Şimdi Ara

en iyi dövüş stili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
13.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler soru açık sizce şu an Türkiyede öğretilen en iyi saldırı ve savunma sporu hangisidir ?
    ben biraz araştırma yaptım fakat tam olarak karar veremedim
    Jeet Kune Do
    Wing Tsun
    Wing Chun
    Kempo
    Aikido
    Tekwando
    Boks
    Kick Box
    veya sizin bildiğiniz bir spor olabilir...

yada hiçbiri değil önemli olan hızlı olmak yorumlarınızı bekliorum.. şimdiden teşekkürler

• saç baş gir stili. genellikle türkiyede bu moda
  • wing tsun diyolada ben de tam bilmiyorum
  • sokak dövüşü diye tabir ettiğimiz bir dal var bizim sokakta süper öğretiyorlar.
  • kick box
  • sokak dövüşü en iyisi ....ama kavgada en çok işe yarayan kick box ve boxx
  • kunt-ratashi-taşıkamura
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vuruş Hissi En İyi Olan Oyun
    5 yıl önce açıldı
    en iyi tenis oyunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çingen stili
  • kung fu
  • AİKİDO steven segal'in yaptığı spordur. Malum filmde olsa gerçekde olsa onu dövcek pek adam yok. (Ağır siklet boks hariç) Bu savunma spor'udur. Ama attack yapınca attack'a dönüşür Genelde kol kırma el kırma üzerinden çalışır. Eğer iyi bir aikido salonu bulursan seni bir kobra yılanı kadar seri yaparlar Birde şöle bir anısı var abimin arkadaşının.Üni. kampüsündeyiz diyor. Ders notları ile ilgili hafif arbede oldu arkadaşlar arasında ve onlar 6-7 kişi hafif üstüme yürüdüler. Birden onlardan birisi hafif'den el hareketi falan yapmış. Ve abimin arkadaşı dedi. Kendime geldiğimde etrafımda insandan yuvarlak halka vardı ve yanımdaki çocukların hepsinin kolunu kırmışım Yerde yatıyorlar. 10 Saniye içinde hepsini indirmiş anlıcan.Gaspçı/tinerci/önünü kesen kırolar gibi derdin olmaz bu spor ile bence aikido 4 ever

• Burnuna kafa at, Bide "o" bölgeye geçir bi tekme, Tamam, Hiç bi dövüş stiline ihtiyacın kalmaz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: estels

AİKİDO steven segal'in yaptığı spordur. Malum filmde olsa gerçekde olsa onu dövcek pek adam yok. (Ağır siklet boks hariç) Bu savunma spor'udur. Ama attack yapınca attack'a dönüşür Genelde kol kırma el kırma üzerinden çalışır. Eğer iyi bir aikido salonu bulursan seni bir kobra yılanı kadar seri yaparlar Birde şöle bir anısı var abimin arkadaşının.Üni. kampüsündeyiz diyor. Ders notları ile ilgili hafif arbede oldu arkadaşlar arasında ve onlar 6-7 kişi hafif üstüme yürüdüler. Birden onlardan birisi hafif'den el hareketi falan yapmış. Ve abimin arkadaşı dedi. Kendime geldiğimde etrafımda insandan yuvarlak halka vardı ve yanımdaki çocukların hepsinin kolunu kırmışım Yerde yatıyorlar. 10 Saniye içinde hepsini indirmiş anlıcan.Gaspçı/tinerci/önünü kesen kırolar gibi derdin olmaz bu spor ile bence aikido 4 ever

aslında bende aikido öğrenmek istiyorum ama birazda darbe ağırlıklı döğüş sporlarından öğrenmek lazım delmi?

