Şimdi Ara

En iyi transferimiz Caner Erkin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi hatta en stratejik transferimiz bence Caner Erkin.şimdi gelip stoper alınmadı şu bu demeyin ordaki hataları ben de kabul ediyorum fakat bu transferin ne kadar değerli olduğunu açıklayacağım.

1. Sol bek mevkisini böylesine kaliteli bir oyuncu ile yedeklemiş olduk.
    2. Sol bek alternatifimiz olduğu için tosici stoper Bölgesi'ne kaydırarak 4stoperi tamamladık.
    3. Yerli kontenjanında yazılacak Türk sayısı 3dü, 4.yü de halletmiş olduk.
    4. Adrianoyu öne atma fırsatımız oldu. Hatta bu transfer gökhan töre yerine yapılmış gibi bile bakılabilir.adriano sol ve sağ Açıkta oynayabilir artık.
    5.ligi Tanıyan tabirine uyan bir transfer. Ayrıca oğuzhan ile baba oğul ilişkisi var aralarında , Olcay cenk vb futbolcularla da iyi arkadaş.

Kısacası bu transfer sıradan bir sol bek transferi değil , çok kilit bir transfer . Değerini sezon içinde bol bol hissedeciğimizi düşünüyorum. Caner'i almasaydık nolurmuş acaba filan diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• Buna benzer bir konu açmayı düşünüyordum.

Caner ve Gökhan İnler en iyi transferlerimiz

• Başlığı "Stratejik olarak en iyi transferimiz Caner" diye açsaydın daha iyi olurmuş.
  • Caner'in yaşıda 30 u geçmiş değil 27 yaşında bencede bu sezon en iyi transferimiz.

2.Gökhan İnler; Her zaman istemiştim o kalitede birini bonservissiz almak büyük başarı bize çok faydası olacak.Artık Atiba bütün yükü tek başına çekmeyecek.hatta büyük maçlarda Atiba-İnler ikilisi bize maç kazandırır.
  • Bana kalırsa da en iyi transferiniz Caner bu konuda çok şanslıydınız Inter'in teknik direktör değiştirmesi yeni teknik direktörün Caner'i istememesi keza Aziz Yıldırım'ın da veto etmesi yani herşey üstüste geldi size yol açıldı
  • Gökhan inler ve Abubekir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transfelerin hepsi başarılı ve yerinde. Fikret Orman en büyük transferimiz ama
  • Azizin veto etmesi etmemesi bizi hiçbi şekilde bağlamazdı , boş boş kendi takımınıza burada da pay biçmeyin, isteseydik alamazdınız edasında. Te allam ya...

Bu arada bence en iyi transferimiz talisca dır. 2 sene boyunca takımımızda böyle bi yetenek görecek ormak beni en çok heyecanlandıran konu. Caner de solu sağlama alma açısından çok iyi oldu tabi.

İnler inşallah bekleneni verir. Beklentilerin çok büyük değil ama kendisini seviyorum tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi kelimesi disinda soylediklerine katiliyorum.
  • Bende katılıyorum. Caner çok iyi transfer. Ama diğer transferler de gayet başarılı ve güzel.

• adriano değilde caner önde oynamalı caner ofsansif olarak çok iyi caner sol açıkta oynasın adriano sol bekte oynamalı
  • Ali güneş ve ugur boral ile de beşiktaş duruşu başlamış oldu.

• düşünsene aslında gökhan inler transferi atiba'yı stoperde oynatabilmek içinmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

düşünsene aslında gökhan inler transferi atiba'yı stoperde oynatabilmek içinmiş

Valla başkanın troll hesabı var Facebook'ta Fikret Başkan diye orada da öyle diyo Atiba stopere

• Caner şuan Fenerbahçe forması altında olsa sayıp söverdiniz. Çirkef der, rakibe hakaret ediyor der, topsuz alanda şunu şunu yapıyor der, der der der neler derdiniz. Beşiktaş forması giyince çirkef Caner, yıldız David Alaba oldu.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri göreceksin bizim takımda yapamaz. Yaparsa da aynısını söyleriz. Çirkeflik yaparsa çirkef, pislik yaparsa pislik deriz. Merak etme sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Aynı şeyleri göreceksin bizim takımda yapamaz. Yaparsa da aynısını söyleriz. Çirkeflik yaparsa çirkef, pislik yaparsa pislik deriz. Merak etme sen.

melek oğuzhan özyakup
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Ne demek şimdi bu? Kusura bakma anlamadım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Ne demek şimdi bu? Kusura bakma anlamadım!

oğuzhanın yaptığı onca çirkef hareketten sonra hiçbir şey demeyen beşiktaş taraftarı mı canere çirkef diyecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.