda w900 wardı biri beni geçen baya caydırdı, o yüzden hem fikirde olur dedim sizin önerileriniz, bide anket olur işte sayarım falan
  • W800

SEVGİLİ MOD ARKADAŞLARA BU İPDEKİ DİĞER ACCOUNTUMUN BANLANMASINI İSTİYORUM ErtTPL adı ltfen tskler....

artık bunu kunlanıcam
  • valla walkman serisi telefonların hepsi aynı ses kalitesi ve seviyesindedir ama bazı yazılımsal değişiklerle %5 falan fark olabiliyor ama hissetmezsin bile son seste dinleyebileceğini sanmıyorum ama çoğunluğun tercihi w810i dir bende w810i öneririm
  • w900 - w810 arası bi fark yokmu yane şimdi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demong -- 7 Ağustos 2007; 15:48:56 >
  • başkaaa?????
  • genelde kulaklıktan w serisi ürünlerin çoğu başarılıdırve 3 aşağı 5 yukarı aynı seviyededir.
    .ama hoparlörüde devreye sokarsan w550 en iyisi w900 da 2. sırada gelir
    yalnız w610-w880 kulaklıktan dinlemediğim için yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Ağustos 2007; 16:22:49 >
  • Hoparlör;
    1) w550i
    2) w900i
    3) w850i
    4) w800i
    5) w810/w700 vs..
    Kulaklık;
    1) w950i
    2) w900i
    3) w850i
    4) w550i,w800i,w810i vs..
    edit: w950'yi unutmuşum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 7 Ağustos 2007; 16:26:15 >
  • sağol green

ya ben zate dinlediklerimi kulak içi değilde normal kulaklıktan dinlemiştim ii sayılırdı, kendi orjinal kulaklıklarıyla ne olur bilmem walla, kulak içi hiç denemedim
  • tabiki benim biricik telefonum w850i üstüne yok derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataybas

tabiki benim biricik telefonum w850i üstüne yok derim...

bildiim kadarıyla onda oto fokus yok dimi?? tek kötü tarafı yane telefonun
  • quote:

Orjinalden alıntı: demong

quote:

Orjinalden alıntı: cagataybas

tabiki benim biricik telefonum w850i üstüne yok derim...

bildiim kadarıyla onda oto fokus yok dimi?? tek kötü tarafı yane telefonun

evet dostum oto fokus yok ama ben zaten hiç foto cekmedigim için işimede yaramıyor. ben seklini ve ses özelliklerini seviyorum. almayı dusunursen tavsiye ederim dostum...

• eywallah dostum, bende fotograf makinesi yerine alcaam için biraz seçici dawranıyorum sanırım
    ama artık aliyim yaaa çok sıkıldım müziksizlikten, mp3 playerim bozulalı 2 ay oldu walla
  • W300İ NİN SESİ CANAVAR GİBİ BENIM W700İ DEN KAT KAT DAHA İYİ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.