Herkeze merhaba.. su aralar icimde korku oyunlarına karsı bir istek dogdu bilirsiniz sizdede olmustur herhangi bir oyuna .. Neyse bu yazı korku oyunlarıyla gecirmeyi planlıyorum sizin fikirlerinizi almak istedim.. Sizce su anda grafik,senaryo.. en iyi olan 3 korku oyunu hangisi simdiden tesekküler..
ne olursa olsun en korkuncu cold fear....
Grafiği bilmem. Önemsemem de. Korku oyunu oynuyoruz, macera değil ki.
Silent Hill 1 Silent Hill 2 Silent Hill 3
Ama sen anket amaçlı değil de oynamak amaçlı istediğinin için bonus: Silent Hill: The Room
cold fear hmm elinde oyuna ait bi kac güörüntü varsa koyabilirmisin ?
ayrıca oyuna ait görüntü koyabilirseniz cok ii olur.
ia ia cthulhu fhtagn
hmm silent hill ve cold fear güzele benziyo bakarız daha güzeli cikmazsa almayı planladıklarımdan 2 si olabilir.
Youtube' da silent hill videoları var. Spoiler felan olmaz, zaten oyunu oynadıkça izlediklerini unutursun. Ayrıca ecnebiler ne diyordu unuttum ama oyun fanlarının yaptığı çalışmalar var. Oyun içindeki yaratıkların modellemesini felan yapmışlar. Özellikle şu merdivenlerden çıkanı izleyip de ürkmemek mümkün değil.
Önüne atlayanın kafasına sıkmak yerine psikolojik olarak altına sıçmak istiyorsan Silent Hill
quote:
@Dave Mustaine
Youtube' da silent hill videoları var. Spoiler felan olmaz, zaten oyunu oynadıkça izlediklerini unutursun. Ayrıca ecnebiler ne diyordu unuttum ama oyun fanlarının yaptığı çalışmalar var. Oyun içindeki yaratıkların modellemesini felan yapmışlar. Özellikle şu merdivenlerden çıkanı izleyip de ürkmemek mümkün değil.
Önüne atlayanın kafasına sıkmak yerine psikolojik olarak altına sıçmak istiyorsan Silent Hill
Hmm saolasın seriyi bitirmek lazım
benim tek yusufladığım oyun doom3 olmuştu oda bölümler ilerledikçe sonradan baymıştı gerçi ya olsun hakkını yemeyelim
SİLENT HİLL 4 diğerlerinden farklı bi konuya sahip ..yani öncekileri oynamak zorunda değilsin..ama müthiş gerçekten dene bence oynadığım en iyisi
undying
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
undying
Çok eski bu oyun.
Call of Cthulhu' yu ben de tavsiye ediyorum. Ayrıca Condemned da olabilir. Bir de Nosferatu diye bir oyun vardı. İnsanı korkutmakta üstüne yok.
Cold Fear gerçekten sağlam bir korku oyunudur. Onun dışında Silent Hill serisi mükemmeldir. Doom gibi bir heyecan da gerçekten zor bulursun. Ama ben grafikleri ile ve tam bir PC oyunu olması dolayısıyla Cold Fear ı tavsiye ederim.
aşırı gerilmek istiyorsan yerinden zıplamak değil gerilmek (= condemned korkmak istiyorsan grafiğe değil atmosfere bakıyorsan kesinlikle undying gerilmek ve atmosfer içinde gerçek anlamda boğulup bunalmak istiyorsan silent hill serisi...ama imkan varsa kesinlikle eax/dolby digital destekli 5.1 ses sisteminde(=
Silenthill
Cold Fear Condemned (genede insanı sarıyor ) ve tabi ki doomu zaten oynadığını varsayarak fear..
Silent Hill 4'ün resimlerine bakim dedim.Bir tanesini açtım,iki başlı bi yaratık üstüne geliyo aygır gibi, adamda elinde sopa ööööyle bekliyo gel beni ye der gibi. oynayasım olsaymış bile bunları gördükten sonra ı-ıh...
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
oyle bır anlatmıssın kı sımdı ındırmeye baslıyacam oyunu , ne ındırsem dıye ranıyordum Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 2.sıraya dustu , su an Sılent Hıll4 e baslıyorum
silent hill serisi de birçok oyunda olduğu gibi ilerdikçe cıvıtmaya başladı. yani şöyle 1=2>3>4 hepsi iyidir yanlış anlaşılmasın,ama bariz durum bu en iyileri 1 ve 2.