Şimdi Ara

en iyi download yoneticisi hangisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben internetle yeni tanistim eskiden flashget kullaniyordum son zamanlarda rapidsharede sorun cikarmaya basladi flashget neden bilmiyorum dosyalari indirmiyor bir yorum getirebilecek olan var mi , ben de sildim simdi bana hangi en iyi download yoneticisini onerirsiniz???

• ida gayet güzel internet download accelerator... google dan arayıp bulabilirisin
  • Ben Internet Download Manager kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
  • dap
  • Evet flashget Bazen sorun çıkarabiliyor, hibrit kullanmayı dene istersen.. Yani sisteminde hem FlashGet hem Getright yüklü olsun birinin çalıştırmadığını diğeri çalıştırır.. ben öyle yapıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Ben Internet Download Manager kullanıyorum. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tark3

ben internetle yeni tanistim eskiden flashget kullaniyordum son zamanlarda rapidsharede sorun cikarmaya basladi flashget neden bilmiyorum dosyalari indirmiyor bir yorum getirebilecek olan var mi , ben de sildim simdi bana hangi en iyi download yoneticisini onerirsiniz???

r apidshareden flashget,dap gibi programlarla dosya indiremezsin

ama bence dap yada reget delux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parankima -- 8 Ocak 2006 0:54:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Download Accelerator Plus (DAP)
    FlashGet
    Free Download Manager
    getright_pro_60beta5
    Star download

internetten dosya indirme programlarından yukarıdakileri test ettim. Ayrıca Xp nin kendisi ile dosya indirdim.Sonuç olarak indirme hızı konusunda biribirinden üstün değil. Sitelerde 400 kat hızlandırır falan yazılar tamamen asılsız.Bu programlar hıza hiç katkıları yok.

internet kesilirse devam eder.
    Sonuç olarak Free olan bir program kurmak yeterli,ve üzerinde durulacak bir program değil.
  • FlashGet iyidir ama bazen linlerde bağlanamıyor.Kullanım bakımından ida da oda iyidir oda dosya çekerken kalabalı yapıyo. 2 sinden birini tercih edebilirsin.

http://down1.amazesoft.net/fgf171.exe

http://www.internetdownloadmanager.com/idman501.exe
  • Internet Download Manager iyi bence.
    Flashgetle birlikte kullanılabilir.
  • tesekkurler intenet dwn maneger ve flasgeti birlikte kullanmaya karar verdim
  • Free internet download manager, flash get, dap 74 diğerleri troj, spy gibi gözüküyor bazen en dengeli indirenler saydığım bu üç proğram.
  • Hemen hemen bilindik tüm dosya indirme araçlarını kullandım ve hız konusunda katkılarının olmadığını söyleyebilirim.
    Zaten hız sizin bağlantınızın durumuyla alakalı bir şeydir herhangi bir yazılım bunu arttıramaz.
    Tabii ki program kullanarak çeşitli özelliklerden yararlanabilirsiniz.
    Ben şu an Opera kullanıyorum ve herhangi bir indirme aracına ihtiyacım yok.
    Yeniden indirmeye başlama özelliği zaten var.
    İlla kullanacağım diyorsanız DAP bu konuda oldukça iyidir.
    Free Download Manager ise ücretsiz olmasına rağmen en az diğerleri kadar seçenek sunar.
    İndirmek isteyenler hepsine güncel program linkerinden ulaşabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.