Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
468.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emriva12

Hocam bunun hakkında ne yorum yaparsınız
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Sonunu söyleyeyim ben direk, Silver Surfer kurtuluyo venomdan.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• quote:

ben şöyle yorum yaparım:Yuh Silver surfer carnage'den güçsüz mü !

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

Burdada iyi saçmalamışlar

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o değilde hocam sanki bir yerden hatırlıyom silver surfer insandan gümüşe dönüşüyomuydu ne yoksa ben mi kafamdan uyduruyom hatırlamıyom

yok öyle değil hocam goku gibi ssj gibi hani silver surfer istediği zaman insan haline istediği zaman gümüş sörfcü haline dönebiliyomu demek istedim birde bu silver surfer spidey gibi espirili eğlenceli bir karakter mi ?

Sürekli felsefe yapan uyuz bir karakter Okurken uyuyakalınacak cinsten sıkıcı

e yani birazcık öyle ama uzayda sörf yaparak dolaşmak falan o türden sempatik geliyo bide refleksleri var spidey gibi onun dışında çok felsefik olmasını ve eğlenceli olmamasını sevmedim.

Zaten Marvel da Spiderman dışında doğru düzgün karakter yok.

yooo bide Iron man var onun hakkını yemeyelim.

Iron Man'i de beğenmiyorum Marvel'ın en iyisidir Spiderman. Deadpool'u da beğenirim biraz ara da Batman'e, DC'ye falan gönderme yapıyor

stan lee'nin de benim gibi favorisi Spider-man Bencede O Marvel'ın en iyisi.

Spiderman bina buster sen bilmiyor musun ?

aynı zamanda symbiote olduğunda truck buster

Ciddiyim normal hali ile bina parçalıyor

symbiote hali ile ne parçalar sen düşün

Spiderman'in kas gücü other serisinde 25 tona kadar çıkmıştı ama yepyeni bir gün hikayesiyle tekrar 10 tona geri döndü.

• benim.
  • quote:

quote:

quote:

Burdada iyi saçmalamışlar

Pre Ann. Silver Surfer'ı boşver, Post Ann. Silver Surfer'ı yenen yok Marvel'da, Adam Warlock o adam Sentryden güçlü.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• Deadpool'u hertürlü tek geçerim

quote:

ben şöyle yorum yaparım:Yuh Silver surfer carnage'den güçsüz mü !

kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: erderer

Deadpool'u hertürlü tek geçerim

Ben de seviyorum hocam.
  • (:
    İ7 6700K - ASUS Z170M PLUS -HYPER X16GB 2866MHZ DDR4 RAM-ASUS GTX1070TI ROG STRIX - CORSAİR AİR 240 -CORSAİR SP120 FANS-AİGO DR FANS-HİGHPOWER ABSOLUTE 750W PSU - 4TB WD BLACK SERİES DİSK - 500GB SAMSUNG EVO860 SSD - LOGİTECH Z625 2.1 SOUND SYSTEM -KINGSTON HYPERX CLOUD2 7.1 HEADSET -LOGİTECH G105 KEYBOARD -LOGİTECH G300S -LG 240HZ 1MS G SYNC 27'' MONITOR

MACBOOK AİR İ7 8GB 512GBSSD
  • süperman lan adam kripton'lu

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burda yeni vs açıyorum kızlardan en güçlüsü hangisi she-hulk vs supergirl vs wonder woman .

WW Superman kadar güçlüdür. Dolayısıyla en güçlü dişi karakterdir. Supergirl'ün de She Hulk'ı karşılaştırmam bile normalinin bile isterse haşatını çıkartır.

supermanla aynı güçtemi fiziksel anlamda super girl bence daha güçlüdür womanden.(Supermani bırak sentry alır onu)

Dostum WW Superman kadar güçlüdür bunu WW'ı biraz tanıyan herkes bilir. Ayrıca çok çok hızlı reflekslere sahiptir. Sentry o iradesiyle ve bozuk kafasıyla anca halüsinasyonlarında yener WW'ı. Ayrıca WW müthiş reflekslerinin yanında çok çok iyi dövüş yeteneklerine sahiptir ve Superman'den daha iyidir. WW tam bir savaşçıdır. JL çizgi filminde WW Supergirl'ü yanına alıyor ve onu eğitiyordu. Yani hem hocalık hem de ablalık yapıyordu ona. WW Superman'e yakın güçtedir.

Superman'in ışık hızında refleksleri var benim bildiğim diana ışık hızında bile uçamıyor ne refleksi işte kendilerini fail ediyorlar.

İkisi aynı şey değil. Mesela SS bir noktadan bir noktaya varma konusunda Superman'i geçebilir belki ama dövüş hızı konusunda Superman'e ayak uyduramaz. Superman'in refleksleri çok daha hızlıdır. İşte WW'ın da refleksleri de aynen bu şekildedir.

