En iyisi boks diğerleri çok uzun süre çalışma gerektiriyor. Ama bir senede tek yumrukla çoğu kişiyi devirebilirsin. Hem fiziksel olarak da kendini geliştirirsin.
aduket çek, bak bakalım sağ kalan insan olabiliyor mu
Şahin K
jetlii buruslii sitili
krav maga
tetsugen street fighter daki ken ryu adlı elemanların kullandığı stil 3 ana hara keti hadouuuuuuuken (u kısmı illa uzun) shoooryuken(burdaki o u kadar uzun deil) bide taktaktugetsuuuken(bu u da o ile aynı uzunlukta) ama abaza style (malum yeri tutup sıkma) iyi reflekslerle en iyi stildir
Allah ne verdiyse
Beylikdüzü veya Büyükçekmece taraflarında adam gibi eğitim verebilecek bir salon biliyor musunuz? Büyükçekmece'deki salonda hocayı resmen tokatlıyorum
bi kafa do
kelebek stili
En büyüğünden bir taş
Ninjutsu.. Acaip etkili.
Taekwondo cuyum.kesinlikle Türkiyede Yumruk ve kafa tek işe yarayan stil
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann ama gelmeye devam ederler. Vücudumdaki adrenelin çoşmuştur.
bazı arkadaşlar krav maga demiş fakat bildiğim krav maga ülkemizde yok ve de herkese öğretilmiyor. israil komandolarının tekniği sonuçta boru değil
ayrıca benim önerim; yaradana sığınıp dalmak
Capoeira bencede.
Dövüşürkende akrobasi yaparkende işe yarıyor. Bana en güzel gelen kısmı ise diğer sporlardaki gibi sürekli tekme fln çalışıp sıkılmıyorum.
ben anlamıyorum pek bu işlerden ama mantıken aikido gibi geliyor. çünkü sana vuramıyor ki seni yensin. vuramadıgı gibi bi taraflarını da kırıyorsun-kırabiliyorsun
hıcbırını begenmezsen balgam at onuru kırılsın.......
quote:
Orjinalden alıntı: Ultio
bunların üstünde bir stil vardırki efsanevidir.. buruna bir kafa ile başlar..burun kan içinde kalır..gözden yaşlar boşalır.. daha sonra ya kavga sonlanır yada ilk kafayı atan taraf biraz daha vurur ve kavga sonlanır..
ama ilk kafayı atan taraf genelde kazanır...
Sen bunun için özel eğitimde veriyorsundur şimdi
iyide önemli olan darbe yememek.yoksa adamı dövmüssün ama seninde bir yerlerin sakat kalmıs bunun nesi dövmektir ki?bence savunma sporu cok onemlı.zaten savunursan birkac tanede vurursun.hem darbe yemedigini gören adam senden zaten korkar.
Bencede aikido yap.Bende daha 2 aydır yapıorum.İlk başlarda biraz saçma gibi ama emin ol çok işe yarıyor.