Şimdi Ara

en iyi powerbank (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://hepsiyenimarka.gizliortak.com/index.php?route=product/search&search=powerbank

tüm powerbank taşınabilir şarj cihazları ve cep telefonu aksesuarları

linke tıklayın üye olun,kredi kartı ile satın aldığınızda adresinize gönderelim

en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank
     en iyi powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsiyenimarka3 -- 7 Ekim 2016; 22:20:18 >

• 20.000 xiaomi var gayet memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi 10000 tavsiye edilmezmi acaba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

xiaomi 10000 tavsiye edilmezmi acaba,

Ben xiaomi 10 binlik kullandim tavsiye etmiyorum memnun kalan arkadaslarida cok merak ediyorum cihazda saglamlik hic goremedim ufak bi yere dusme sonucu cift soket yerinin biri iceri dogru girdi tekini kullaniyorum suanda kullandigim cihaz htc a9 ama powerbanki tam doldurdugumda telefonla oynamadigim vakitler bir bucuk kere dolduruyor oynar isem %80 zor yapiyor hic anlamis degilim xiaomiye iyi diyen arkadaslari bu arada telefonum 2.300 mah diye biliyorum a9 lari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 20.000 aldım bi' abime.S7'yi 6 kez doldurduğunu söyledi.
    Kendim de 10 binlik kullanıyorum memnunum,ablamda da var 2 sene olacak hala sağlam.
  • Bu işler birazda sans işi %90 orjinal değillerTürkiye pazarındakiler,çünkü gearbest-bangdood 39 $ fiyat veriyor fakat hepsiburada n11 satıcılar orjinal ürün garantisi altında 70-100 arası fena olmayan ürünleri piyasada eritiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tplink 10400 kullanıyorum çok memnunum gayet kaliteli.

• Powerbank testlerimi inceleyebilirsiniz;

https://powerbanktestleri.wordpress.com

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    Sonuç hnagi markayi öneriyorsun..sizce hangisi alinmali

• Bulursan yada fiyatı yuksek gelmezse anker al. 26800 modelini kullanıyorum çok memnunum.Hızlı şarj özellikli telefonlar için hızlı şarjı da var.qualcom yongası ile stabil çıkış ve hızlı şarj saglıyor.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

Bulursan yada fiyatı yuksek gelmezse anker al. 26800 modelini kullanıyorum çok memnunum.Hızlı şarj özellikli telefonlar için hızlı şarjı da var.qualcom yongası ile stabil çıkış ve hızlı şarj saglıyor.

Saygılar

Anker ürünlerini nerede bulabiliriz?

• Powerbank lar uzun kullanımda telefonun bataryasına zarar veriyormu ?
  • http://www.gegaelektronik.com/ buraya bakabilirsin.

Ben ise hepsiburada n11 ve akakçe gibi sitelerde arattırdım bu sitelerin satan dükkanlarını internette buldum. (çünkü buralardada bu satıcıların dışında dükkanlar satıyor.) Oralardan fiyat karşılaştırması yapıp oradan aldım.
  • Asus bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

quote:

Orijinalden alıntı: muhammetasmaz

Su an kendim xiaomi 10400 Mah kullanıyorum zamanında hepsi burada dan 120 tl ye almıştım simdi 90 tl ye kadar dustu aynı markanın 16000 Mah cikti onu tavsiye ederim Bendeki 10400 Mah iPhone 5 i 4 kere sıfırdan full sarj ediyor orjinal ürün aldığın siteye dikkat et yüksek Mah Olanları iyi araştır bence cogu sahtedir

hocam 10400 mah'lık powerbank iphone 5'i nasıl 4 kere tam şarj ediyor anlamadım. iphone 5'in pili 1500 mah civarında diye biliyorum. 1500x4=6000 mah eder. e geri kalan 4400 mah nerede yahu

Arkadaşlar, bu powerbank'lar üzerinde yazılı olan değer o ürünün içinde kullanılan ve genelde silindirik, bildiğimiz kalem pil boyutlarında olan şarj edilebilir Lithium-Ion bataryalarının "nominal değerlerinin" toplamıdır. Bu silindirik bataryalar, 1.300, 1.600, 1.800, 2.000, 2.600 mAH gibi değerlerde üretiliyor değişik üreticiler tarafından (tabi çoğunlukla Çin'deki üreticilerlerce...).

Örneğin 10.400'lük bir powerbank aldınız, boyutları derli toplu: bunun içinde 4 adet 2.600 mAH'lik silindirik batarya vardır. Tabii bir de şarj ve kontrol (elektronik) devresi bulunmakta.

Powerbank'ta 10.400 mAH'lik şarj edilebilir (iç) batarya kullanılması bu cihazın hariçten bağlanacak ve şarj edilebilecek cihazlara tamı tamamına 10.400 mA'lik şarj akımı aktaracağı demek değildir. Oluşacak kayıplar vardır. En iyi ihtimalle (kullanılan bataryaların da kalitesine de bir miktar bağlı olarak...) %25, ortalama %30-35 kayıp vardır. Tanınmış markalı ve içlerinde Samsung SDI gibi daha güvenilir markalı batarya kullanan powerbank'lardan daha iyi performans beklenmelidir, ama dediğim gibi bu da %75'den daha çok olamayacaktır. Özetle 10.400 mAH'lik bir powerbank'ın hariçten bağlanacak mobil cihazları şarj edebilme kapasitesi gerçek hayatta 6.750-7.800 mAH arasında kalacaktır.

Bu arada, bu tür powerbank'ları sonuna kadar sömürmemeyi (deşarj etmemeyi) de hatırda tutunuz. Kapasitesi en çok %10'a düştüğünde (üzerinde LED sayaç varsa burada tek LED yanmaya başladığında) tekrar şarja takınız.

Bilginize.

%10'un altına düştükten sonra şarz etmemizi tavsiye etmenizin sebebi nedir? Tamamen boşaltmanın bir zaraarı mı var?

• Xiaomi 10000 mah olanı kullanıyorum memnunum.

• iyi incelemek gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Sonuç hnagi markayi öneriyorsun..sizce hangisi alinmali

Tek bir marka tavsiye edemem. Blogumu incelerseniz tüm testlerde fikirlerimi beyan ettim. İncelediğim ürünlerin hepsi de gayet iyi ve kaliteli. Kapasite testleri de zaten yine incelemelerimde var.

İlave olarak bir kaç güne Romoss ve Çin malı bir powerbank testi daha ekleyeceğim.

https://powerbanktestleri.wordpress.com

• Asus zenpower 10050 kullanıyorum baya memnunum
  • Söylendimi bilmiyorum ama şuan Turkcell sevgililer günü için indirim yapmış içinde powerbankta vardı güzel bişey bi bakın derim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.