Şimdi Ara

En İyi ve Güncel Debrid Siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada en beğendiğimiz debrid sitelerini paylaşalım, böylece benim gibi Realdebrid'den ağzı yananlar için güzel alternatifler olur. Ben başlıyorum:

Şu ana kadar Realdebrid ve Alldebrid kullandım. Alldebird pek mağdur etmedi ama Realdebrid biraz daha fazla sunucu barındırıyor. Bunların dışında Debridmax'de var.

• Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Güncel.
    alldebrid iyidir,diğerlerini ilk defa sizden duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

alldebrid iyidir,diğerlerini ilk defa sizden duyuyorum.

Alıntıları Göster
    alldebrid kullandım bi ara iyiydi. şuanki durumunu bilmiyorum

şunlar var bildiğim ama denemedim.

http://debrid-link.fr/?lang=en
    http://www.freedebrid.fr/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 29 Ocak 2012; 2:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

alldebrid kullandım bi ara iyiydi. şuanki durumunu bilmiyorum

şunlar var bildiğim ama denemedim.

http://debrid-link.fr/?lang=en
    http://www.freedebrid.fr/index.php

Alıntıları Göster
    ORON.Com bu siteyi hiçmi sunan debird sitesi yokdur arkadaş :S

• quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

ORON.Com bu siteyi hiçmi sunan debird sitesi yokdur arkadaş :S

Alıntıları Göster
    Konuyu yukarı taşıyalım. Arada bu tarz servisler işe yarıyor. Alldebrid gibi ücretsiz deneme imkanı veren başka siteler var mı?
  • Bana depositfiles'i sorunsuz çalıştıran site lazım, bilen var mı?(Realdebridde sorunlu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Ping Siteleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Bana depositfiles'i sorunsuz çalıştıran site lazım, bilen var mı?(Realdebridde sorunlu)
    Alldebridmi , realdebrimi arkadaşlar premiuma geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Alldebrid'de duran downloadları devam ettirmede hep sorun yaşadım. Download bir kere durduktan sonra devam edip indirdiğimde hep CRC hatası alıyordum. O yüzden real-debrid kullanmaya başladım onda herhangi bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Real daha ucuz. 3 aydır real yeni de alldebrid kullanıyorum. Hiç 4-5 gblık şeyler indirmedim ama genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygi

quote:

Real daha ucuz. 3 aydır real yeni de alldebrid kullanıyorum. Hiç 4-5 gblık şeyler indirmedim ama genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

Alldebrid'de duran downloadları devam ettirmede hep sorun yaşadım. Download bir kere durduktan sonra devam edip indirdiğimde hep CRC hatası alıyordum. O yüzden real-debrid kullanmaya başladım onda herhangi bir sorun yaşamadım.

Real-Debrid'de karar kıldım. Bende fakat nereden satın alacağım ? https://www.premiumnoktasi.com/tr şeklinde bir site var güvenilir midir? havale ile almayı düşünüyorum. 90 günlük

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

Real-Debrid'de karar kıldım. Bende fakat nereden satın alacağım ? https://www.premiumnoktasi.com/tr şeklinde bir site var güvenilir midir? havale ile almayı düşünüyorum. 90 günlük

Alıntıları Göster
    PAypal hesabınız varsa doğrudan sitesinden alabilirsiniz. Kredi kartı ile de alışveriş yapabiliyorsunuz. Linkini verdiğiniz siteyi bilmiyorum. Ben doğrudan almıştım.

• quote:

PAypal hesabınız varsa doğrudan sitesinden alabilirsiniz. Kredi kartı ile de alışveriş yapabiliyorsunuz. Linkini verdiğiniz siteyi bilmiyorum. Ben doğrudan almıştım.

