Şimdi Ara

en çok arıza çıkaran arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günlük hayatta sık kullandıgımız kompakt ve daha alt sınıftan en çok arıza çıkarıp hatta kronik sorunlarıyla kullanıcısını üzen araçlar

• kronik eski kasa corsa olarak biliyorum ama tam emin değilim normalde reno'nun üstüne yok sanayilerden biliyorum biri gider biri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 3 Haziran 2007; 21:13:42 >
  • serçeler ve tempralar çok arızalı.

özellikle tempraların elektronik devreleriyle ilgili arkadasların arabada çok yolda kaldık.
  • gördüğüm en fazla arıza çıkaran araç broadway. eski aracım olur kendileri....
  • türkiyeye geldigi günden beri sert yapısı nedeniyle kullanıcılarını üzen ve birtürlü giderilemeyen citroen c4 süspansiyon sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

serçeler ve tempralar çok arızalı.

özellikle tempraların elektronik devreleriyle ilgili arkadasların arabada çok yolda kaldık.

4 yıl tempra kullandım sık tekrar eden arızası yoktu. sadece öncamı catlak olduğu için değiştirdim takanlarda silikonu az sıkmış su aldı tüm sigorta panosu. uzun yolda beni üzdü ama suçlu işini tam yapmayanlar. 4 yılda başka arıza görmedim. gerisi rutin bakımlarıydı.
  • torosbi ara almıştık araba 2 haftada bir arızlanıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli arıza çıkaran araba
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim burada lada tanircisi var her gün 20 araba bozulup geliyo

lada samara
  • model bilmemde opel marka olarak en cok şikayet alan
  • arkadaşımda var 2005 pejo 206 kötülediğimden değil ama cidden çok arızalanıyo
  • Opel ve fiat cevremde gördüğüm en çok arızalı markalardan ikisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 6 Haziran 2007; 15:24:46 >
  • imzadaki aracın RTE sine ve sonraki modellere takılan 1.4i 16V olanların çok sorunlu olduğunu duydum.(ama toplumumuzda herkes hereye bir şey diyebiliyor o yüzden bir şey diyemiyorum.)

ama aynı zamanda servisteki(yetkilir enault değil) aralarında konuşurken izadaki araçta ve r19 lara ve meganelara takılan 1.4i 8v ninde en sorun çıkarmayan motor olduğunu duydum
  • Oooo bu konuda pejuunun ustune tanımam Ya adamlar bu aracı arıza yapsın yıne uretmısler kesınlıkle 2. olarakta opel derım

Gecenlede bı opel bayıne gıttım baya buyuk bır showroom du.neyse aracları ınceledım cıktım.O sırada park yerınden cıkmak ıcın bı gorevlı yardım edıyordu.Ortalık nasıl araba dolu hepsıde opel.Gorevlıye sordum bunların otoparkta ne ısı var dıye.Adam bunlar bozuk araclar dedı.Servısın ıcıne sıgmamıs taaa fısarı tasmıs Gaza nasıl bastıysam korkudan.Uzak durmak gerekıo galıba opelden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rochss

Oooo bu konuda pejuunun ustune tanımam Ya adamlar bu aracı arıza yapsın yıne uretmısler kesınlıkle 2. olarakta opel derım

Gecenlede bı opel bayıne gıttım baya buyuk bır showroom du.neyse aracları ınceledım cıktım.O sırada park yerınden cıkmak ıcın bı gorevlı yardım edıyordu.Ortalık nasıl araba dolu hepsıde opel.Gorevlıye sordum bunların otoparkta ne ısı var dıye.Adam bunlar bozuk araclar dedı.Servısın ıcıne sıgmamıs taaa fısarı tasmıs Gaza nasıl bastıysam korkudan.Uzak durmak gerekıo galıba opelden.

Sen bu kafayla uzak dur zaten..
    Opel bayiinde otoparktaki bütün araçların opel olması ne kadar garip değil mi.. Hepsi de Opel miş bir de. Tabii; opel servisinde arada mercedes, bmw, pejo filan olmaması çok gariip tabii. Uzak durmalı..

• bazı arkadaşlar renolar diye yazmış türkiye de en çok reno ve tofaş var tabiki en çok onlar arızalı olacak yani arızalı olarak en çok onları görmemiz normal. bence arkadaş yeni modellerden kronik arıza çıkaran varsa alıcılar bilgilensin diye bu topiği açmış.
  • bütün arabalar sorun çıkarabilir bu bi noktada sürücünün elindedir. ama bazı modellerinde kronik arızası vardır. arkadaş lar opel e yine dokundurmuş burdan bakın bakalım forumda o kadar kişiyiz şikayeti olsa şimdi yazmazmıydı. bugüne bugün opel de renaultta türkiyede ilk tercih edilen markalarındandır kullanıcıları çok olduklarından servisleri de gayet tabi dolu olabilir..
  • opel ve peugeot ile bu konuda kimse yarışamaz...
  • tofaş
  • Peugeot 307nin her yanından gelen tıkırtılar başta olmak üzere pek çok kronik problemi olduğu söylenir, net bilgim yok, milletten duydum...

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

torosbi ara almıştık araba 2 haftada bir arızlanıyordu.

İkinci el aldıysanız önceki sahibi motor yakmış olabilir veya belki KMsi çoktur yürüyen aksamı falan çok yıpranmıştır ama size düşük km diye satmış olabilir, ömrü biten parçaları yenilemeden satmış olabilir, yoksa normalde "kronik" denebilecek arıza yoktur bu araçlarda...
    Hele ki eliniz biraz anahtar tutuyorsa tamirciye sadece debriyaj balatası bittiğinde gidersiniz...

• BU KONUDA PEJO 206 YI TEK GEÇERİM, ARDINDANDA DİĞER PEJO MODELLERİ GELİR...

ADAMLAR SANKİ SIK SIK ARIZA YAPSINDA SERVİSE GELİP PARA HARCASINLAR DİYE YAPMIŞLAR ARABAYI YAAA...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.