Söz konusu hız A noktasından B noktasına varmaksa:
    1. Flash
    2. SS
    3. Superman

Fakat reflekslerden bahsediyorsak:
    1. Flash
    2. Superman
    3. WW

Bi ara okumuştum WW Superman'den daha hızlı reflekslere sahiptir diye ama bana çok mantıklı gelmiyor. Superman'in güç ve dayanıklılığından sonraki en baskın özelliğidir hızı ve akıl almaz hızlarda seyahat etmiştir. Öyle ki ışık hızındaki bir nesne bile ona hareketsiz gelebilir o derece manyak hızlarda adam. Işık hızından bilmem kaç milyon kat hızlı yani adam. Aslında Superman Flash'ın bir ya da iki tık altıdır bu konuda. Hızından dolayı evrene zarar verince Spectre falan girdi işin içine.

Superman speedblitz olarak bilinen bir dövüş hızına da sahiptir. Yanlış bilmiyorsam bunu Flash ve Superman dışında yapabilen bir karakter de yok. WW speedblitz şeklinde dövüşemiyor bildiğim kadarıyla. Saniyede yüzbinlerce belki de milyonlarca yumruk atabiliyor. Hatta JL çizgi filminde Darkseid'a saydırıyor.

Bir yere varma konusunda SS>>>

Hız konusunda Flash

refleks Silver Surfer bir şey demiyorum. Attım buraya hepsini. Wonder Woman'ı yere gömer böyle Silver Surfer, Superman zaten.

Dostum bir yere var konusunda da Flash derim ben. Bak Superman'den hızlı olabilir bu konuda ki onda da Superman'i Spectre engelliyor yani. Çünkü Flash gibi etrafına zarar vermeden yolculuk edemez o hızlarda. Yoksa Speed Force'a girme potansiyeli var adamda. Flash her türlü SS'ten hızlıdır. DC'de hız bariyerleri vardır oysa Marvel'da böyle bir şey yoktur. Bu bile DC'nin hıza ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir.

Mesela Flash atom bombası patlayan bi şehirde 500 bin kişiyi patlama noktasının 35 mil ötesine 100 pico saniyede taşımıştır. O anda 500 bin Flash varmış gibi göründü insanlara her yerde Flash varmış gibi.

Ayrıca başka bir yerde de 1 pico saniyede 500 bin kişinin yüzünü tek bir ifade için taramış yani.

Bu arada 1 saniye = 100 santisaniye yani 1/100'ü kadar bi zaman dilimidir. Herkes salise diye bilir ama bu yanlıştır. Pico saniye ise saniyenin trilyonda biridir. Yani 1 saniyeyi 1 trilyon tane eşit zaman dilimine bölersen pico saniye elde edersin. 1 saniye = 1.000.000.000.000 pico saniyedir. Matematiksel olarak 1/1.000.000.000.000

Eğer pico saniye olarak değil de saniye cinsinden Flash'ın insanları kaç saniyede kurtardığını söyleyeceksek eğer Flash 500 bin kişiyi 0,000000000100 saniyede kurtarmıştır. Adam bu süre içinde 35 mil mesafeyi 500 bin kez gidip geldi. SS'te bunu yapacak ne manevra ne de refleks yoktur. SS çok hızlı olmasına rağmen hız konusunda böyle aşmışlık derecesinde başarıları yoktur. SS varsa yoksa bi yerden bi yere gitsin. Sadece SS değil Superman'in de hız konusunda böyle aşmışlıkları yoktur. Onun için ister bir noktaya varmak olsun ister refleks olsun ne SS ne Superman Flash seviyesine gelemezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gazman hepsini gazıyla deler geçer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o değilde hocam sanki bir yerden hatırlıyom silver surfer insandan gümüşe dönüşüyomuydu ne yoksa ben mi kafamdan uyduruyom hatırlamıyom

yok öyle değil hocam goku gibi ssj gibi hani silver surfer istediği zaman insan haline istediği zaman gümüş sörfcü haline dönebiliyomu demek istedim birde bu silver surfer spidey gibi espirili eğlenceli bir karakter mi ?

İnsan haline hiçbir zaman dönemez.

Silver Surfer, felsefik karakter, onun için herkesin örnek aldığı karakter. İmzama bak.

ah silver surfer eğlenceli komik olcaktı birde istediği zaman insan olup istediği zaman gümüşsörfcüye dönüşecek olsa favorim olurdu .

Bu Superman ile Silver Surfer birleşse kimse alamaz.

Dr. Manhattan ikisini de alır sen merak etme.

Ya da Speed Force'a girmiş bir Wally West olursa. İkisini de hareketsiz bırakır sonra da IMP'leri saydırdı mı maç biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

benim.

Konu kapanmıştır beyler en güçlü kahramanı bulduk.

Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• emriva12 kullanıcısına yanıt
    SS'in yine ilk zamanlarıydı belki. Şuraya baksana herkes gırtlaklıyor lan adamı. Kıçı boklu venom bile bunu yapabiliyorsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.