Şimdi Ara

En İyi Protein Hangi Sütte?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün süt alırken hepsinin protein değerlerini inceledim. Yörsan,pınar 100 ml de 3 gr, balmar da 2,8 gr protein vardı. 100 ml de 3,6 gram proteinle en iyisinin Torku olduğuna karar verdim. fiyatı 2.50 tl ' di. Sizin bildiğiniz daha fazla protein içeren süt var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Beyler dün süt alırken hepsinin protein değerlerini inceledim. Yörsan,pınar 100 ml de 3 gr, balmar da 2,8 gr protein vardı. 100 ml de 3,6 gram proteinle en iyisinin Torku olduğuna karar verdim. fiyatı 2.50 tl ' di. Sizin bildiğiniz daha fazla protein içeren süt var mı?

movaa iciyordum ben onunda iyi olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

quote:

Beyler dün süt alırken hepsinin protein değerlerini inceledim. Yörsan,pınar 100 ml de 3 gr, balmar da 2,8 gr protein vardı. 100 ml de 3,6 gram proteinle en iyisinin Torku olduğuna karar verdim. fiyatı 2.50 tl ' di. Sizin bildiğiniz daha fazla protein içeren süt var mı?

3,3 gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 22 Ocak 2015; 11:13:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

quote:

3,3 gr

bimden iyidir en azından :D keçi sütlerinde daha fazla protein var diyorlar fakat 5-6 tl kutusu o kadar para eder mi düşünceliyim .

• fiyatıda baz alırsak bimdeki dost süt rakipsiz olur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.