Şimdi Ara

EN İYİ 3 KORKU OYUNU.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gebermiştim korkudan.Geçen yıl oynadım.Oyun baya eski.Grafikler çok kötü olmasada döneme göre berbat.Ama amaç korkmak ise tam ilacın.

• Yalnız oyun Resident Evil serisine benzemiyor. Genel olarak "önüne geleni öldür ilerle" yerine "oyundaki bulmacaları çöz, hikâyeyi anla dramı gör, önüne çıkan yaratıkları da öldürürsün" şeklinde. Yani sıkılan, işi olan, azcıcık oynim de sonra devam ederim diyen arkadaşları sarmayabilir. Korku oyunu oynucam bugün, perdeyi de kapatayım, ışıkları da söndüreyim diyorsanız(Demeyin, deli misiniz siz?) Silent Hill oynayın, akın oyuna.

Tabi olaylara ve nesnelere ne kadar anlam yüklediğimizle O' nun bize ne kadar yoğun duygular anlattığı orantılıdır mamafih eğer kendinizi kaptırırsanız Gerçekten korkuyorsunuz, söyleyeyim. Sakın yanınızda yaşca küçük(başka neyce küçük olabilir diye sormayın bilmiyorum.) biriyle oynamaya kalkmayın. Oyun gerçekten de psikolojik unsurlar içeriyor.

Bir sınıftayken radyonun parazit yapması ve etrafta öldürülecek hayalet, yaratık ararken parazitin kesilmesi. Sonra sınıftaki araştırmanıza devam etmek için geri döndüğünüzde tekrar o rahatsız edici sesi duymanız (şu Halka' daki televizyondan gelen bozuk sesi.) ve sınıfın kapısına doğru silahınızı hazır ederek gitmeniz; loş ışıkla aydınlanan koridorda belirli belirsiz dolaşan "şeylere" doğru ürkek ürkek yaklaşmanız ve çok yaklaştığınızda dolaşanın yalnızca sizinle bir alıp veremediği olmayan bebek hayaleti olduğunu anlamanız birinin kanını dondurmak için yeterli olan ve oyunda yalnızca 2-3 dakikayı içeren bir sahne...

Zamanı geri döndürebilseydim o küçük yaşımda babama "Ders çalışcam onunla ben." yalanını söyleyip de aldırdığım pileyteyşında Silent Hill oynadığım günü yaşamazdım(Yalan, o kadar etkilenmedim.)

• quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

cold fear hmm elinde oyuna ait bi kac güörüntü varsa koyabilirmisin ?

ayrıca oyuna ait görüntü koyabilirseniz cok ii olur.

cold fear

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

• bende korku oyunu aruyorum
    Silent Hill 4 iyi galiba

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

EN İYİ 3 KORKU OYUNU..

•  EN İYİ 3 KORKU OYUNU..
  • cold fear harikadır

condemned , Call of Cthulhu , undying , the thing , suffering serisi , silent hill serisi , nocture

bunlar haricinde katıksız korku için "fatal fury"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Haziran 2008; 1:02:55 >
  • @[DMC]; Silent Hill iyi galiba mı? Lütfen yapma canım yapma kardeşim. Emeğe saygı teraziye tık beyler. Ondaki atmosferi oyunu bitirseniz dahi üzerinizden atamıyorsunuz. Kaç tane yalnızca oyun yapmış olmak için yapılmayıp, kendi ruhu-kendi havası olan oyun var söyler misiniz?

Hay canına yandığımın Pyramid Head' i. Sen nelere kadirsin...
  • Resident evil 2
    Silent Hill
    Bioshock
  • Bioshock'ta ben korktum baya
  • sims 2 zombie yaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

sims 2 zombie yaması

de get ısıne yaw

arkadaslar ben sılent hıll1 ı ps1 de oynamıstım , ınanın okulda sınıftan sınıfa gecmeye tırsıyordum tabı yasımda kucuktu ozaman , tuvalette bı olay vardı gırmıstım ıcerı gırdıkten sonra bı bebegın aglama sesı gelmıstı sonra bısıler olmustu falan felan hatırlamıyorum sımdı ama atmosfer cıdden harıfa , mesala 1 de yaratıklara yaklasıyorsanız radyo parazıt yapıyordu , bakalım tırsmassam bıtırırım ben bu 4 u

• Silent Hill 3 ü çok beğenmiştim. Fakat dördüncü oyunu oynamak nasip olmadı.
  • eskilere gidicem

Phantasmagoria 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

NOSFERATU

Gebermiştim korkudan.Geçen yıl oynadım.Oyun baya eski.Grafikler çok kötü olmasada döneme göre berbat.Ama amaç korkmak ise tam ilacın.

ben o oyunu internet kafede oynamıştım 2003 tü galiba.biraz tırsa tırsa devam ettim siyah dumana benzer bişey homur homur üstüme gelip birden ekranda 3 çizik belirince birden geriye zıplayıp yere yuvarlanmıştım sandalyeyle beraber kulaklığın etkisi de büyük tabi. hey allahım ne günlerdi

• sen silenthill serisini bir bitir.sonra tekrar konuşalım istersen.
  • Fear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK_47 -- 7 Haziran 2008; 3:43:07 >
  • bence
    1-resident evil 4
    2-fear
    3-bioshock
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.