Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
469.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar flash kendi attosaniye seviyesinde reflekslere sahip olduğunu söylemişti. Nanoyu falan geçtim atto diyorum

Ölümden bile kaçabilen bir adamı hız konusunda biriyle karşılaştırmak anlamsız. Rakibi yok yani.Birtek silver age döneminde superman le hemen hemen aynıydılar o zaman da superman aşırı güçlüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

benim.

Konu kapanmıştır beyler en güçlü kahramanı bulduk.

Orijinalden alıntı: erderer

Deadpool'u hertürlü tek geçerim

Deadpool Benimde Spider-man'den sonra en sevdiğim karakterdir ama malesef super hero değil bazen iyi bazen kötü bazen psikopat bazen komedyen

Orijinalden alıntı: Devian

supermanin flash ı yakalayabildiğini unutmayın...

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

ordaki emiynim wally west değildir olsa bile speedforce'u kullanmıyordur.

• bakın şu superman vs flash olayını anlatayım superman flash'ı yakalayabilir ama asla geçemez.Superman her yönden çok iyi yapılmış bir karakter ama bu her yönden flash ise sadece hız konusunda a sınıfı olan tüm süper gücünü ona adamış bir karakter bu yüzden flash olur.ve superman'in flash'ı yakaladıysa emiynim barry'dir wally west'i asla yakalayamaz.çünkü wally west speedforce'a hükmetmiş neredeyse istediği zaman kullanabilen bir flash'tır Peki SpeedForce nedir ? Speedforce Tüm Hızların Olduğu Kaynaktır.Yani Kimse Wally West Speedforce kullanırken yakalayamaz.Aynı Zamanda Çok Kolayca Geçmişe Gider Geleceğe Gider.Ama Ben demiyorumki diğer flashlar kullanmaz hayır onlarda kullanabilir ama wally west kadar iyi değillerdir.

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Deadpool Benimde Spider-man'den sonra en sevdiğim karakterdir ama malesef super hero değil bazen iyi bazen kötü bazen psikopat bazen komedyen

Hocam zaten o yüzden bayılıyorum o benim gönlümün superherosu şimdi oraya girersek supermanin de kötü olduğu seriler var

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten o yüzden bayılıyorum o benim gönlümün superherosu şimdi oraya girersek supermanin de kötü olduğu seriler var

Deadpool Candır Can

•  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 26 Temmuz 2014; 15:04:48 >

Orijinalden alıntı: luluruk

• Evet arkadaşlar üşenmeyip Flash'ın o sırada ne kadar hız yaptığını hesapladım. Yani atom bombasından kurtardığı zamanki hızını.

Eğer 0,000000000100 saniyede (100 pico saniye) 500 bin kişiyi 35 mil öteye taşıdıysa bu da demektir ki 100 pico saniyede 56.315.000 km yaptı demek oluyor. Daha açık bir ifadeyle (ne kadar açıksa artık ) adam saniyenin 10 milyarda biri kadar bi sürede bu mesafeyi katetmiş. Yuh abicim yuh hesapladıkça hayretlere düşüyorum.

Flash o sırada 100 pico saniyede eğer 56.315.000 km yapıyorsa 1 saniyedeki hızı da yaklaşık 56.315.000.000.000.000 km'dir. Okuyamayanlar olur diye belirteyim Flash'ın o sırada 1 saniyedeki hızı 56 katrilyon 315 trilyon km. Işığın saniyedeki hızı 300.000 km olduğuna göre Flash o anda ışıktan yaklaşık ~188 milyar kat daha hızlı yolculuk etmiş. Ki bu hızının da üzerine çıkabilir. Adam istediği kadar hız yapabilir. Sadece istemesi yeterli. Hızının bir sınırı yok.

Flash bu hızıyla 1 astronomik (150 milyon km) birimi ~266 piko saniyede katedebilir. Speed Force'a falan girse düşünmek bile istemiyorum. Güneş ile Dünya arasındaki mesafe de 1 AU (astronomik birim) olarak kabul edilir.

Şimdi dağılabilirsiniz. Hala Flash ile bu konuda birilerini koyaslayacaksanız şimdi sizleri bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.

• Hulk

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

quote:

burda yeni vs açıyorum kızlardan en güçlüsü hangisi she-hulk vs supergirl vs wonder woman .

WW Superman kadar güçlüdür. Dolayısıyla en güçlü dişi karakterdir. Supergirl'ün de She Hulk'ı karşılaştırmam bile normalinin bile isterse haşatını çıkartır.

supermanla aynı güçtemi fiziksel anlamda super girl bence daha güçlüdür womanden.(Supermani bırak sentry alır onu)

Dostum WW Superman kadar güçlüdür bunu WW'ı biraz tanıyan herkes bilir. Ayrıca çok çok hızlı reflekslere sahiptir. Sentry o iradesiyle ve bozuk kafasıyla anca halüsinasyonlarında yener WW'ı. Ayrıca WW müthiş reflekslerinin yanında çok çok iyi dövüş yeteneklerine sahiptir ve Superman'den daha iyidir. WW tam bir savaşçıdır. JL çizgi filminde WW Supergirl'ü yanına alıyor ve onu eğitiyordu. Yani hem hocalık hem de ablalık yapıyordu ona. WW Superman'e yakın güçtedir.

