Şimdi Ara

EN DOĞRU ANKET SONUÇLARINI ÇIKARAN KONDA ARAŞTIRMA FİRMASI : AKP OYLARINDA ÇOK BÜYÜK DÜŞÜŞ!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
1
Favori
18.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
284 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan o kadar çok adam harcadı ki artık hükümet ve partiyi ayakta tutacak kişi bulamıyor. Milletle dalga geçer gibi Binali'yi ve damadını desteklemesi kredisini bitirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence hala akp kozları elinde tutuyor, İplerin coktan muhalif olan chp de ya da yeni partilerde olması gerekirken. Ekonomi kötüye gittikçe gidiyor, virüs bence hükümete yaradı. Zaman kazanıyolar.
    Binali hamlesi, damat ve ekonomiyle ilişkisi, belediye seçimlerinde ağır yenilgi, en önemlisi siyasette yeni be halkın güvenini kazanan yeni yüzlerin olması, bitmeyen dolar krizi, hiç olmadığı kadar hissedilen işsizlik artık yakasına yapıştı. Üstelik af yasası handikap oluşturuyor.



    Akp avantajları

    Gel gör ki Chp deki sıfır prestij güven uyandıran , yıllardır değişmeyen parti başkası (Bana göre de bir koltuk sevdası da burda)

    Yeni güven duyulan bir Cb adayı yok.

    Erken seçim fişlemesi var. Halk istemiyor. Ancak bunu yapıştırırlarsa herhangi bir partiye oylarında kırılma olur. Erken seçim akp ye yarar. Bunu kullanıyor.

    Bana göre yüzde 25-30 u etkileyecek olaylar, Yeni camiler, ayasofya vb çeşitli söylemler olacaktır. Kararsız kitleyi etkilemez.

    medyayı daha cok cezalandırır. (ters tepeceğini sanmam)

    yardım şeklinde yine günü kurtaran çözümler işe yarar( pandemi yardımı vb)

    İzlenen akıllıca siyasi politikalara bağlı seçim sonucu. Keske zeki ve halkın nabzını tutan bir siyasetçi gelse Chp ye. İyi bir ittifakla alabilir 1 yıldan önce erken seçim olmazsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Geç bile kalındı. Tarafsız birisiyim parti tutmuyorum ama kan değişikliği şart artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Artırıyorum %90 altına düşmez.
  • KEMALİSTLER DOLMUŞ YİNE BURAYA
  • Babacanin patron yanlısı fakir fukarayi düşünmeyen politikaları sayesinde ülke ekonomisi bu halde, sıcak para ile bir dönem ekonomi iyi diye milleti kandırdılar Babacan = Akp bir fark yok benim açımdan. Davutoğlu doktrini diye parlatıp dışişleri bakanlığı döneminde ülkenin suriye politikaları sonucunda göçmen sorunu, terör meselesi ortada, emevi camiinde namaz kılacak misiz... Yani bu vizyonsuz parti eskileriyle ülke de ne değişecek ki diye düşünüyorum ha sırf akp oy kaybetsin CHP nin işine yarar mantığı da saçma akpye oy veren biri Kılıçdaroğlu CHP sine oy vermez, bize ülke menfaatleri ni düşünen zeki ve ileri görüşlü bir lider lazım Atatürk gibi... Kılıçdaroğlu CHP si HDPnin kucağında olduğu sürece iktidar hayal ... Akp parti olarak oylarını azaltsa bile şu koşullar da RTE nin cumhurbaşkanlığı garanti oğlu garanti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solent -- 9 Haziran 2020; 9:59:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlarımız yine oyunu atıcaktır inancım ve beklentim kalmadı benim . AKP bitti diyenleri görüyorum AKP biter mi bitmez mi bilmiyorum ama koskoca Türkiye Cumhuriyeti ' in bittiğini çok iyi görüyorum. Yazık...
  • Akp ne yapar ne eder kandırır bizi tokiye yazıldım o.49 sabit faizle daha temel atılmadı başka hükümet gelse iptal olur diye korkuyorum hahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni sevindirdin ya, Allah da seni sevindirsin. :)
  • solent S kullanıcısına yanıt
    AKP'ye oy verenlerin tamamına yakını CHP'ye hiçbir şart altında oyunu vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Haziran 2020; 11:21:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben artık gideceklerine inanmıyorum adamlar meclis çoğunluğunu kaybetmemek için seçim yasasını değiştiriyorlar.
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    EN DOĞRU ANKET SONUÇLARINI ÇIKARAN KONDA ARAŞTIRMA FİRMASI : AKP OYLARINDA ÇOK BÜYÜK DÜŞÜŞ!!!! EN DOĞRU ANKET SONUÇLARINI ÇIKARAN KONDA ARAŞTIRMA FİRMASI : AKP OYLARINDA ÇOK BÜYÜK DÜŞÜŞ!!!!
    Hepsi aynı menfaatleri için herkesle bir olurlar vatanı milleti düşünen kim her türlü ceblerini dolduruyorlar muhsin olayından sonra oy kullanilmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • babacan ve davutoğluna kayan kayana kılıçtaroğlunada kayacaklar olay bu kadar basit ve ben her ne kadar geç partiyi desteklesem de8kazanmayacak orası ayrı) ama akp yine alır
  • bu ülkenin kurucusuna olan düşmanlık bitmedikçe, insanlar eğitilmedikçe, din, allah, kitap diye hırsızlıklar, yolsuzluklar, katliamlar bitmedikçe akp'nin gidip gitmemesinin bir önemi yok. Bakın adam Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette Atatürk'e laf söyleyebiliyor. Git desen gitmez, yüzsüzlük ve utanç abidesi insanlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acquiles

    Alternatif 2 partinin "bir şekilde" seçime giremeyecgini düşünüyorum.. Zira şimdiden mv transfer yasağı, vb için kanun değişikliği için çalışmalar gündeme geldi..
    Öncelikli ama bu 2 partiyi oyuna almamak. Muhtmelen de oylr olacak gibi duruyor bir erken seçim ile..
    Yoksa 2023 beklenirse (ki bence imkansız) bu 2 parti her türlü seçime girecek şartları sağlar.
    Bu bahsetmis oldugunuz durumun büyük bir üzüntüyle bende farkindayim. Yazimda da belirtecektim sayet bu durum olmazsa diye ama unutmusum simdi siz diyince fark ettim. 2023 bu sekilde zor görülür gibi. Bütün oyunlari bunun öncesini gösteriyor. Saga sola saldirmalari, milletvekili transferini yasaklamaya calismalari vs. Dilerim muvaffak olamazlar.




  • yemeği ısmarladın mı lan?
  • hala yüzde otuzu olmasına bile şaşırıyorum ben. şaka gibi birşey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aştayn


    Hepsi aynı menfaatleri için herkesle bir olurlar vatanı milleti düşünen kim her türlü ceblerini dolduruyorlar muhsin olayından sonra oy kullanilmaz
    CHP'de canan AKP'de hilal Kaplan 2 side cia ajanı ve bunlara dokunan yok ha birde perincek denen var oda ayrı mevzu tüm partilerde bu tip adamları yerleştirmişler resmen.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.