Şimdi Ara

En insaflı otomobil firması hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sıra en uygun fiyatlı hakettiği kadar para isteyen firma sizce hangisi? mesela suv sınıfında ford kuga için oldukça uygun fiyat sunuyor ama focus için aynısını söyleyemem. bunun dışında mercedes a180 dizeli benzinli ile aynı fiyata satıyor nerdeyse. kısacası dacia en insaflı araba firması bence.
    en insafsızı ise vw diyorum mercedes a180 fiyatına golf satıyor çünkü.

• Bence açık ara DOĞUŞ. Bunda da ciddiyim.

Millet altı ay sıraya giriyor almak için. İnsafsız olsa kotanın yarısını ayırır bir kenara 3 bin TL fazla verene hemen teslim eder. Bunu verecek çok adam var memleketimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

şu sıra en uygun fiyatlı hakettiği kadar para isteyen firma sizce hangisi? mesela suv sınıfında ford kuga için oldukça uygun fiyat sunuyor ama focus için aynısını söyleyemem. bunun dışında mercedes a180 dizeli benzinli ile aynı fiyata satıyor nerdeyse. kısacası dacia en insaflı araba firması bence.

Fiyatları ingiltere fiyatı ile karşılaştırma hakkında bir yazı vardı. o yol takip edilerek bu soru kişinin tercihlerine göre cevaplandırılabilir sanki.
  • Nissan bir ara çok iyi indirimler yapıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet.
  • quote:

a180 sıfırı kaç para...
  • Markaya göre değerlendirmek saçma bence ama model model gidersek:

A sınıfı: Skoda Citigo ASG

B sınıfı: Dacia Sandero

C sınıfı: Hyundai İ30-Seat Leon

D sınıfı: Opel İnsignia-Toyota Avensis

E sınıfı : Volvo S80

Hafif Ticarı: Dacia Dokker

Kompakt Suv: Hyundai İX35-Kia Sportgage-Ford Kuga

MPV: Ford C - Max
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seat diyebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Markaya göre değerlendirmek saçma bence ama model model gidersek:

A sınıfı: Skoda Citigo ASG

B sınıfı: Dacia Sandero

C sınıfı: Hyundai İ30-Seat Leon

D sınıfı: Opel İnsignia-Toyota Avensis

E sınıfı : Volvo S80

Hafif Ticarı: Dacia Dokker

Kompakt Suv: Hyundai İX35-Kia Sportgage-Ford Kuga

MPV: Ford C - Max

C sınıfında cruze da ciddi alternatif ve şuanda otomatik vites farkı hediye ...

YENİ CRUZE HATCHBACK Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı
    1.6 LS 35,060 TL
    1.6 Sport 38,645 TL
    1.6 Sport AT 38,645 TL Otomatik vites fiyat farkı hediye!
    1.6 Sport Plus 40,895 TL
    1.6 Sport Plus AT 40,895 TL Otomatik vites fiyat farkı hediye!
    1.4 Turbo (140 HP) Sport 43,450 TL
    1.4 Turbo (140 HP) Sport Plus 45,698 TL

YENİ CRUZE SEDAN Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı
    1.6 LT 38,885 TL
    1.6 LT AT 38,885 TL Otomatik vites fiyat farkı hediye!
    1.6 Sport 40,010 TL
    1.6 Sport AT 40,010 TL Otomatik vites fiyat farkı hediye!
    1.6 Sport Plus 42,260 TL
    1.6 Sport Plus AT 42,260 TL Otomatik vites fiyat farkı hediye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 5 Nisan 2013; 11:15:44 >

• quote:

yanlış düşünmektesin.
    Zira golfün giriş seviye ücretleri gayet makul.
    Polo passat tiguan gibi araçlar için de bu geçerli.
    Birkaç donanım ekletir yine makul fiyata alırsınız aracı.
    Bütün otomobil firmaları için bu böyle.
    Bütün kazık dizel ve otomatik mevzularından çıkıyor ya zaten.
    Onu da alın diye kafanıza silah dayayan yok lpg diye bir teknoloji var.
    Veya benzinli alır mümkün mertebe az kullanır vergi kazığından kurtulursunuz.
    Kazık arıyorsan asıl mercedese bmw ye bakıcan,rakibinin ağzına kadar dolu modeli fiyatına boşline araba bile alamıyorsun.
  • chevrolet
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Bence açık ara DOĞUŞ. Bunda da ciddiyim.