Superman'in ışık hızında refleksleri var benim bildiğim diana ışık hızında bile uçamıyor ne refleksi işte kendilerini fail ediyorlar.

İkisi aynı şey değil. Mesela SS bir noktadan bir noktaya varma konusunda Superman'i geçebilir belki ama dövüş hızı konusunda Superman'e ayak uyduramaz. Superman'in refleksleri çok daha hızlıdır. İşte WW'ın da refleksleri de aynen bu şekildedir.

Söz konusu hız A noktasından B noktasına varmaksa:
    1. Flash
    2. SS
    3. Superman

Fakat reflekslerden bahsediyorsak:
    1. Flash
    2. Superman
    3. WW

Bi ara okumuştum WW Superman'den daha hızlı reflekslere sahiptir diye ama bana çok mantıklı gelmiyor. Superman'in güç ve dayanıklılığından sonraki en baskın özelliğidir hızı ve akıl almaz hızlarda seyahat etmiştir. Öyle ki ışık hızındaki bir nesne bile ona hareketsiz gelebilir o derece manyak hızlarda adam. Işık hızından bilmem kaç milyon kat hızlı yani adam. Aslında Superman Flash'ın bir ya da iki tık altıdır bu konuda. Hızından dolayı evrene zarar verince Spectre falan girdi işin içine.

Superman speedblitz olarak bilinen bir dövüş hızına da sahiptir. Yanlış bilmiyorsam bunu Flash ve Superman dışında yapabilen bir karakter de yok. WW speedblitz şeklinde dövüşemiyor bildiğim kadarıyla. Saniyede yüzbinlerce belki de milyonlarca yumruk atabiliyor. Hatta JL çizgi filminde Darkseid'a saydırıyor.

Bir yere varma konusunda SS>>>

Hız konusunda Flash

refleks Silver Surfer bir şey demiyorum. Attım buraya hepsini. Wonder Woman'ı yere gömer böyle Silver Surfer, Superman zaten.

Dostum bir yere var konusunda da Flash derim ben. Bak Superman'den hızlı olabilir bu konuda ki onda da Superman'i Spectre engelliyor yani. Çünkü Flash gibi etrafına zarar vermeden yolculuk edemez o hızlarda. Yoksa Speed Force'a girme potansiyeli var adamda. Flash her türlü SS'ten hızlıdır. DC'de hız bariyerleri vardır oysa Marvel'da böyle bir şey yoktur. Bu bile DC'nin hıza ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir.

Mesela Flash atom bombası patlayan bi şehirde 500 bin kişiyi patlama noktasının 35 mil ötesine 100 pico saniyede taşımıştır. O anda 500 bin Flash varmış gibi göründü insanlara her yerde Flash varmış gibi.

Ayrıca başka bir yerde de 1 pico saniyede 500 bin kişinin yüzünü tek bir ifade için taramış yani.

Bu arada 1 saniye = 100 santisaniye yani 1/100'ü kadar bi zaman dilimidir. Herkes salise diye bilir ama bu yanlıştır. Pico saniye ise saniyenin trilyonda biridir. Yani 1 saniyeyi 1 trilyon tane eşit zaman dilimine bölersen pico saniye elde edersin. 1 saniye = 1.000.000.000.000 pico saniyedir. Matematiksel olarak 1/1.000.000.000.000

Eğer pico saniye olarak değil de saniye cinsinden Flash'ın insanları kaç saniyede kurtardığını söyleyeceksek eğer Flash 500 bin kişiyi 0,000000000100 saniyede kurtarmıştır. Adam bu süre içinde 35 mil mesafeyi 500 bin kez gidip geldi. SS'te bunu yapacak ne manevra ne de refleks yoktur. SS çok hızlı olmasına rağmen hız konusunda böyle aşmışlık derecesinde başarıları yoktur. SS varsa yoksa bi yerden bi yere gitsin. Sadece SS değil Superman'in de hız konusunda böyle aşmışlıkları yoktur. Onun için ister bir noktaya varmak olsun ister refleks olsun ne SS ne Superman Flash seviyesine gelemezler.

Yorum yapmıyacağım, siz öyle diyorsanız size öyledir.
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."

• Silver Surfer, travel-speed. 0.000000000000000000000001 ottasaniyeye gidiyormuş. Fazlasını söyleme gerek yok, refleks demişssiniz de yukarılar da atmıştım, Refleksleri küçük gören ya gözü kördür ya da bebektir.

edit: Silver Surfer insanları kozmik power ile düşünce gücüyle bi taraftan diğer tarafa alırken flash uğraşsın. Cosmic Shield ile bile bir şey yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 26 Temmuz 2014; 17:46:18 >
    "I am not a god. I have never created life...but I have lived. That is enough. So I will fight to preserve that same opportunity -- to love, to dream, to soar among the stars -- for all those yet to come. Many lives will be lost in the battle ahead -- but their efforts will ensure that some remain to remember their deeds. And, like the gods, the will truly live forever...even after they are gone."
  • Şöyle de diyebiliriz oradaki hızıyla Flash 1 AU'yu yaklaşık olarak 2,66 nanosaniyede katedebilir.

