Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ring 1 fena değildi,tedirgin eden yerleri vardı

arkadaşım geçende the descent adında bir film önerdi
    daha türkiyeye gelmemiş,izle bayaa iyi bir korku filmi dedi
    divx ini izleyen varsa yorum yapsa iyi olur
  • izlediğim en manyak film testere 1.yakında yani 2006 haziranda taratinonun filmi geliyor.merak edenler.www.hostelfilm.com adresinden fragmanını izleyebilirler.Bu filmde bayağı manyak bir film sanırım.Tarantino olunca.

• ring 1 ve garez
  • guzel bir baslik olmus bu.
    oncelikle tum sayfalari detayli okumamis olsam da goz gezdirirken gordugum buyu filmine sadece guluyorum. cok sacma ve bence komedi filmi kategorisine girio. benim favorilerim ise izlerken korkmaktan ziyade cok fena gerildigim The Exorcist (1973), Suspiria (1977), Ju-on:The Grudge (2003) (japon versiyonundan bahsediyorum), The Shining (1980), Ringu serisi (japon versiyonu tabii ki). ilk etapta aklima gelenler bunlar...
  • bugüne kadar hiç bi korku filminden korkmadım ama HAYVAN MEZARLIĞI ndan biras içim gıdıklandı açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leon4ever

guzel bir baslik olmus bu.
    oncelikle tum sayfalari detayli okumamis olsam da goz gezdirirken gordugum buyu filmine sadece guluyorum. cok sacma ve bence komedi filmi kategorisine girio. benim favorilerim ise izlerken korkmaktan ziyade cok fena gerildigim The Exorcist (1973), Suspiria (1977), Ju-on:The Grudge (2003) (japon versiyonundan bahsediyorum), The Shining (1980), Ringu serisi (japon versiyonu tabii ki). ilk etapta aklima gelenler bunlar...

Arkadaşım öyle deme ya. inan geçen Dehşet Sokağı diye bir film izledim berbattı ya. Onun gibi onlarca saçma film varken Büyü filminin hakkını vermek gerekiyor. Geçen TVde izledim gerçekten güzel bir film. insanı geriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

quote:

Arkadaşım öyle deme ya. inan geçen Dehşet Sokağı diye bir film izledim berbattı ya. Onun gibi onlarca saçma film varken Büyü filminin hakkını vermek gerekiyor. Geçen TVde izledim gerçekten güzel bir film. insanı geriyor.

iide senin izledigin daha berbat bi film olmasi buyu filminin guzel olmadigi gercegini degistirmez. ucuz b-movie'lerdeki mantikla birkac guzel hatun kullanarak hasilat yapilmaya calisilmis uyduruk bir filmdi. kahkahalarla izledim. ozellikle magaranin icindeki guvercinler gercekten yaraticiydi. abi yarasa bulamadik. en ucuz ne buluruz? hmmmm abi ben buldum gidelim surdan alalim 100 guvercin salariz onlari bi de ani ses efekti verdikmi bitmistir
    />

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

quote:

iide senin izledigin daha berbat bi film olmasi buyu filminin guzel olmadigi gercegini degistirmez. ucuz b-movie'lerdeki mantikla birkac guzel hatun kullanarak hasilat yapilmaya calisilmis uyduruk bir filmdi. kahkahalarla izledim. ozellikle magaranin icindeki guvercinler gercekten yaraticiydi. abi yarasa bulamadik. en ucuz ne buluruz? hmmmm abi ben buldum gidelim surdan alalim 100 guvercin salariz onlari bi de ani ses efekti verdikmi bitmistir
    />

oradaki hatayı kabul ediyorum ve bazı bölümlerdede böyle hatalar var. Ancak genel olarak güzel bir film. Söylemiştim ve yine tekrarlıyorum, bir çok yabancı filmden üstün bir film. Normalin üstünde bence.

• 6. HİS.beni çok germişti.izlediğimde küçüktümde.çok etkisi oldu üstümde.geceleri uyuyamadığımda olmuştu.ama şimdi bazı şeyleri aştım...

DOOM 3 ve Ring(halka)'yı da tavsiye ederim.bu cuma exorcism'i izlemey gideceğim.bakalım onda ne kadar kasacam..
  • arkadaslar ben walla sadece şu iki filmden etkilendim .
    Lanetli TePe (şimdi diceniz onun neresi korkunç walla ben onu izlediğimde 9 mu 10 mu ne yaşımdaydım)
    2.side Jeeper's Creeper's gibi biseydi ama tam psikopat işiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

imanınız güçlüyse ve cinlere inanırsanız "büyü" filminden benim gibi tırsarsınız

imanı güçlü adam hiçbirşeyden tırsmaz :)

cinlerden tırsmamak için de sabah akşam
    fatiha, ihlas, nas, felak, ayetel kürsi okumak gerek:) 1dk nı alır:)

bu arada keşke birileri güzel bir korku filmi yapsa.. bütün korku filmleri komediden farksız:(
  • texas kasabı

omen serisi

chucky

• the descent diyorum.Bu filmi mutlaka ama mutlaka izleyin.Korku+gerilim+aksiyon+vahşet
  • Dün şeytan Çarpması diye bir filme gittim. Aptalca bir film, korkuyla uzaktan yakından alakası yok. Gittiğime bin pişman oldum. Kesinlikle gitmeyin berbat bir film arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMOKE

karanlıklar prensi derim başkada bişey demem. izleyeli çok oldu belki şimdi izlesem o kadar korkmam ama kesinlikle izlenmesi şart bir film. omen ve şeytanında sadece müziği bile yeter bence.

Evet kesinlikle katılıyorum, Kranlıklar Prensi - The Prince Of Darkness, kendine has bir havası vardır, uzun süre aynaya bakamamıştım..
  • ben kucukken bi chucky vardı. ödüm patlamıştı o filmi izlerken.
    sonra buyudum ve bi daha zledim meğerse komedi filmiymiş baya bi gulduğumu bilirim.
    zaten simdilerde korku filmleri de pek bi tat vermemeye basladı. ama halka etkilemişti. hep bekledim o kızın bizim televizyondan da cıkmasını ama gelmedi serefsiz
  • Vizyonda yeni bir korku filmi var ona giden oldumu. Kanlı Ayakkabı filmine
  • Cevapsız cagrı 1ve 2 yi izleyen var mı?
  • EVIL DEAD filminin ilk bölümü her zaman için benim bir numaralı korku filimim olmuştur. 2. tercihim ise
    PET SEMETARY - Hayvan Mezarlığı (Romanını tam 3 kez okudum).

Arkadaşlar,

Blair Cadısının, ilk bölümünün dvd sini satın almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Eğer aranızda
    nerden satın alabileceğimi bilen bir arkadaş varsa bana yardım edebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.