nescafe 2 si 1 arada şekersiz olanı güzel bol krema bol kahve şuanda çikolatalı içiyorum güzel Jacobs hakkını yememek lazım oda güzeldir.
quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT Dostum ne olursa olsun bunu söylemek zorundayım: Başlık sakat. o 3 un 1 ama
quote:Orijinalden alıntı: heavyrain quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT Dostum ne olursa olsun bunu söylemek zorundayım: Başlık sakat. o 3 un 1 ama Biliyorum fakat başlık bu şekildeyken yanlış anlaşılmalar olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: heavyrain quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT Dostum ne olursa olsun bunu söylemek zorundayım: Başlık sakat. o 3 un 1 ama +1
jacobs bana çok acı geliyor, kahve tadı çok yoğun bundan dolayı acı oluyor.. ben çikolatalı 3ü 1arada sevdiğimden cafe crown'u tercih ediyorum.. çok güzel ;) nescafe'nin çikolatalısı çok güzel olmadığın sevemedim.. Ama normal 3ü 1aradası güzel ;) Birde MacCoffee var bunuda severim (ama hangi çeşitini kullanacağınızı bilmelisiz) benim sıralamam aşağıdaki gibi cafe crown nescafe MacCoffee jacobs'u listeye bile almam, en dadik ve acı marka içinler nasıl içiyor anlamıyorum
Malesef hiçbiri, kendi yaptığım 3 ü bir arada hepsinden daha güzel oluyor. <Bu ileti 3 ü 1 arada yapılırken atıldı.>
nescafe'nin normali güzel. bi de kahvesi bol olan. cafe crownda fındıklı ve karamelli güzel. jakobs fazla beğenmedim.