Bildirim
En Çok Kullanılan Kondansatör/Mosfet/Transistör/Direnç/Diyot/Triyak/Diyak .v.s.v.s
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yalnış anlamanı istemem ama bu firma "elektronik eleman" satmayı 2.5 sene evvel bırakmıştı... -
Web sayfasında var ama
Ürünleride aktif gözüküyor -
direnç ucuz oldugundan bütn çeşitlerinden 10 tane küçük paketler halinde alabilirsin.
kondansatörde olabilir.
diger parçalar devrelere özel kullanılır. şimdi bi parça alırsın ömür boyu kullanmazsın belkide hiç önüne gelmeyecektir. ihtiyac a göre alışveris bence daha mantıklı. -
farklı değerlerde potlar olabilir çeşitli devrelerde benim işime yarar mesela 20k, 50k, 100k, 200k stereo mono
4700uf 35v, 100nf, 100uf
2li 3lü pcb klemensler, sigortalıklar -
1M ohm a kadar olan tüm direç çeşitleri, 78 serisi, IRF serisi, ve en meşhuru LM317. -
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
Web sayfasında var ama
Ürünleride aktif gözüküyor
neden öyle söyledim hemen yazayım
1) evim adamlara 100 mt kadar (hatta 100mt den de az) yakın.
2) geçen hafta sorduğumda , 2.5 sene evvel o işi bıraktıklarını söylediler. (yoksa elimde liste gittim - biliyordum satışlarının oldugunu) -
quote:
Orijinalden alıntı: webelectronics
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
Web sayfasında var ama
Ürünleride aktif gözüküyor
neden öyle söyledim hemen yazayım
1) evim adamlara 100 mt kadar (hatta 100mt den de az) yakın.
2) geçen hafta sorduğumda , 2.5 sene evvel o işi bıraktıklarını söylediler. (yoksa elimde liste gittim - biliyordum satışlarının oldugunu)
Bende dün telefon görüşmesinde söyledim bıraktınızmı diye
bana hayır devam ediyoruz öyle birşey yok dedi...
Ayrıca genelde toptan çalışıyorlar o yüzden bireysel satış yapmıyorlar....Birde ben çalıştığım firma adına alıyorum
Teşekkürler kardeşlerim
-
Valla dükkanların da rafları da boş bu adamların , ha şöyle bir taktik yapabilirler , başka yerden temin edip yollayabilirler , ama dükkan da böyle bir şeyin olması mümkün değil , yoksa ben elimde ki listeyi alırdım... Zaten 2 katlı yer yani..
tahminen başka yerden temin ediyorlardır -
quote:
Orijinalden alıntı: webelectronics
Valla dükkanların da rafları da boş bu adamların , ha şöyle bir taktik yapabilirler , başka yerden temin edip yollayabilirler , ama dükkan da böyle bir şeyin olması mümkün değil , yoksa ben elimde ki listeyi alırdım... Zaten 2 katlı yer yani..
tahminen başka yerden temin ediyorlardır
Senin dediğin yer başkası olmasın
Adamların online desteği dahi var....
Şu varmı diyorum
30 saniye sonra " var abi" diyorlar
bu kadarda olmaz çok profesyonel çalışıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X