Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar şuan alınması en mantıklı sıfır hat hangisi? |
En fiyat performans hat hangisi?

-
-
BİMCell (Türk Telekom) 150₺
Yerinizde olsam bunu alır, hediyelerini kullanır, 1 ay dolduktan sonra da Pttcell, Teknosacell veya Vestelcell'e geçiş yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türvodakom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 7 Nisan 2022; 18:5:9 >
turkcell i sevmem ama turkcell gardaşım hayırlı forumlar
-
T.Tkom
Allah iyiliğini versin. 🤣
Bimcell
Hocam hattı kardeşime alıcağım birdaha dönme işlerine illaki beni sürüklücek ondan diyorum almışken bir kerelik alalım. Pttcell mi Bimcell mi?
-
Pttcellden avantajlımı?
-
Vodafone hakkında baya olumsuz yorumlar var bulunduğum konum itibari ile hocam ama kolay paketleri çok avantajlı aklımı çeliyor
-
avantaj olarak suan nasil tam bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cayadüsensinekHocam hattı kardeşime alıcağım birdaha dönme işlerine illaki beni sürüklücek ondan diyorum almışken bir kerelik alalım. Pttcell mi Bimcell mi?
BİMCell al, Vestelcell veya Pttcell'e taşı, diğerleri gibi beklemene gerek yok, 24 saat içinde açılır.
BİMCell uygun değil, o yüzden Vestelcell veya Pttcell tavsiye ettim.
Önce bimcell > sonra vestelcell'e geçiş
Anladım hocam aşağı yukarı hat fiyatları aynı pttcell ile direk pttcelmi alsam hazır carsıdayken
-
Bence direk faturalı olarak alın o zaman, eğer Pttcell alayım derseniz.
Hocam merhaba faturalı hat evet mantıklı ama ben bu kardeşim olacak beyfendiye güvenemiyorum mobil ödeme yapa yapa bir dünya fatura getirmişti ondan faturasız alıcağım. Şuan çarşıdayım burdayken hangi hattı alıyım?
-
Pttcell Faturasız alın hocam o zaman 175₺
Faturalı asla geçirmeyin, eğer öyle bir sorununuz varsa, Allah yardımcınız olsun
Dip Not; Pttcell Faturalı da tarife de kota bittiğinde duruyor, lakin tabii karar sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 8 Nisan 2022; 15:50:22 >
şaka?
umarım şakadır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Telekom kötü Vodafone şahane diyen, Vodafone kötü turkcell şahane diyen, adamlar fırıldak gibi kendi hatlarına göre dönüp duruyor, forumu bırakıyorum diyip daha beter foruma musallat oluyorlar, ben bi dandik vodafone iyi demişim cok mu…
Ayrıca böyle saçma başlıklara anlam veremiyorum, sayfa sayfa içerik var herkes deneyimlerini sorunları paylaşıyor neden okuyup kendilerine yorum-sonuç çıkartılmıyor da böyle başlıklar ile konu başa sarıyor cok merak ediyorum |
Benzer içerikler
- pttcell cayma bedeli sorgulama
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- türk telekom faturalı hattı faturasıza çevirme
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- gizli numara
- 5.5 g
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X