Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

halkanin ingilizcesi ne acep ?

En Dehşet Korku Filmi
  • korku filmlerinden korkmuyorum diyenlere 3 film öneriyorum genelde

1- Yetimhane bir ispanyol filmi...kesinlikle izlemeniz gerek...

2- dead silence - testerenin yapımcılarından kabus gibi bi film

3- suspiria . tam ustalara saygı filmi ... anneleriniz babalarınız bu filmden çok korktu zamanında ama iddia ediyorum sizi de korkutmayı başarabilecek bir klasik :)
  • pulse 2 afterlife
    izleyin ve böbreklerinize kadar irkilin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

http://www.korkusitesi.com

burada sanırım filmler var güzel bir korku sitesine benziyor
  • bazı arkadaşlar garez demişler...O komedi filmi değil miydi?
  • Korku filmleri insanı küçükken daha çok etkliyor, belli bir yaştan sonra bağışıklık kazanılıyor sanırım çocukken beni en çok korkutan filmler, daha doğrusu sahneler; hayvan mezarlığıydı sanırım, filmin bir sahnesinde kadın, annesinin yattığı odaya girer ve annesine seslenir, anne birşey mırıldanır ve birden yataktan fırlayıp kızına doğru koşmaya başlar. o koşma sahnesi ve anne beni bitirmiştir, az kalsın '' bez getirin'' diye bağıracaktım, bir diğeri de Süt Kardeşler filmindeki Gul Yabani (yanlış yazmış olabilirim) kostümüdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Korku filmleri insanı küçükken daha çok etkliyor, belli bir yaştan sonra bağışıklık kazanılıyor sanırım çocukken beni en çok korkutan filmler, daha doğrusu sahneler; hayvan mezarlığıydı sanırım, filmin bir sahnesinde kadın, annesinin yattığı odaya girer ve annesine seslenir, anne birşey mırıldanır ve birden yataktan fırlayıp kızına doğru koşmaya başlar. o koşma sahnesi ve anne beni bitirmiştir, az kalsın '' bez getirin'' diye bağıracaktım, bir diğeri de Süt Kardeşler filmindeki Gul Yabani (yanlış yazmış olabilirim) kostümüdür

açıkçası o gul yabani küçükken bana da çok ürkütücü geliyordu

• 28 day later
    shutter
    evil dead
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Korku filmleri insanı küçükken daha çok etkliyor, belli bir yaştan sonra bağışıklık kazanılıyor sanırım çocukken beni en çok korkutan filmler, daha doğrusu sahneler; hayvan mezarlığıydı sanırım, filmin bir sahnesinde kadın, annesinin yattığı odaya girer ve annesine seslenir, anne birşey mırıldanır ve birden yataktan fırlayıp kızına doğru koşmaya başlar. o koşma sahnesi ve anne beni bitirmiştir, az kalsın '' bez getirin'' diye bağıracaktım, bir diğeri de Süt Kardeşler filmindeki Gul Yabani (yanlış yazmış olabilirim) kostümüdür

açıkçası o gul yabani küçükken bana da çok ürkütücü geliyordu

Ahh çocukluk anımı canlandırdınız ben de acayiiip korkardım o gulyabaniden

• Zamanında izlemiş olanlar "Şeytan Ölüsü"`nden ötesinin olmadığını bilirler.
  • A Nightmare on Elm Street

20 yıl öncesi koşullarında değerlendirmeli.
  • Korku ve gerilim tarzı filmleri izlemeyi seviyorum. izlemediğim korku gerilim filmi ararken bu listeyi buldum: https://paratic.com/en-iyi-korku-filmleri-listesi/ Liste içerisinde en iyi korku filmleri yer alıyor. Göz atmanızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozdenhaberci kullanıcısına yanıt
    Konuyu nasıl da hortlattın ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bu konuya yazan çoğu kişi emekli oldu torun torba seviyor. korku değil artık köpekli filmler söylemen gerekirdi
  • Karanık Sular nasıldı acaba? Aratınca Blake Likely nin 2016 filmi çıkiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Zamanında izlemiş olanlar "Şeytan Ölüsü"`nden ötesinin olmadığını bilirler.

Zamanında sinemada izlemiş bir birey olarak sonuna kadar katılıyorum...

Ekleme: Konu hortlamış. Gaza geldik bir kere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 30 Ekim 2017; 18:19:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.