Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

6. HİS.beni çok germişti.izlediğimde küçüktümde.çok etkisi oldu üstümde.geceleri uyuyamadığımda olmuştu.ama şimdi bazı şeyleri aştım...

DOOM 3 ve Ring(halka)'yı da tavsiye ederim.bu cuma exorcism'i izlemey gideceğim.bakalım onda ne kadar kasacam..

Ben de 6. His gibi gerilim filmlerinden etkilenirim

• ya şey vardı adam hikayeler anlatıyor hikayeler canlı gösteriliyor hikayelrin birinde patronuna hainlik yapanları bi adam dizip hepsini katlediyor öbür hikaye eski çağda yaşanıyor askerler kiliseyi basıp herkezi öldürüyor bunlarıda gösteriyordu film adı neydi unuttum ama
  • Korku filmleri çok saçma oluyo son zamanlarda yok hills have eyes yok see no evil filan tarzı filmler çok berbat.(Dahada sayabilirim)
  • Şeytan çarpması
    Bİ de gece uyanması yok mu 2-3 gün sürdü ama etkisi sonra geçti korkmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 2 Mart 2007; 2:54:15 >
  • ben korku filmi olmamasına ramen testere 1 den çok korktum bide salak gibi 2 gün sonra testere 2 yi izledim ve korkudan resmen uykularım kaçtı ama yinede uslanmadım testere 3ü izlemek istiyorum ama cesaret edemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Korku filmleri çok saçma oluyo son zamanlarda yok hills have eyes yok see no evil filan tarzı filmler çok berbat.(Dahada sayabilirim)

Evet o hills have eyes sadece vahşet olsun diye yapılmış absürd bir filmdi;bir de "katliam gecesi "vardı: hani kimsesizleri alıyorlar bir çiftlikte yapamaycakları işler verip onları kesip et yapıyorlardı;bu olay gerçekten yaşanmış, eğer kaçak Amerika ya gitmeyi düşünenleriniz varsa bir daha düşünün;Orda böyle manyakların eline de düşebilrsiniz ...
  • valla benim içinde (hayvan mezarlığı) önde gelir arkasından ( o ) da çok iyidi bence
  • GAREZ çOK korkunç herkese tavsiye ederim.
  • bana göre piyasada şöyle insanı derinden etkileycek , korkusundan tuvalete bile tek gidemeyecek ,ışık kapatıldığında çığlık attıracak yani uzun lafın kısası GERÇEK bir korku filmi Yok...
    ama izlediklerim arasında hoşuma giden
    MERDİVEN ALTINDAKİLER birde 90'lı yılların sonuna doğru star da yayınlanan Hayvan mezarlığı filmi ..zaten 1 kere yayınlandı...halka 1, az buçuk korkunç ama güzel film..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

quote:

Orjinalden alıntı: KaNaT

büyü nün orjinal adı ne?

büyü

• Sinemada izlediğimde özellikle gözlüklü doktorun olduğu sahnelerde acayip tırsmıştım. Tabi bunda koskoca salonda sadece 5 kişi olması ve herkesn birbirinden uzak oturmasının etkisi de büyüktü
     En Dehşet Korku Filmi
  • BU FİLMİ İLK DEFA GÖRÜYORUM..NASIL GÜZELMİ YANİ ZIPLATIYORMU..
  • korku kapanını tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

-Gizli gerçek- çok tırstık bir sahnesinde hep beraber hopladık seyretmeyenler seyretmeden geçmesinler

+1 bu film çok korkunç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik_Ogretmen

Sinemada izlediğimde özellikle gözlüklü doktorun olduğu sahnelerde acayip tırsmıştım. Tabi bunda koskoca salonda sadece 5 kişi olması ve herkesn birbirinden uzak oturmasının etkisi de büyüktü
     En Dehşet Korku Filmi

Bu film STar da defalarca yaayınlandı ve çok iyi bir korku filmidir konusu;eskiden tımarhane olan bir evde bir gece geçirip canlı kalan kişi 1M $ ödülün sahibi olacaktır;ama bu ev sıradan değildir ve manyak ruhlarla doludur;bu ruhlar gece boyunca herkesi avalmaya başlar;kesinilkle izleyin derim

• arkadaslar size cehenneme bir adım fimini tavsiye ediyorum,gerçek tırsma neymiş bir bakarsınız tadına ) 2006 yılının en korkunç filmi seçildi, kız arkadasımla kustük sinemaya gittik, sarılarak çktık ha ha...
  • ya baba o filmi izledim..beğenmiş olabilirsin ama ben hiç beğenmedim.
    bana göre değil yılın haftanın bile korku filmi olaMAZ.sizde ona korku mu diyorsunuz.6 tane kız girmişler mağraya sözde korku filmi..filmin ilk cd si bitti ben korku filan görmedim..2.cd'den sonra yaratıklar gözüküyor.ona da korku denirse ..ama yinede bende olan birşey emeğe ve düşünceye saygı..
  • izlediğim filmler arasında lanetli tepe roze red konağı fena değildi halkadan sinemada tırsmıştım vcdde pek korkunç gelmedi.
  • Kimse bahsetmemiş yok mu ''Shutter'' i izleyen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.