Millet altı ay sıraya giriyor almak için. İnsafsız olsa kotanın yarısını ayırır bir kenara 3 bin TL fazla verene hemen teslim eder. Bunu verecek çok adam var memleketimde.

Doğuş otomotiv dışında 6 ay beklenen bi araç yok ama ben problem orda. Ellerinde var olan stoktan yok diyip de hemen almak isterseniz 4bin lira fazladan vererek özel gemi ile getirtelim size dediklerini de şahsen duydum.
    NOT: Ayrıca stokta araç varken piyasaya yok gibi gösterilmesi birebir doğuş otomotiv içerisinden doğrulanan bilgidir.
  • Mazda.

Kesin biri alıntılayıp pahalı mahalı diye zırvalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 5 Nisan 2013; 11:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caracas34

quote:

Doğuş otomotiv dışında 6 ay beklenen bi araç yok ama ben problem orda. Ellerinde var olan stoktan yok diyip de hemen almak isterseniz 4bin lira fazladan vererek özel gemi ile getirtelim size dediklerini de şahsen duydum.
    NOT: Ayrıca stokta araç varken piyasaya yok gibi gösterilmesi birebir doğuş otomotiv içerisinden doğrulanan bilgidir.

Sözümü geri aldım. Gerçi değil Doğuş ülkemde eline bu fırsat kim geçse yapıyor bunu malesef.

• quote:

quote:

quote:

Sözümü geri aldım. Gerçi değil Doğuş ülkemde eline bu fırsat kim geçse yapıyor bunu malesef.

Haklısınız güç kimin eline geçerse malesef bu sorunları yaşıyoruz.Doğuş Otomotiv de bu ülkenin en büyük özel şirketlerinden biri.Marka çok ünlenince hizmet geri plana düşüyor firmalarımızca..

• Chevrolet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Chevrolet
    Chevrolet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Mazda.

Kesin biri alıntılayıp pahalı mahalı diye zırvalar.

bu mazda şaka di mi mazda 2 belkide türkiye'deki en kazık araç ix20, soul ve bmw'lerle birlikte.

sınıflara göre değişir.
    çok tutan dizel otomatikte c sınıfında c4,i30, cee'd dışında insaflı sayılabilinecek olan yok. seat gelince bakıcaz.
    benzinli düzde baz ve orta donanımda hemen hemen tüm firmalar insaflı ama cruze burada öne çıkar. en insafsız olan focus kesinlikle.

düz dizellerde gene aveo, linea gibi araçlar var ama aveo hariç onların yurtdışı satışları yok.
    acı gerçek çok yakan araçlar fazla satamayız diye normal fiyatlarla satılırken az yakanlarda acayip geçiriyorlar.

• quote:

quote:

malesef aynı teklifi bende aldım mesela golf için yok dediler, birkaç ay beklersiniz vs oldu ve cc için 1 yıl bekleme listesi var eğer 5 bin tl verirseniz 2 hafta sonra getiririz gibi saçma bir teklif aldım..

Ayrıca Koluman ve Borusan gibi fahiş fiyat veren bayilerde ilginç bir müşteri indirimi yapılıyor mesela bir modelde normal fiyatın %3-5'i arasında extra yağlı müşteri indirimi yapılıyor tabii tanıdığınız yeterince yağlı bir müşteri ise bu fiyat indirimi artıyor.

• İnsaflı firma falan yok hepsi nereden geçirsek diye düşünüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.