Superman de ışıktan 127 milyon kat hızlı yolculuk etmiş. Bu durumda Superman 1 AU'yu yaklaşık olarak 3,94 mikrosaniyede kateder. Flash'a göre kıyaslarsak adam 2,66 nanosaniyede giderken Superman 3937 nanosaniyede gider. Aradaki farka bakar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle de diyebiliriz oradaki hızıyla Flash 1 AU'yu yaklaşık olarak 2,66 nanosaniyede katedebilir.

Superman de ışıktan 127 milyon kat hızlı yolculuk etmiş. Bu durumda Superman 1 AU'yu yaklaşık olarak 3,94 mikrosaniyede kateder. Flash'a göre kıyaslarsak adam 2,66 nanosaniyede giderken Superman 3937 nanosaniyede gider. Aradaki farka bakar mısınız?

Superman'i ezip geçiyor Silver Surfer, zaten şaşırmadım. Yolculukta Flash ne yaparsa yapsın geçemez, Galactus Silver Surfer'a zaten gezegen bulması için hız verdi, ne derseniz diyin Silver Surfer hız olarak en iyi ilk üçte. Refleks olarak zaten WW ile karşılaştırıyosunuz ne diyim ben? Hız karakteri Silver Surfer'ı yenemez ama yarış vs. yener

• quote:

Silver Surfer, travel-speed. 0.000000000000000000000001 ottasaniyeye gidiyormuş. Fazlasını söyleme gerek yok, refleks demişssiniz de yukarılar da atmıştım, Refleksleri küçük gören ya gözü kördür ya da bebektir.

edit: Silver Surfer insanları kozmik power ile düşünce gücüyle bi taraftan diğer tarafa alırken flash uğraşsın. Cosmic Shield ile bile bir şey yapamaz.

Dostum iyi de ne yapmış bu adam bu sürede?

SS'in Flash'tan hızlı olduğunu söyleyen tek kişi sensin burada. Geriye kalan herkes Flash diyor.

Flash entropiye gitmiş adam ona bakarsan. Evrenin başlangıcına gitmiş adam ne ottasaniyesi.

Ayrıca konuyu saptırıyorsun yine. Bizim buradaki konumuz hız, kozmik güç değil. Sen gelip başka güçleri işin içine katıyorsun. Biz bunları dedikçe sen SS'e yavaş dediğimizi sanıyorsun. Bizi yanlış anlıyorsun. Kimse burada SS'e yavaş demiyor ki. Mesela Thor da aslında çok hızlı reflekslere sahiptir. Ama bi Flash veya Superman seviyesinde değildir. Ama bu Thor yavaş demek de değildir. SS için de aynısını söylüyoruz.

Ona bakarsan Dr. Manhattan alasını yapar. 500 bin kişiyi bi anda teleport eder o şehirden. Ama bu hızla alakalı bir şey değildir.

Şunu da belirteyim Galactus olmadan SS bir hiçtir. Tüm o kozmik güçlerini ve hızını ona veren Galactus'tur. Dolayısıyla hızının da gücünün de bir sınırı vardır. Oysa Flash gücünü ve hızını sınırlı güçteki şahıslardan değil, bizzat evrenin kendisinden alır. Sonsuz güçten yani. Dolayısıyla hızının da bir sınırı yoktur. İstediği kadar artırabilir.

• quote:

quote:

Şöyle de diyebiliriz oradaki hızıyla Flash 1 AU'yu yaklaşık olarak 2,66 nanosaniyede katedebilir.

Superman'i ezip geçiyor Silver Surfer, zaten şaşırmadım. Yolculukta Flash ne yaparsa yapsın geçemez, Galactus Silver Surfer'a zaten gezegen bulması için hız verdi, ne derseniz diyin Silver Surfer hız olarak en iyi ilk üçte. Refleks olarak zaten WW ile karşılaştırıyosunuz ne diyim ben? Hız karakteri Silver Surfer'ı yenemez ama yarış vs. yener

Superman'i ezip geçiyor? Dostum şu anki haliyle geçemez belki ama Superman'in Silver Age dönemlerini katarsak emin ol SS'i geçer. Spectre engellemese büyük ihtimalle Speed Force'a falan girerdi yani.

İster yolculuk ister refleks olsun Flash'ın üzerine karakter yoktur. Neyse ben Flash dedikçe sen SS diyeceksin o yüzden beyhude yere tartışmaktan ileri gitmez bu mesele.

• Electro vs Venom

Electro vs Venom

Venom alır.Spiderman karşılaştığı en güçlü rakiplerden biri venom, anti venom ise o daha felaket bir düşman.Venomun kas gücü 30 ton civari anti Venomun ise 70 ton civarı.

Benim oyum da flash tan yana tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 26 Temmuz 2014; 20:35:00 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.