Şimdi Ara

En iyi forum scripti hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google ile dost olan karisik olmayan ucretsiz wordpress entegreli forum scripti olarak ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathicious

quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

Google ile dost olan karisik olmayan ucretsiz wordpress entegreli forum scripti olarak ne onerirsiniz

Ben SMF Forum kullanıyorum, hazır sistem olarak, herhangi bir zararını görmedim, index durumu da gayet iyi.

bende kullandim fakat cok karisik geldi kodlar fln wordpress entegre etmeye calistim forum coktu bende mybb dusunuyorum vakalilm mybb de yapabilecekmiyim!
  • Smf çok rahat ve destek siteleri kaliteli yani mybb destek siteleri gibi değil, Mybb+Wordpress entegre edebilirim eğer yapamazsanız.
  • smf kullanıyorum ama görsellik açısından mybb daha güzel geldi bana. ama şunu da belirteyim bildiğim en iyi yani araştırdığım kadarı ile vbulletin ancak paralı. o yüzden smf diyorum. smf araştırdığınız zaman daha çok kişinin kullandığını göreceksiniz. sıralamada vbulletin sonra smf geliyor bana göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kelimeyle kendi kendini geliştirebilen smf derim :)
  • vBulletin Öneririm Ben
  • vBulletin öneririm bende ama yazılım zakanın çok gelişmiş olması lazım wordpress'e entegre için.

Eğerki yok sadece wordpress için diyorsan Simple-Forum eklentisi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wordpress eklentisi var ama bizim Türk halkı henüz yabancı gibi geldibana. vbulletin,smf ... vs alışmışlar. simple forum karışık geliyor. zorlanıyorlar. hiç girme derim.
  • Önemli olan zoru başarmak :)

• mybbdepo veya my****iye eklentileri bulun

• bende wordpress kullanıcısıyım ama hangi forum u kullanmam gerektigine bir türlü karar veremedim ve nasıl entegre edilir konu ile ilgili yardımcı olacak bir arkadas varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantca

bende wordpress kullanıcısıyım ama hangi forum u kullanmam gerektigine bir türlü karar veremedim ve nasıl entegre edilir konu ile ilgili yardımcı olacak bir arkadas varmı acaba ?

Forumların entegrasyon eklentileri var. Onları kullanacaksınız. Ama çok da sağlıklı olmuyor. Bendeki WP SMF ile entegreliydi ama WP üye olan SMF'ye de üye olması gerekiyordu. Ama ben bunu deneyeli 6-7 ay oldu. Belki eklentileri düzeltmişlerdir yada yeni eklentiler yapmışlardır. Denemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.