Şimdi Ara

En iyi Anakart üreticisi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI

Gigabyte

EVGA

Üründen ürüne değişir ama 4'ü arasında en sağlam marka hangisi sizce.

Veya başka marka derseniz yazabilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Anakart Markası: Ana Bileşen Seçim Kılavuzu

Anakart, bilgisayarınızın temel taşıdır ve sisteminizin genel performansını önemli ölçüde etkiler. Piyasada pek çok anakart markası mevcut olduğu için en iyi seçimi bulmak zor olabilir. Bu kılavuz, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için en iyi anakart üreticilerini inceleyecektir.

En İyi Anakart Markaları

• Asus: Asus, çok çeşitli anakart seçenekleriyle tanınan önde gelen bir markadır. Oyun, iş istasyonu ve günlük kullanım için anakartlar sunan geniş bir ürün yelpazesine sahiptirler.
    • MSI: MSI, oyunculara yönelik yüksek performanslı anakartlarıyla ünlüdür. Geniş soğutma seçenekleri ve gelişmiş özellikler sunarlar.
    • Gigabyte: Gigabyte, uygun fiyatlı ve özellikler açısından zengin anakartlar sunan bir diğer popüler markadır. RGB aydınlatma ve M.2 yuvaları gibi modern özellikleri öne çıkmaktadırlar.
    • ASRock: ASRock, bütçe dostu ve kompakt form faktörü anakartlar konusunda uzmanlaşmıştır. Mini-ITX ve microATX seçenekleri dahil olmak üzere geniş bir yelpazede anakartlar sunarlar.
    • Biostar: Biostar, güvenilir ve uygun fiyatlı anakartlar üreten bir markadır. Giriş seviyesinden yüksek performanslı anakartlara kadar çeşitli seçenekler sunarlar.

Anakart Seçiminde Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler

En iyi anakartı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Soket: Anakartınızın işlemcinizin soketiyle uyumlu olması gerekir.
    • Form Faktörü: Anakartın boyutu ve şekli, kasa boyutunla uyumlu olmalıdır.
    • Özellikler: Anakartın özelliklerini, örneğin RAM yuvaları, M.2 yuvaları ve PCIe yuvaları sayısı gibi kontrol et.
    • Fiyat: Anakartın fiyatı, bütçenle uyumlu olmalıdır.

Bilgisayarının gereksinimlerini ve bütçeni göz önünde bulundurarak, yukarıda belirtilen markalardan en iyi anakartı seçebilirsin. Her markanın kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır, bu nedenle her birinin özelliklerini ve yorumlarını dikkatlice karşılaştırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuan Asus kullanıyorum ve memnunum . Önceden Msi Lga775 bir kart kullanıyordum ondanda memnundum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsres M kullanıcısına yanıt
    Kişinin kullanımına ve donanımlara göre değişir bence.

Bana göre asus ve gigabyte.Ama ikisi arasında ise gigabyte.
  • biostar

suan msi kullaniyorum 10 senelik sistem.ama hicbir.sorun cikartmadi islemcim %50oc li
    dun.gigabyte aldim suan kargoyla geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Birçok marka denedim,kesinlikle ASUS diyorum.(şahsi görüş) tartışma istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Birçok marka denedim,kesinlikle ASUS diyorum.(şahsi görüş) tartışma istemiyorum.

beni niye haberdar ettiniz

asus.da guzel kart

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın galiba bir yanlışlık oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende asus diyorum.
  • asus msi gigabyte 3'de iyidir
  • mevsres M kullanıcısına yanıt
    ASUS.
  • ASUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

ASUS.

+1

• Evet ben de öyle düşünmüştüm, çok kaliteli markadır ASUS. :)

Cevap veren herkese teşekkürler.

Tabi bundan sonra da cevap yazmak isteyenler yazabilir.
  • gigabyte
    asus
  • Asus iyi güzel de,çizgi elektronik benim için muamma.Aralık 2012'de alıp eylül 2013'te Adana'ya satıp kargoyla gönderdiğim anakart çalışmadı,alan arkadaş faturasıyla birlikte garantiye gönderdi,çizgi elektronik 'bu anakart aralık 2012'de değil ondan 1 yıl önce alınmış bizim kayıtlarımızda öyle görünüyor' demiş.O günden sonra benim için asus bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar Gigabyte bullandım. Çok memnundum. Bu sefer yeni sistemde Asus aldım. (Z87 - Plus) Bundan da çok memnunum. İkisi de iyi markadalar. Ama firma olarak Asus u çok beğeniyorum. Gerek laptop, ekran kartı ve anakart olarak hep Asus tercih ettim, bir kere dahi üzülmedim. O yüzden almaya da devam ederim (: Fanboy luk yapmıyorum. Ancak bir firma güven veriyorsa, neden başka ürüne yöneleyim ki? Neden riske gireyim (:
  • Asusta kullandım Gigabyte kullandım Msi da kullandım ve kullanıyorum en memnun olduğum kart msi herhalde.
  • ASUS
  • Foxconnnn

• Bir asus hayranı olarak ben de asus diyorum. Eski sistemimdeki anakart asus'tu. Yeni sistemdeki anakart ve ekran kartı da asus. Abimin laptobu da asus'tu, ablama da asus notebook aldırdım. Hepsinin de maşallahı var. Tıkır tıkır çalışıyorlar. Hiçbiri beni üzmedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.