Şimdi Ara

en iyi dövüş stili ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
13.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muay boran
  • bence taekwondo zaten hareketlerinde bi saillik var.

http://www.youtube.com/watch?v=rEhkwwLh7_g
  • Merhaba arkadaŞlar bende tÜrk savaŞ sanati sayokan yapiyorum. Çok memnunum gerek teknİk gerekse kalici stratejİlerİ sayesİnde diŞardan gelen saldirilara karŞi kendİmİ savunacaĞima İnaniyorum.. Zaten gereklİ ÇaliŞmalar 1 kİŞİ 2 kİŞİ 3 kİŞİye karŞi antremanlarda ders İÇerİgİ olarak verİlİyor.. Sadece sİzlerle bunlari paylaŞmak İstedİm tabİkİ herkez kendİ yaptigi savunma sporunu Övecektİr Öyle dÜŞÜnmenİzİ İstemem...hayirli gÜnler...!
  • mahmut bey iyi günler sayokan nasıl bir içerigi vardır.Türk Savaş Sanatı olması gerçekten ilgimi çekti sonuçta kendimize ait bir savunma sporuymuş. 1 kez televizyonda duymuştum ismini biraz bu spordan bahsedebilirmisiniz...!
  • Merhaba, SaYoKaN TÜRK SAVAŞ SANATI'dır ve içindeki teknikler Türkçedir. İçeriğinde 2 tane program vardır. 1. Program -A- programıdır ;Gençleri müsabakalara turnuvalara hazırlayan bir programdır. 2.-B- Programıdır; Bu programda ise yetişkinlere yönelik bir programdır bu programın içeriği ise sokakta karşılaşabileceğiniz bütün saldırılara karşı kendinizi nasıl savunacagnızı ögreten programdır. Rakip iter, kafa atmaya çalışır Sopa,bıçak,silahlı aletlerle saldırır bunlara karşı kişinin kendisini nasıl savunabilecegini ögretir.Ankara'da ise Maltepe'de; ÇataL sokak 3/D Otel İçkale arkasındadır. Altınpark'da da 23 Nisan Kapısı Girişindedir. İYİ GÜNLER...!
  • Bana göre yeteneğin hangi yöndeyse ona yönlenmelisin ama bana fikrimi sorarsan en iyisi Mma
  • wing tsun ile mma yı birleştir kral sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

evet beyler soru açık sizce şu an Türkiyede öğretilen en iyi saldırı ve savunma sporu hangisidir ?
    ben biraz araştırma yaptım fakat tam olarak karar veremedim
    Jeet Kune Do
    Wing Tsun
    Wing Chun
    Kempo
    Aikido
    Tekwando
    Boks
    Kick Box
    veya sizin bildiğiniz bir spor olabilir...

yada hiçbiri değil önemli olan hızlı olmak yorumlarınızı bekliorum.. şimdiden teşekkürler

MMA tabiki
    Vede sen araştırdığına emin misin aikido kılıçlı sokağın ortasında adama kılıç mı sokcan ?
  • Bu birazda senin yeteneğinle alakalı bir durum. Mesela bende Krav Magaya başlamayı düşünüyorum. İnternetten videolarına bakabilirsin sokaktada gayet iyi kullanılacak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

wing tsun ile mma yı birleştir kral sensin

mma diyen arkadaslar kisaltmanin anlamini arastirsin derim.

krav maga bu aralar cok ovuluyo, iyi bi alternatif olabilir kickboxa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tom Violence
    mma diyen arkadaslar kisaltmanin anlamini arastirsin derim.

krav maga bu aralar cok ovuluyo, iyi bi alternatif olabilir kickboxa.

mma derken ordaki adamların dövüş stillerinden bahsediyoruz mma karma dövüş den daha çok bilinen bir kavram
    mma derken karma dövüş sanatının açıklamasını yapmakdan kurtuluyoruz binevi
  • en iyi dövüş sporu, sanatsal olarak ninjitsu dur bence, en iyi sokak saldırı sporuda wing tsun, mma
  • Turkish Style diye de tabir ettiğimiz stil en iyi ve en etkili dövüş stilidir, genelde kavgaya taraflar ''el kol yapma birader bana,hoop noluyoruz,sen kimin kızına asılıyon koçuum'' tarzında başlar kafayı kim atarsa bitirir.Fakat kavgalar çok kişiler halindeyse örneğin 5v5 ise tekme yumruk ne bulduysan dalarak başlanır ki yanınızda bir haydar bulundurmanız(böyle kavgalarda) en iyisi olacaktır.
  • Vitaminleri teker teker mi almayı tercih edersin yoksa hepsini tek bardakta mı sunalım?

Jeet kune do diyorum içinde orda yazdığın çoğu spor stili teknikleri barındırıyor ama adam gibi hoca bulman zor.
  • Kafes dövüşü
  • Wing chun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capoeira
  • Ninjutsu.
  • 15 yaşındayım sizce bi dövüş sporu için geç mi kalmışım?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.