Bildirim
En iyi resim upload sitesi sizce hangisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
imageshack en kötüsü bence -
ressim.net arada bir problem çıkartıyor ama genel anlamda iyi. -
hizliresim sadece hızlı başka bi özelliği yok. -
tinypic -
imageshack.us üyeliksiz toplu resim yüklenilebilen tek site.Fakat resimlerin açılmasında çok büyük sıkıntı veriyor.
hizliresim.com hem pratik hem hızlı hem türkçe hem türk malı.Toplu yükleme yapmayacaksanız kesinlikle en iyi site.
Üyelikli sitelerde ise tinypic en çok kullanılanı.Ardından photobucket geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALeX Souza
imageshack.us üyeliksiz toplu resim yüklenilebilen tek site.Fakat resimlerin açılmasında çok büyük sıkıntı veriyor.
hizliresim.com hem pratik hem hızlı hem türkçe hem türk malı.Toplu yükleme yapmayacaksanız kesinlikle en iyi site.
Üyelikli sitelerde ise tinypic en çok kullanılanı.Ardından photobucket geliyor.
Imageschack'e üye olmazsan direct link alamıyorsun. -
Photobuckette hesap açtım oraya yapıyorum şuan -
Tinypic bence en iyisi. -
imageshack bana göre -
İmageshack biraz yavaş ve eski popülerliğini yitirdi bence üye ol diyor illa direk link için.
Neyse benim son günlerdeki yeni keşfim
hızlıupload.com kesinlikle çok iyi kullanımı pratik ve hızlıda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Y2Jericho
tinypic
Ayrıca Albüm oluşturabiliyosunuz ve +18 olmadığı sürece hiçbir resminiz silinmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: MaNgOsEr
quote:
Orijinalden alıntı: Y2Jericho
tinypic
Ayrıca Albüm oluşturabiliyosunuz ve +18 olmadığı sürece hiçbir resminiz silinmiyor
Tinypicle photobucket aynıymış zaten tinyye üye olmak istedim photobuckete yönlerdirdi albümde oluşturdum çoklu uploadda var şuanda iyi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
/>
-
Arkadaşlar size tavsiyemhttp://www.resimyukle.info/ lütfen denemeden yorum yapmayınız. Türk sitesine göre çok çok iyi ve aşırı hızlı upload ediyor resmi. Resim Yükle -
imageshack uploader programını yükle bilgisayara, en en rahatı o.. -
www.imgim.com -
imgur kullanıyorum ama resimlerin ne kadar sürede silindiğini bilmiyorum
Ben eklentisi için kullanıyorum. Firefox da herhangi bi resme sağ tik + image upload yapıyorum ve yeni sekmede bana resmin linkini veriyor. -
Artık DH nin kendi resim upload programını devreye sokma vakti gelmedimi sizce ?
Benzer içerikler
- iş bankası kredi kartı kapatma
- hidrolik yağı diş ağrısını keser mi
- mustafa kemal ismi koymak yasak mı
- hatun ne demek
- otobüste nasıl uyunur
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X