Şimdi Ara

Microsoft Office 2007 indirme + yükleme sorunu!ÇOK ÖNEMLİ-YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun ciddi bir sorun haline geldi iyice arkadaşlar. Yardım ederseniz çok sevinirim...

Anlatacaklarım hikaye gibi gelebilir dikkatlice okumanızı tavsiye ederim

"İlk kez" office beta için, download sayfasından önceki o Türkçe olan Microsoft formunu doldurup kaydedişimdi. önce Hotmail hesabımla oturum açtım. İşiniz, uğraş alanlarınız, bu işle ilgilenmiyorum, meslekle ilgili projeler vb soruları cevaplıyorduk ya o site işte. Bildiğim kadarıyla o site sonunda mailime gelen aktivasyonu da yaparsam Microsoft'a kaydoluyorum galiba. Eğer öyleyse ben de Microsoft'a kaydoldum...

Ondan sonra, Microsoft Office2007 download'ı için olan site açıldı. Bu site sadece İngilizce idi. Mail adresimi, ülkemi falan yazdım. Sonra nedense devam etmek için bir link yoktu, ben de enter'a basıverdim. Bu sefer aşağıda, indirilecek-yüklenecek Office programlarının listesi çıktı. Professional başta olmak üzere çeşitli programlarımı seçtim. Sonra Submit deyip devam ettim. Adresime mail geldi, burda o programların Key'leri vardııı....

- Peki bu Key'leri bulduk tamam da programın ana install download'ı nereden indirilecek? Office sitesine döndüm, mailime keyların gönderildiğini yazıyordu ama birşey yoktu. Veya ben mi birşey kaçırdım?

- Tamam formu mormu doldurdum, sonra bu DH Yazılım Bölümünde Microsoft Office 2007 Beta 2'nin download dosyasını buldum. 400 mb civarlarıydı. Başka download sitelerinde de bu vardı hep... Eee peki bu 400 MB'lık dosya hangi programları kapsıyor? OneNote gibi seçtiğim diğer programlar da var mı içinde, yoksa sadece Office 2007 Professional ana dosya mı?

Hadi ben 400 MB'lık dosyayı download etmeye başladım. Ancak ADSL sorunum nedeniyle %1 gibi bir değere geldiğinde hemen kapatılmak zorunda kaldı. Veee o download işlemi kaldı.

Ertesi gün format attım ve temiz bir bilgisayar ile başladım.

ÖNEMLİ NOT: O Key'ların olduğu mail silindi

Formattan sonra, yine Microsoft Office 2007 beta2 download sitesine gittim. Oturum açtım. Haydaaaaa bu sefer o kayıt formu yok direkman office 2007 beta 2 download sitesine gitti. Bu sefer yine mail ve ülkemi girdim ve enterladım, aşağıda indireceğim programları seçtim ve Submit dedim.

İşte yeni bir sorun... Karşıma kredi kartlı ödeme sitesi çıktı. E hani bu program ücretsiz 2007 şubatına kadardı? $1.15'miş her program için Eee ne bu şimdi?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özet
    ----------
    Formattan önce Microsoft kaydımızı beta kaydımızı yaptırdık, Key maili geldi, ve (resmi siteden değil ama Donanım haber'den) officeyi (hangi programlar kapsanıyor bilinmiyor) indirmeye başladım. Ama hemen kapatmak zorunda kaldım ve o işlem öyle kaldı.

Formattan sonra, tekrar office sitesine gittim. Oturum açtıktan sonra direkman office programları download sitesine gitti ve bu sefer satın almalı site çıktı?????

Microsoft üyeliğim de öyle kaldı.

Acaba bütün Microsoft üyeliğimizi ve office bilgilerimizi komple silip herşeyi sıfırdan tekrar başlayabilir miyiz?

Şimdi bu durumda benim ne yapmam lazım? Bu $ ödeme işi ne oluyor? Lütfen yardım edin ciddi bir sorun oldu lütfen!

• Ya yardım edecek olan yok mu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.