• Aikido yu tavsiye ederim
    ilk başta biraz saçma gelebilir ama ilerledikçe güzelleşiyor
    ben şuanda 3.qyudayım
    dan lar daha bir zevkli oluyor amasınavı geçmesi zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

quote:

AİKİDO steven segal'in yaptığı spordur. Malum filmde olsa gerçekde olsa onu dövcek pek adam yok. (Ağır siklet boks hariç) Bu savunma spor'udur. Ama attack yapınca attack'a dönüşür Genelde kol kırma el kırma üzerinden çalışır. Eğer iyi bir aikido salonu bulursan seni bir kobra yılanı kadar seri yaparlar Birde şöle bir anısı var abimin arkadaşının.Üni. kampüsündeyiz diyor. Ders notları ile ilgili hafif arbede oldu arkadaşlar arasında ve onlar 6-7 kişi hafif üstüme yürüdüler. Birden onlardan birisi hafif'den el hareketi falan yapmış. Ve abimin arkadaşı dedi. Kendime geldiğimde etrafımda insandan yuvarlak halka vardı ve yanımdaki çocukların hepsinin kolunu kırmışım Yerde yatıyorlar. 10 Saniye içinde hepsini indirmiş anlıcan.Gaspçı/tinerci/önünü kesen kırolar gibi derdin olmaz bu spor ile bence aikido 4 ever

aslında bende aikido öğrenmek istiyorum ama birazda darbe ağırlıklı döğüş sporlarından öğrenmek lazım delmi?

Döğüş değil, dövüş

• Kick Box

1. Dan (Siyah Kuşak) Kick Boxcuyum. Kick Boxla sokakta harikalar yaratabiliyorsun.

Başımdan geçen bir olay. Ben tek onlar 3 kişi.

1. Çocuk: Ne bakıyon bilader?
    Ben: Sana bakmadım.
    1. Çocuk: Akıllı ol olum.
    Ben: Arkadaşlarınamı güveniyorsun?
    2. Çocuk: Güveniyosa nolucak lan
    Ben: Erkekliğiniz bu kadar işte.

1. Çocuk üstüme doğru küfrederek gelir. Aramızdaki mesafe 1 metreye iner arkadaşlarıda arkasından sessizce yaklaşır. Gülümserim ve yaklaşık 2-3 saniye gibi bir sürede 1. Çocuğun suratına 10 civarı yumruk atarım. 1. Çocuğun yere düştüğünü gören arkadaşlarının kendilerine olan güveni azalır ama gelmeye devam ederler. Vücudumdaki adrenelin çoşmuştur. Çocuklara doğru hızlı bir şekilde yaklaşıp 3. çocuğa low-kick atarım*. 3. Çocuk bağırarak yere düşerken 2. çocuk kaçmaya başlar...

low-kick: Bacağın üst kısmına kaval kemiğiyle atıyan bir tekme. Sert bir low-kick rakibin ayağını sakatlar.

İşin özü Kick Box en sağlam spordur sokakta

• Amele Style

Boşver sen aikido yap.Ama tam anlamıyla aikido yapmak için en az 3 yıl gerekliymiş.Öyle 3-4 ayda olacak birşey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Kick Box

1. Dan (Siyah Kuşak) Kick Boxcuyum. Kick Boxla sokakta harikalar yaratabiliyorsun.

1. Çocuk üstüme doğru küfrederek gelir. Aramızdaki mesafe 1 metreye iner arkadaşlarıda arkasından sessizce yaklaşır. Gülümserim ve yaklaşık 2-3 saniye gibi bir sürede 1. Çocuğun suratına 10 civarı yumruk atarım. 1. Çocuğun yere düştüğünü gören arkadaşlarının kendilerine olan güveni azalır ama gelmeye devam ederler. Vücudumdaki adrenelin çoşmuştur. Çocuklara doğru hızlı bir şekilde yaklaşıp 3. çocuğa low-kick atarım*. 3. Çocuk bağırarak yere düşerken 2. çocuk kaçmaya başlar...

low-kick: Bacağın üst kısmına kaval kemiğiyle atıyan bir tekme. Sert bir low-kick rakibin ayağını sakatlar.

Elini tam yumruk atmaya çıkardığın anda milisaniyeler içinde kolunu tutup beyninin algılayamayacağı bir hızla kolunu kırabilcek kişi karşına çıkmamış heralde

• Kick Box'u küçümsemeyin :)
  • Bence direk boks çalış. Şöle sinan şamil sam gibi. Tek yumruğuna bakarlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

Kick Box

Elini tam yumruk atmaya çıkardığın anda milisaniyeler içinde kolunu tutup beyninin algılayamayacağı bir hızla kolunu kırabilcek kişi karşına çıkmamış heralde

aikido da o attığın yumrukları yakalıyarak seni yerden yere vurubilecek birçok hareket mevcut

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.