Şimdi Ara

Windows Mobile 6 ve üstü için en iyi GPS Navigasyon programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
17.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gps programları hakkında düşünceleri bu topikte toplayalım en azından pda ile gpse bağlanan arkadaşlar bir fikir sahibi olabilir. Uzun zamandır gps programı arıyordum kullanmadığım proğram kalmadı ve benim hoşuma en iyi giden proğramları sizinle paylaşmak istiyorum.

1-Garmin (ilk başta garmin1 olan dosyayı kuruyoruz-kurulumu ekteki dosyada mevcuttur)(linkteki boşlukları kaldırmayı unutmayın)

http://r a p i d s h a re.com/files/306447818/Garmin.rar

http://r a p i d s h a re.com/files/306588883/garmin1.rar

2- igo8 nisan 2009 güncelleştirme

http://r a pi d s h a r e.com/files/306614713/iGO8_Apr_3_2009.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 14 Kasım 2009; 12:31:29 >

• tomtom 7 en kullanislisi bence ama tr icin guncel harita bulmak igo kadar kolay degil.
  • kimse görüş yazmamış yaw...

UP
  • Güzel bir başlık olmuş. Aslında GPS kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada belirtirlerse benim gibi yeni PDA alacak olan arkadaşlara da bir yol göstermiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Güzel bir başlık olmuş. Aslında GPS kullanan arkadaşlar deneyimlerini burada belirtirlerse benim gibi yeni PDA alacak olan arkadaşlara da bir yol göstermiş olurlar.

buna bende katılıyorum ama cevap yazan yok
  • I-go 08 kullaniyorum. I-go06 daha iyi idi ancak guncel haritascikmiyo diye biliyorum.
  • Teşekkürler garmin çok güzel çalıştı lg gm-735 telefonda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar uzun zamandır pda kullanıyorum.Hpnin neredeyse bütün modellerini kullandım.Son olarak yeni Data Messenger aldık.

Cihaz tamanlamıyla harika 10 gündür elimden düşürmüyorum:)

Fakat bu ürüne uygun gps programı bir türlü bulamadım. Daha önce 914c 614c ürünlerimde sorunsuz kullandığımarşivimdeki (IGO Paylaşımı yasaktır !) 2066 ve (IGO Paylaşımı yasaktır !) 2008 bu model için uyumsuz olmakta. 2006 yüklendikten sonra hiç açılmaz iken, 2008 ise açıldıktan sonra tüm dokunmatik arayüz çalışmamakta (programlarda sorun yok)

Ayrıca bu soırun bendeki cihaza özgüdeğil aynı modeldeki tüm cihazlarda var.Fikri olan yardımcı olabilecek olan varmı acaba?
  • Navking Route 66 Kullanıyorum 1 yıldan fazladır.İgo8,amigo ,Ndrive denedim.İçlerinde en hızlı bağlanan Ndrive ve İgo amigo olmasına rağmen tek sıkıntısızı Route 66 idi.Şuana kadar kadar 7-8000Km yaptım Route 66 ile bu kullandıklarım içerisinde %95 lik bir nokta atışı yakaladım.

En rahat harita güncelleme ve yükleme rahatlığını Route 66'da sağlıyorum .Kullandığım Platform W mobile 6.0 Telefon Samsung I780
  • eten x500 kullanıyorum igo 8 yükledim çok güzel kullanışlı istediğin noktaya gidiyorsun denizde bile çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihat S

eten x500 kullanıyorum igo 8 yükledim çok güzel kullanışlı istediğin noktaya gidiyorsun denizde bile çok iyi

Merhaba Nihat S. İgo 8'in denizde bile çok iyi olduğunu söylemişsin. İgo 8'in deniz haritası var mı ki? Bilgi verirsen çok makbule geçer.
  • Denizde bende merak ettim..
    Ancak bende denizde tecrübe ettim bulunduğun yeri güzel gösteriyor hatta havada bile denedim hız yükseklik uçaktaki ekran ilede karşılaştırmıştım hatta :)
    ama i-go 06 çok ii idi keşke harita çıksa onun için..
  • Havada yasak değil mi hocam naptın ? D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar uzun zamandır pda kullanıyorum.Hpnin neredeyse bütün modellerini kullandım.Son olarak yeni Data Messenger aldık.

Fakat bu ürüne uygun gps programı bir türlü bulamadım. Daha önce 914c 614c ürünlerimde sorunsuz kullandığımarşivimdeki (IGO Paylaşımı yasaktır !) 2066 ve (IGO Paylaşımı yasaktır !) 2008 bu model için uyumsuz olmakta. 2006 yüklendikten sonra hiç açılmaz iken, 2008 ise açıldıktan sonra tüm dokunmatik arayüz çalışmamakta (programlarda sorun yok)

Ayrıca bu soırun bendeki cihaza özgüdeğil aynı modeldeki tüm cihazlarda var.Fikri olan yardımcı olabilecek olan varmı acaba?

SOLUTION!!!

Just past this in your sys file:

[rawdisplay]
    highres=0
    autoconfig=1
    driver="GDI"

yabancı siteden aldım data messenger'im yok ama işe yarıyormuş. sys.txt dosyasına yukarıdaki satırları ekle..

• Türkiye için en güncel ve başarılı haritaları genelde Başarsoft sunuyor. GPS yazılımının yarısı harita demek. Bu sebeple Başarsoft haritası kullanan yazılımlar bence daha iyi. Yazılım olarak iGo8 ve iGo Amigo kullanıyorum. Amigo biraz daha güzel ve kullanışlı bir arayüze sahip.
  • linkler ölmüşmü ne.
  • Link?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar uzun zamandır pda kullanıyorum.Hpnin neredeyse bütün modellerini kullandım.Son olarak yeni Data Messenger aldık.

dostum bende ayni sorunu yasadim 614c garantiye gitti degistirdiler yerine data messenger werdiler igo08 e alismistim baktim olmuo cikisa basinca aryuz bi anlik gelip gecio bende arastirdim tomtom 7 dene ama onunda harita eski en gusel stabil we yeni haritali calisan kasmiyan basit we turkce arayuzu bulunan NDrive dene derim hem mukemmel calisio hemde baya hizli bi sekilde uydulari buluo

• oh be sorunu sonunda cozdum bendeki ipaq data messenger a igo 8 kurulunca sys dosyasini bulun not defteri ile acin icinde degerler olacak en son degerden sonra bir bosluk birakin we alt alta

[rawdisplay]
    highres=0
    autoconfig=1
    driver="GDI"

seklinde yazin kaydedin sorun cozuluo we sonunda igo canawar gibi calisio benim cihazda com port 7 o yuzden com poert u 7 baund hizini 57 bin li deger yaptim mukemmel sorunsuz
  • toshıba g710 a bi gps programı öneriri misinz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.