Şimdi Ara

en iyi powerbank (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • romoss u forum sayesinde aldım. memnun değilim. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

5200 lük philips var çok memnunum dünyada kolaylik varmiş kasmadan telefon kullaniyorum artik

Philips marka konusunda katılıyorum. Philips eskiden telefon bataryalarında da iyi iş çıkarıyordu. Batarya konusunda usta sahiden de. Şu aşağıdaki linkte incelemesi olan 7800 mah lik ürün iyi mesela:

http://www.inceleme.name/2014/09/philips-dlp7800-cift-usb-girisli-7800.html

Ramoss konusunda ise başkasından da şikayet duymuştum ama denemedim.

Bir de batarya tam bitmeden şarj etmek gerek taşınabilir şarj cihazı kullanımında uzun ömür için.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Aslında dediğiniz gibi daha ucuza bu ürünleri bulmak mümkün ama yine de tasarımsal olarak güzel, sade ve küçük duruyor diğer ürünlere nazaran. Powerbank işi zaten bir patlama yaptı, gidiyor. İki sene önce power bank arasak bulamazdık şimdi çinli üreticiler bile power bank adı altında ürünler yapıyorlar fakat tabi ki bu ürünü kullanmaya korkarsın orası ayrı mesele Sony'de bu işin öncülerinden herhalde ve ürünleri gerçekten çok güzel. Daha önce silindir şeklinde Sony'nin 2000 mAh bataryalı silindirik bir şarj aleti vardı ve güzel cihazdı. Fiyatları da çok iyi baktığımız zaman ama yine de 10.000 mAh kapasiteli ürünü, bahsettiğimiz Mophie'den büyük. Fakat yine de güvenilir markadan alındıktan sonra sıkıntı çıkacağına ihtimal vermiyorum.

Sizde güle güle kullanın. Mophie yi görmedim öneriniz üzerine bende inceledim. Şık bir powerbanka benziyor.Sadece sony 10.000 mahla kıyasladığımda evet boyut olarak sony den biraz kısa ama sony e nazaran sanırım biraz daha kalın ama epeyce ağır gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi için bildiriyorum:

Istanbul Sirkeci'deki Doğubank'ın girişinde (giriş Hamidiye Cad. üzerinde, İş Bankası karşısı) olan dükkanda vitrinde üzerine fiyat etiketi konmuş powerbanklar:

Sony 10.000 mAH (x4 şarj) : 140 TL (gümüş & siyah renkler)
    Sony 5.000 mAH (x2 şarj) : 85 TL (değişik renkler var)
    Sony 3.000 mAH (x1 şarj) : 50 TL (değişik renkler var)
    Philips 10.400 mAH : 140 TL (siyah & beyaz renkler)
    Mallar orijinal, o bakımdan sıkıntı olmaz. Ancak fiş/fatura verilir mi; orasını bilemem !...
  • Sony veya spada öneririrm hocam su an spada 10.000 mah kullanıyorum fazlasıyla memnunum

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-cp-v10-usb-tasinabilir-guc-kaynagi.aspx

90 liraya bunu sipariş verdim. Romoss 6aydır kullanıyorum ama artık 3400lük zenfone 6 bataryasını 1.5 kez şarj edebiliyor.

Sonynin küçük 2000 mahlık powerbank ı da iyiydi. Bu yüzden bunu sipariş geçtim. Sony centerlarda 180 lira, burada neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Uzun ömürlü olsun istiyorum.

Ne dersiniz sony hakkında?

• En ideali 5000 mAh olanları.

• Sony urunleri cok guzel oluyor, romossun kapasitesinde dusme mi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-cp-v10-usb-tasinabilir-guc-kaynagi.aspx

90 liraya bunu sipariş verdim. Romoss 6aydır kullanıyorum ama artık 3400lük zenfone 6 bataryasını 1.5 kez şarj edebiliyor.

Sonynin küçük 2000 mahlık powerbank ı da iyiydi. Bu yüzden bunu sipariş geçtim. Sony centerlarda 180 lira, burada neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Uzun ömürlü olsun istiyorum.

Ne dersiniz sony hakkında?

Romoss ' lar gereksiz derecede büyük . Ayrıca , kapasitesiyle uyuşmuyor .

