Şimdi Ara

en iyi powerbank (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
43.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapasite testi için aldığım powerbankları ara ara hediye etmek istiyorum. Blogumda küçük bir hediye kampanyası yaptım.

Powerbank Kapasite Testleri
    Powerbank Kapasite Testleri
    https://powerbanktestleri.wordpress.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son olarak sony 5000 binlik aldim cok hizli dolduruyor ama bir o kadarda cabuk bosaliyor batarya

• 10000 liklerde ebat karşılaştırması var mı acaba bildiğiniz?

En küçük boyutlardaki powerbank i arıyorum da :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

10000 liklerde ebat karşılaştırması var mı acaba bildiğiniz?

En küçük boyutlardaki powerbank i arıyorum da :)))

10.000 mah içinde en ufak/hafif ebatlı ama sağlam olanı Xiaomi sanırım.bi ara ben de böyle bir aryışa girdim ondan bilirim
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    10bin likler içinde en ufak ve taşınası olanı asus zenpowerdır. bende asus var kardeşime de xioami aldık. ikisini kıyasladığımda asus her türlü daha rahat taşınıyor. arada 20 ₺ gibi bir fiyat farkı var sanırım. hangisini seçersiniz size kalmış artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 22 Şubat 2017; 12:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

10bin likler içinde en ufak ve taşınası olanı asus zenpowerdır. bende asus var kardeşime de xioami aldık. ikisini kıyasladığımda asus her türlü daha rahat taşınıyor. arada 20 ₺ gibi bir fiyat farkı var sanırım. hangisini seçersiniz size kalmış artık.

daha kaliteli olduğundan xiaomi dedim
  • En kaliteli diyorsan memnun etsin beni diyorsan 18 ay garantili olan "Anker" power banklar var fiyatlari ucuk biraz ama memnun eder seni alicam diyom karar veremedim...

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    xaiomi ve asus un linkleri var mı acaba?
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    kalite olarak çok çok fark olduğunu sanmıyorum. xiaomi lerin garantisi bile yok 'sözde satıcı garantili' ama asus da garanti sorunu yaşamazsanız. aynı zamanda bir arkadaşımla almştık. ariza yaptı arkadaşınki servisten yenisini gönderdiler.

tekrar yazıyorum arada fiyat farkı var tercih tamamen alıcıya kalıyor. ben sadece şartları ortaya koymak istedim o kadar
  • anker tavsiye ederim
  • Öneriler için teşekkür ederim.

N11 den ASUS ZENPOWER sipariş ettim 10050mah

Xiaomi nin bazı sitelerde buldum ama bazıları sahte bunlar vs diye yorum yapmışlar, güvenemedim hangisi orj. hangisi sahte.

N11 den 70TL ye Asus Zenpower ini aldım.

Anker lere baktım da iki katı fiyatı var. belli kalite olduğu ama uçuk bir fiyat.
  • 10.000mAh bandında powerbank alacaklar için 11 farklı modelin ağırlık ve boyut kıyaslamasını yaptım arkadaşlar;https://powerbanktestleri.wordpress.com/2017/02/23/10000mah-kapasiteli-powerbanklardan-en-hafifi-ve-en-incesi/
  • Güzel ve faydalı bir kıyaslama olmuş teşekkürler. Almamış olsaydım ZMI Ultra Slim modelini alırdım.

@SerhanUygur hayırlı olsun. Asus da zaten bu konuda baya iyi. Ben HB'dan Xiaomi 10000 mAh almıştım ürün orjinal ve gayet iyi. Tavsiye edebileceğim bir ürün. Satıcıya dikkat etmek gerekiyor. Bir arkadaş da daha ucuz olduğu için başka bir satıcıdan aldı sahte çıkmıştı. Satıcı HB ise ürün %99 ihtimalle orjinaldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Belli bir bütçe limitiniz varmıdır bilmiyorum ama Apple kendi sitesinde mophie powerstation xxl diye bir ürün var. Fiyat 309 tl, 20.000 mah ve iphonu 7 kere şarj eder ve güvenlidir diye belirtilmiş. İnceledimizmi bilmiyorum ama.

www.apple.com
    mophie powerstation XXL Evrensel Pil - Apple (TR)
    http://www.apple.com/tr/shop/product/HKDQ2ZM/A/mophie-powerstation-xxl-evrensel-pil?fnode=97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 23 Şubat 2017; 13:50:10 >

• Tartışmasız gördüğüm en iyi powerbank 20.000 mAh xiaomi powerbank, çok hızlı şarj ediyor. LİNK: Powerbank
  • Benim 4000 mahlık trust powerbankim var daha yeni kız arkadaşım aldım telefonum note edge bir kere anca şarj edebiliyor haliyle ama powerbank şarj olmuyor belki 10 saati buluyor şarj olması acaba adaptördenmi kaynaklı bendeki hızlı şarj adaptörünü kullanmak istemiyorum 140 liralık şarj cihazı heba olmasın diye bi önerisi olan varmı
  • Powerbankı haftada bir falan kullansak ölür mü? Sürekli doldur boşalt mı yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 16 Eylül 2017; 21:22:7 >
  • yok mu bir bilen?
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz hocam haftada 1 doldur boşalt yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam merhaba,

Sana bu konuda en iyi ürünün xiaomi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim, gerek kalite gerek performans açısından 16.000 mah 10.400 mah 5.200 mah ve 5 000 mah modelleri mevcut, şuan yorumla çok seni yormama gerek yok her ürünün incelemesini youtube kanalımda yaptım satın alma linkleri de mevcut açıklama kısmında

16.000 inceleme
    10400&5200 inceleme

Tikş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.