Şimdi Ara

En iyi Driver güncelleme programı (Win7 için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
59.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi Driver güncelleme programı (Win7 için) arıyorum arkadaşlar. Güvenilir, güncel ve doğru sürücüleri bulan bir program önerebilir misiniz?

• driveri en iyi güncelleme programları nı tavsiye etmiyorum

en iyi yol üretici firmanın çıkarmış olduğu driver dir

ekran kartın ASUS ati ise asus sitesine girip güncellemelisin.

diğer türlü programlarla yaptığın güncellemeler donanım çakışması driver çakışması verip sistemi yavaşlatabilir,çökertebilir,mavi ekran hatası verdirebilir.

kolay gelsin.
  • Bilgisayarımdaki donanımları otomatik tanımlayıp, bana üretici firmanın sitesinin URL'sini verebilecek bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturundTechnik -- 10 Ekim 2010; 16:11:35 >
  • bence en verimli çalışan driver reviver. başka programlar da denedim fakat birçoğu driverların alakasız sürümlerini indiriyor.
  • bana ulaş sen pmden
  • en iyi driver yükleme programı kendi parmaklarındır .d donanımlarını everest vb. programlarla tespit edip üretici firma sitelerinden indirebilirsin.
  • slimdrivers harikadır ve de ücretsizdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • driver ındırıp kurmak için yardımcı programa ne gerek var kendın varsın ya altı ustu kullandıgın parçanın sıtesıne gırıp download yapacaksın
  • Device Doctor programını önerebilirim.Üstelik ücretsiz.
  • driver scanner -driver ıvır zıvır gibi programlar pc nize popup v.b. yapıştırmakdan başka bir işe yaramaz

pc işine hevesli iseniz üşenmez driver ı arar bulursunuz hiç bilmiyorsanız donanım kimliğini, flash belleğinizde everest full bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 26 Mart 2011; 10:30:46 >
  • Driver Checker önerebilirim
  • Paralı istersen DriverTuner
  • selam herkese arladaslar.>driverdoc driverleri buluyor fakat hepsini degil.bulsadahi bazi surumleri eski.bence en iyi >drivermax<gunde iki driver bedava indirisiniz>yada ucretini odersiniz birkacsaniyede tumdriverlerinizi hal etmis olusunuz.obur driverleride kulandim ve pc de 8 driver progamini indirdim ve hepsinide karsilastirdim en iyisi drivermax .pc nizin markasi modeli onemli degil.kulanmasina gelince ilk kendiniz deneyin bilmediginiz birsey olursa lutfen sorun
  • Driver Scanner tek kelime ile harikadır. PC de ne bir eklentisi ne bir popup olayı nede başka bir durum yoktur. Özellikle eski makinası olupta yeni driverlarını bulamayanlar için gayet ideal.

Bir diğer artısı ise sisteminize en ideal sürücüleri buluyor ve gereksiz yazılımlardan arındırılmış vaziyette yüklüyor.

Umarım faydası olur.
  • Driver Magician
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

slimdrivers harikadır ve de ücretsizdir...

Aynen Kullandm Gayet Güzel bir program
  • ByKemal58 kullanıcısına yanıt
    driver scanner serial key full kullanabilirsiniz
    DS-LVQTJ-EJAG8-GX7MC-NYER4-5A34Y-5NNSW
    DS-EVVHX-9YJS5-A4Q43-4Z9J2-6WZ8L-9V6SZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.