Şimdi Ara

En Çok Kullanılan Kondansatör/Mosfet/Transistör/Direnç/Diyot/Triyak/Diyak .v.s.v.s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir siteden alışveriş yapacağımda yarın en geç salı günü sipariş vereceğim.Taksitli alışveriş yapacağım içinde Kendime stok yapmayı düşünüyorum...
    Genel Elektronikde kullanabileceğim elemanların listesini verirseniz sevinirim

LINK

MERTER

• yalnış anlamanı istemem ama bu firma "elektronik eleman" satmayı 2.5 sene evvel bırakmıştı...
  • Web sayfasında var ama
    Ürünleride aktif gözüküyor
  • direnç ucuz oldugundan bütn çeşitlerinden 10 tane küçük paketler halinde alabilirsin.
    kondansatörde olabilir.
    diger parçalar devrelere özel kullanılır. şimdi bi parça alırsın ömür boyu kullanmazsın belkide hiç önüne gelmeyecektir. ihtiyac a göre alışveris bence daha mantıklı.
  • farklı değerlerde potlar olabilir çeşitli devrelerde benim işime yarar mesela 20k, 50k, 100k, 200k stereo mono

4700uf 35v, 100nf, 100uf

2li 3lü pcb klemensler, sigortalıklar
  • 1M ohm a kadar olan tüm direç çeşitleri, 78 serisi, IRF serisi, ve en meşhuru LM317.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

Web sayfasında var ama

neden öyle söyledim hemen yazayım

1) evim adamlara 100 mt kadar (hatta 100mt den de az) yakın.

2) geçen hafta sorduğumda , 2.5 sene evvel o işi bıraktıklarını söylediler. (yoksa elimde liste gittim - biliyordum satışlarının oldugunu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir çeşit anahtarlama devresi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

Web sayfasında var ama

neden öyle söyledim hemen yazayım

1) evim adamlara 100 mt kadar (hatta 100mt den de az) yakın.

2) geçen hafta sorduğumda , 2.5 sene evvel o işi bıraktıklarını söylediler. (yoksa elimde liste gittim - biliyordum satışlarının oldugunu)

Bende dün telefon görüşmesinde söyledim bıraktınızmı diye
    bana hayır devam ediyoruz öyle birşey yok dedi...

Ayrıca genelde toptan çalışıyorlar o yüzden bireysel satış yapmıyorlar....Birde ben çalıştığım firma adına alıyorum

Teşekkürler kardeşlerim

• Valla dükkanların da rafları da boş bu adamların , ha şöyle bir taktik yapabilirler , başka yerden temin edip yollayabilirler , ama dükkan da böyle bir şeyin olması mümkün değil , yoksa ben elimde ki listeyi alırdım... Zaten 2 katlı yer yani..

tahminen başka yerden temin ediyorlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: webelectronics

Valla dükkanların da rafları da boş bu adamların , ha şöyle bir taktik yapabilirler , başka yerden temin edip yollayabilirler , ama dükkan da böyle bir şeyin olması mümkün değil , yoksa ben elimde ki listeyi alırdım... Zaten 2 katlı yer yani..

tahminen başka yerden temin ediyorlardır

Senin dediğin yer başkası olmasın
    Adamların online desteği dahi var....
    Şu varmı diyorum
    30 saniye sonra " var abi" diyorlar

bu kadarda olmaz çok profesyonel çalışıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.