Philips 10400 mah kullanıyordum . Ibattz 12000 mah ' a geçtim . İki cihazda boyut/Mah oranı açısından ciddi anlamda iyiler . Philips kapasitesinin ufak olması dolayısıyla biraz daha ince yapıda. Ibattz , Apple onaylı fakat fiyatı Philips'e göre daha tuzlu .

Philips'in ibattz'e göre biraz daha compact boyutlarda olması dışında herhangi bir artısı yok , aradaki mah farkından dolayı + olarak sayabilir miyiz , bilmiyorum .

Ibattz'in artıları

+Cihazın kendisi şarjdayken , başka bir cihazı da şarj edebiliyor ( Philips edemiyor )
    +2 cihazı aynı anda şarj ederken ısınma yapmıyor
    +Su geçirmez yapısı var
    +Düşmelere karşı dayanıklı
    +Kemere takmak için kancası var
    +Üzerindeki göstergeler daha doğru ve şık (Philips ' te 3 ışık yanarken , bir anda 1 ' e düşüp 1 şarj sonra bitiyor)
    +Philips ' te şarjlı piller mevcutken , Ibattz'de batarya mevcut .

Philips

en iyi powerbank

Ibattz

en iyi powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 20 Nisan 2015; 15:50:43 >

Aynen öyle üstadım. Hem ağır, hem de neredeyse bir kez tam şarj edebiliyor.
    Sabah romoss u prizden çekip, öğleden sonra kullanmaya başlayınca direk %75 gösteriyor. 35dk da %50ye düşüyor. Telefonumun şarjı %25e inince takıyorum, ancak dolduruyor o da çok uzun sürüyor.
    Gp vardı 8000 kusür mahlık, ama aynı fiyata 10.000mahlık sony görünce r dayanamadım.

• Kesinlikle iyi yapmissiniz hocam, fakat romoss 2 yillik bir 2600 mAh urunum var(ilk powerbankim), hala iphone 4s 1 kereden fazla sarj ediyor, belki de sizin powerbank ile ilgili bir sikinti olmustur, iyi forumlar dilerim

Ebayden almıştım. Belki sahte bir romoss denk geldi.

• Ibatzz ın duyurduğu iphoneları 15 dakikada full şarz ediyor dediği cihaz henüz piyasada satışda değil ve satışa sunulacak fiyatlarıda henüz net değil. Ayrıca 15 dakika gibi bir sürede full şarz ediyor olması Ibatzz için ayrıcalıklı birşeyde değil.

2013 yılında Japonya dan getirttiğim Buffalo Voltissimo 8000 lik üzerine tanımam. Gerçekten 15 dakika gibi sürede full ve 4 kez şarz ediyor.

Fiyatı yanılmıyorsam 2013 yılında 175 dolar civarıydı. Yeni almayı düşünenler için Doların fırlaması tabi en büyük handikap olacakdır.

Selamlar
  • 15000 den yukarı olan ürünlere üzülerek belirtmek isterimki şüphe ile yaklaşın derim.
  • 14 subatta spada demişim ısrarla hala spada diyorum kesinlikle çok kaliteli bir cihaz

• Tplink 10400 mah powerbank kullanıyorum. Gerçekten çok güzel kaliteli öneririm. Teknoloji sitelerinin çoğunda video incelemesi mevcut. Teknoseyir youtube kanalından izleyebilirsiniz. Gerçekten güzel.

• Xiaomi 16000Mah şarj aleti aldım. Mübarek dolmak bilmiyor :) Masaüstü pc'ye bağladım. Şuan da 8 saat oldu daha hala 1. ışık yanıp sönüyor. Merak ediyorum bu ürün acaba kaç saatte tam olarak doluyor
  • arkadaşlar bende powerbank almak istiyorum ama karar veremedim henuz ne alacagima.. ayni anda 2 cihaz baglanabilen (iphone) ve en az 2-3 kez şarj yapabilen bir urun - marka tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 16 Mayıs 2015; 12:09:35 >
  • acaba kullandığınız ürünlerden memnun musunuz ? bende bir tane edinmek istiyorum da.
  • adam hakkarinin dağında yaşıyor iphone 6 kullanıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.