Alıntıları Göster
    merak edenler olabilir. depositfiles ve oron alldebrid'de çalışmıyor.
    Filesmonster'ı desteklediğini söylese de, linkleri çevirse de indirilemiyor.

alldebrid'de karşılaştığım bazı sorunlar
    yanlış olabilrim. alldebrid linklerin belli bir süresi var. galiba. yani 2-3 gün içinde indirmeniz lazım yoksa daha sonra linkler indirilemiyor[orjinal url yi kaydetdiyseniz yeniden alldebrid çevirebilirsiniz tabiki ama uğraştırıyor insanı]
    diğer bir problem
    bazen alldebrid linklerinde sorun oluyor ve indirilemiyor. bu durumda eğer orjinal url adresini bir yere kaydetmediyseniz. orjinal url'ye ulaşamıyorsunuz. çok kötü bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

yanlış olabilrim. alldebrid linklerin belli bir süresi var. galiba. yani 2-3 gün içinde indirmeniz lazım yoksa daha sonra linkler indirilemiyor[orjinal url yi kaydetdiyseniz yeniden alldebrid çevirebilirsiniz tabiki ama uğraştırıyor insanı]
    diğer bir problem
    bazen alldebrid linklerinde sorun oluyor ve indirilemiyor. bu durumda eğer orjinal url adresini bir yere kaydetmediyseniz. orjinal url'ye ulaşamıyorsunuz. çok kötü bir durum

Açıkcası sadece alldebrid'in trial versiyonunu kullandım. Uploaded.to yu tıkladığım anda çeviriyordu ve sorunsuzdu. Real-Debrid alıp mağdur olmayalım. Ve bir şey daha kredi kartı kullanmıyorum. Nereyi öneriyorsanız o debride göre alternatif satın alma sitesi söylerseniz sevinirim. Havale ile alacağım çünkü.

• quote:

quote:

diğer bir problem

Açıkcası sadece alldebrid'in trial versiyonunu kullandım. Uploaded.to yu tıkladığım anda çeviriyordu ve sorunsuzdu. Real-Debrid alıp mağdur olmayalım. Ve bir şey daha kredi kartı kullanmıyorum. Nereyi öneriyorsanız o debride göre alternatif satın alma sitesi söylerseniz sevinirim. Havale ile alacağım çünkü.

Alıntıları Göster
    realdebrid i denemediğim için bir şey söyleyemem ama alldebrid fena değil. 2 aydır kullanıyorum. uploaded.to linkleri alldebrid ile indirilebiliyor.
    satın alma konusunda ben paypal ile satın alıyorum.

• quote:

realdebrid i denemediğim için bir şey söyleyemem ama alldebrid fena değil. 2 aydır kullanıyorum. uploaded.to linkleri alldebrid ile indirilebiliyor.

teşekkürler yorumun için.
  • quote:

quote:

teşekkürler yorumun için.

Alıntıları Göster
    site premiumları içinde en iyisi alldebrid gibi görünüyor oda bazen sorun çıkarıyor isteyen arkadaşlara premium hesapları güvence ve referansla sağlanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Linops

site premiumları içinde en iyisi alldebrid gibi görünüyor oda bazen sorun çıkarıyor isteyen arkadaşlara premium hesapları güvence ve referansla sağlanır..

Alıntıları Göster
    alldebrid kullanıyorum genel olarak memnunum.
    tek sıkıntı en iyi netload ve turbobit'te çalışıyor. genelde server hep meşggul :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus7

alldebrid kullanıyorum genel olarak memnunum.
    tek sıkıntı en iyi netload ve turbobit'te çalışıyor. genelde server hep meşggul :(

Alıntıları Göster
    6 aydır alldebrid kullanıyorum. 10 güne bitecek tekrar uzatacağım. çevirdiğiniz linklerin bir süre sonra de aktif olması normal bi' olay. yoksa hdd mi dayanır? torrent çevirme olayı güzel. arada her zaman desteklediği barındırıcıları desteklememezlik yapsa da gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

6 aydır alldebrid kullanıyorum. 10 güne bitecek tekrar uzatacağım. çevirdiğiniz linklerin bir süre sonra de aktif olması normal bi' olay. yoksa hdd mi dayanır? torrent çevirme olayı güzel. arada her zaman desteklediği barındırıcıları desteklememezlik yapsa da gayet güzel.

Alıntıları Göster
    arakadşlar sakın zevera almayın. bir sürü desteklediğini söylüyor hepsine limit vermiş. aldığıma binpişman oldum downloadlar yarıda kalıyor. devam etmiyor daha bir sürü saçmalık. bundan önce alldebrid ve premiuze kullandım ikiside idare ederdi premiuzenin iyi yanı letitbit de destekliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.