Şimdi Ara

ATX 3.1 Çok Önemli mi? Arada Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S)

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) : Amazon.com.tr: Elektronik

MSI MAG A850GL

MSI MAG A850GL PCIE5 WHITE Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar

High Power'ı ATX 3.1 olduğu için tercih edeceğim edersem.

MSI ise beyaz ve tam modüler. Biraz ses sorunu varmış sesi çok yüksek mi bilmiyorum. Full Beyaz kasa topluyorum. Aradaki fiyat farkı 1350 TL falan. Daha ucuza satan siteler var.

Anakart ram vs her şey beyaz oldu ama PSU çok gözükmeyecek aslında.

• Fark etmez,ikisinin uc ayni sayilir.Alacagin kart atx 3.1 girisli bile olsa atx 3.0 a takilir.Tam oturtmaya dikkat et yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kablolar mühim değil diyosan raijintek cratos 850w.

Rajintek hakkında çok fazla bir şey bulamadım. Bu sebeple çok yanaşmak istemiyorum.

Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA

Bu kasa içinde Thermaltake TF3 adında bir PSU çıkıyormuş ama PSU hakkında hiçbir şey bulmadım sadece markaya güvenip alınır mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle içinden beyaz PSU çıkar dedi görüştüğüm çağrı merkezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krcntr -- 10 Ekim 2025; 11:52:46 >

Teşekkür ediyorum. Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA ya bu kasayı alacağım ya da MSI powerı alacağım sanırım.

Tf3 diye bir modeli yok GF3 olabilir mi? Eğer öyle ise kaliteli güç kaynağı.

Cratos da çok başarılı bir model, japon kapasitörlerle geliyor. Fan sesi de iyi diye okumuştum.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

https://pchocasi.com.tr/thermaltakein-yeni-guc-kaynaklari-toughpower-tf3-titanium-ve-toughpower-sfx-platinum-149301

Nette bir tek böyle bi haber bulabildim gf modeli ile ilgili. Acaba yanlış mı aldım model kodunu diye düşündüm bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krcntr -- 10 Ekim 2025; 13:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    Thermaltake Toughpower GT 850W 80+ Gold 120mm ATX 3.1 Full Modüler Fanli Siyah PSU | ITOPYA
    https://www.itopya.com/thermaltake-toughpower-gt-850w-80-gold-120mm-atx-31-full-moduler-fanli-siyah-psu_u28318

Budur,tier listte pek bisey yazmamis kotu degildir gene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Krcntr K kullanıcısına yanıt

Raijintek tavsiye ederim. Yeni aldım, memnumum.

Thermaltake'i aradım ve ordaki beyfendi sağolsun kasanın içinden baktığını söyledi Modeli GX3 TT-850AH2NXG 850W Gold muş kasayı merak edenlerde belki bu konudan bulur :)

Beyazın kasadan beyaz çıkması lazım ama garanti veremem dedi. Yani kasadan çıkacak PSU büyük ihtimalle beyaz ama kesin bilgi yok.

Bahse Konu Kasa: Thermaltake View 380

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krcntr -- 10 Ekim 2025; 15:26:53 >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.