Şimdi Ara

En iyi resim upload sitesi sizce hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi beyler çok sayıda resim upload edeceğim silinmemesi lazım imageshack biraz sorun çıkardı tinypici de kullandım iyi gibi hangisi?

• imageshack en kötüsü bence
  • ressim.net arada bir problem çıkartıyor ama genel anlamda iyi.
  • hizliresim sadece hızlı başka bi özelliği yok.
  • tinypic
  • imageshack.us üyeliksiz toplu resim yüklenilebilen tek site.Fakat resimlerin açılmasında çok büyük sıkıntı veriyor.
    hizliresim.com hem pratik hem hızlı hem türkçe hem türk malı. Toplu yükleme yapmayacaksanız kesinlikle en iyi site.

Üyelikli sitelerde ise tinypic en çok kullanılanı.Ardından photobucket geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALeX Souza

imageshack.us üyeliksiz toplu resim yüklenilebilen tek site.Fakat resimlerin açılmasında çok büyük sıkıntı veriyor.
    hizliresim.com hem pratik hem hızlı hem türkçe hem türk malı. Toplu yükleme yapmayacaksanız kesinlikle en iyi site.

Üyelikli sitelerde ise tinypic en çok kullanılanı.Ardından photobucket geliyor.

Imageschack'e üye olmazsan direct link alamıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi forum scripti hangisi?
    13 yıl önce açıldı
    En İyi İddaa Sitesi Hangisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Photobuckette hesap açtım oraya yapıyorum şuan
  • Tinypic bence en iyisi.
  • imageshack bana göre
  • İmageshack biraz yavaş ve eski popülerliğini yitirdi bence üye ol diyor illa direk link için.

Neyse benim son günlerdeki yeni keşfim

hızlıupload.com kesinlikle çok iyi kullanımı pratik ve hızlıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

tinypic

Ayrıca Albüm oluşturabiliyosunuz ve +18 olmadığı sürece hiçbir resminiz silinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

tinypic

Ayrıca Albüm oluşturabiliyosunuz ve +18 olmadığı sürece hiçbir resminiz silinmiyor

Tinypicle photobucket aynıymış zaten tinyye üye olmak istedim photobuckete yönlerdirdi albümde oluşturdum çoklu uploadda var şuanda iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

/>

• Arkadaşlar size tavsiyemhttp://www.resimyukle.info/ lütfen denemeden yorum yapmayınız. Türk sitesine göre çok çok iyi ve aşırı hızlı upload ediyor resmi. Resim Yükle
  • imageshack uploader programını yükle bilgisayara, en en rahatı o..
  • www.imgim.com
  • imgur kullanıyorum ama resimlerin ne kadar sürede silindiğini bilmiyorum
    Ben eklentisi için kullanıyorum. Firefox da herhangi bi resme sağ tik + image upload yapıyorum ve yeni sekmede bana resmin linkini veriyor.
  • Artık DH nin kendi resim upload programını devreye sokma vakti gelmedimi sizce ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.