Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç unutmuyorum küçükken freddy nin bi filmini izlemiştim gecenin yarısı.2 yıl üst katta yatamadım hatta annemle bile yatmayı düşünmüştüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RasHeeD__ -- 4 Nisan 2007; 0:01:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImAgiNaRY

Dünya yı Kurtaran Adam

çok korkunç bir filmdi.bu kadar korkunç yapılabilir bir film....

katılıyorum

• quote:

Dünya yı Kurtaran Adam

• quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

bide exorcist.. acaip tırsmıştım ben o filmden de...

AnnnEEEE!!!

aynen bide gece 3 te kalkarsan şans eseri
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

quote:

Dünya yı Kurtaran Adam

katılıyorum

bizim arkadaş altına etmişti ..o gün bugündür C.Arkın filmleri izleyemiyor..

• Mumya ewi
    Elm sokağını tek geçerim küçüklüğümde sırf bu flumı ızlemek ıcın annemı babamı uyutup gece 2-3 gıbı tvde korkarak bunu ızlerdım ( bi yandan flımın korkusu bı yandan anne babamın benı yakalama korkusu zuuzuzuzuuzu )
  • bugün messengers'a gittim kız arkadaşım ve ablamla konu çok klasikti ama ani sesler falan güzeldi ben beğenmedim hiç te korkmadım ama kızlar çok korkuyor bunu anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

bugün messengers'a gittim kız arkadaşım ve ablamla konu çok klasikti ama ani sesler falan güzeldi ben beğenmedim hiç te korkmadım ama kızlar çok korkuyor bunu anladım

ee kızların yapısında war korkmak..bööh desen çığlık çığlığa kaçışırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lpark

quote:

bugün messengers'a gittim kız arkadaşım ve ablamla konu çok klasikti ama ani sesler falan güzeldi ben beğenmedim hiç te korkmadım ama kızlar çok korkuyor bunu anladım

hafif koluna dokundum ne biçim korktu ablam
    Bi de arka koltukta olsam koltuğun altından ayağını çeksem korkudan ölürdü galiba filmde de öyle sadece kollar çekiyordu kızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 13 Nisan 2007; 21:51:15 >

• quote:

quote:

quote:

Bi de arka koltukta olsam koltuğun altından ayağını çeksem korkudan ölürdü galiba filmde de öyle sadece kollar çekiyordu kızı

zaten öle bişey yapsan bana öyle geliyor ki şu anda ablan hayatta olmazdı..tabi allah cümlemizi korusun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten öle bişey yapsan bana öyle geliyor ki şu anda ablan hayatta olmazdı..tabi allah cümlemizi korusun...

bence de çok korkuyor böyle filmlerden ama bi o kadar da seviyor korku filmlerini niyeyse

• aslında bu insanın geninde war bence..korkarsın ama yinede görmek istersin heyecan ararsın..mesela ben tv lerdeki bir kaç reklam hariç hepsine uyuz ve sinir oluyorum hatta nefret duyuyorum.ama sırf reklamlardaki salak insanların ne kadar aptalca bir duruma düştüğünü görmek için izliyorum..
  • quote:

aslında bu insanın geninde war bence..korkarsın ama yinede görmek istersin heyecan ararsın..mesela ben tv lerdeki bir kaç reklam hariç hepsine uyuz ve sinir oluyorum hatta nefret duyuyorum.ama sırf reklamlardaki salak insanların ne kadar aptalca bir duruma düştüğünü görmek için izliyorum..

+1 dostum,bende şu reklamlar yüzünden acayiiip kıl oluoyrum TV izlemey en sevdiğim kanallar cnbc-e discovery ve national geographic te bile bu reklamlar yüzünden izleme hevesim sıfıra iniyor;eskiden ne güzel orjinal yabancı reklamlar olurdu bu kanallarda...
    Ondan sonra bunu diyince hep batı taklitçiliği diyorlarAdam gibi reklam yapın da seyredelim değil mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 13 Nisan 2007; 22:50:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

aslında bu insanın geninde war bence..korkarsın ama yinede görmek istersin heyecan ararsın..mesela ben tv lerdeki bir kaç reklam hariç hepsine uyuz ve sinir oluyorum hatta nefret duyuyorum.ama sırf reklamlardaki salak insanların ne kadar aptalca bir duruma düştüğünü görmek için izliyorum..

+1 dostum,bende şu reklamlar yüzünden acayiiip kıl oluoyrum TV izlemey en sevdiğim kanallar cnbc-e discovery ve national geographic te bile bu reklamlar yüzünden izleme hevesim sıfıra iniyor;eskiden ne güzel orjinal yabancı reklamlar olurdu bu kanallarda...
    Ondan sonra bunu diyince hep batı taklitçiliği diyorlarAdam gibi reklam yapın da seyredelim değil mi???

evet sırf türk kanallarındaki aptal gereksiz insanları boş boş afedersin öküz ün trene baktığı gibi baktıran bir sürü reklam klip şarkı magazin programı gibi salakça sadece zaman kaybına yol açan sinir olduğum şeylerden uzak durabilmek için pedere uydu aldırdım da en azından görmüyorum

aslında bu konuyu ayrı bir topicte mi açsam..

• Evet galiba gece gece konuyu biraz kaydırdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Evet galiba gece gece konuyu biraz kaydırdık

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 15 Nisan 2007; 0:53:14 >
  • Rosa Red Konağı

• The Descent
    In The Mouth Of Madness(bisikletli amcanın hastasıyım)

bu filmler güzeldi bayaa
    bu arada the evil dead filmini merak ediyorum var mı izleyen, tavsiye eder mi??
  • Korku Filmlerinden Pek Korkmuyorum Ama Exorcist ten biraz tırstım .Ama Bir Otopsi İzledim Bir Kaç Gün Yetti Bana İnanın Korkunç Değil Ama Yinede Uzunca Bir Zaman Düşünmüştüm
  • aslında korku diilde şimdiki filmder sadece aniden cıkan suratlar,sesler falan yani irkilmeden ibaret ben cocukken "0" die bir film izlemiştim... bir palyaço vardı insnaları kanıdırıp onların korkularına burunup sonra yiyen ayrıca bu film Stephen Kingin kitabının uyarlamasından acaip korkmuştum.... korku filmi diyince aklıma ilk o gelir..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.